KEIMS piling za telo

Sunday, October 04, 2015

Dobro jutro želim!

keims piling za telo

Danas moram da podelim svoje zadovoljstvo sa vama o apsolutnom favoritu kada je reč o pilinzima o telo. U pitanje je prirodni, regenerišući piling španske kompanije Keims iz „Pure Revival“kolekcije, od crvenog čaja, mimoze, ćilibara i semena šipka. Ne tako nama poznata ali meni neodoljiva kombinacija.
keims piling za telo
Keims piling za telo
Obožavam da koristim pilinge za telo, volim da vodim računa o koži time što ću joj pomoći da se otarasi nečistoća, hidrirati je i učiniti mekšom i elastičnom. Kada sam videla Keimsov piling nisam očekivala ništa posebno. Međutim, veoma se pozitivno iznenadih i oduševih. Prvi put sam imala priliku da ga probam u obliku testera od 30ml u junskom Purity Boxu. Zatim sam dobila original pakovanje u avgustovskom Purity Boxu i mojoj sreći nije bilo kraja! 
keims piling za telo

keims piling za telo

O konceptu Purity Boxa ću pisati u jednom od narednih postova. Samo da napomenem da je sličan koncept rada kao kod Glamboxa tj. u pitanju je mesečna kutija proizvoda, u ovom slučaju za negu lica, tela, kose (dekorative ima u malom obimu). Slično kao Glambox ali i totalno različito u pozitivnom smislu. Purity Box sarađuje sa kompanijama koje koriste prirodne sastojke za negu tela i lica. Jedna od tih kompanija je španski Keims koji ne koristi sintetičke sastojke (parabene, mineralna ulja, veštačke konzervanse) već prirodne komponente.

keims piling za telo

keims piling za telo

Piling nam stiže u beloj kutiji minimalističkog dizajna. Kada se izvuče iz spoljašnje zaštitne kutije i otvori sama kutija, unutra nas čeka piling upakovan u providno pakovanje (što je plus jer se i sa spoljašne strane može videti koliko je proizvoda potrošeno) sa crnim poklopcem i malim prospektom o Keimsu i njihovim proizvodima na španskom i engleskom jeziku. Poklopac se odvrne, podigne se platična zaštita i avantura počinje!
keims piling za telo
Prvo me obori sa nogu veoma intenzivan i unikatan miris. Ne verujem da svakome odgovara ali meni baš leži.  Miriše mi nekako zdravo :) Ne bih uspela da opišem koje sve mirise osetim, šipak i crveni čaj sigurno, miris je toliko poseban i meni prelep. Inače se ne zadržava na koži ali je meni zanimljivo mirisati ga čim otvorim pakovanje. Želim losion koji ovako miriše :)
keims piling za telo, prirodni piling za telo
Je l' to neko pomenuo džem?
Zatim pogled pada na sam piling. Odmah poželim da pojedem džem! Jer izgled ovog pilinga asocira na pravi domaći džem :). Piling je zagasite crveno-smeđkaste boje, gelaste teksture sa krupnim zrncima. Kada se razmaže na koži, blago zapeni a čestice kreću da rade svoj posao uklanjajući mrtve ćelije kože. Prilikom ispiranja treba koristiti i ruke (ne samo mlazom vode preći preko tela) da bi se zrnca u potpunosti uklonila. 
Osećaj nakon nanošenja pilinga? Kao da sam telu priuštila vrhunski tretman stapanja sa prirodom i njenim sastojcima :) Koža bude toliko mekana i elastična, tako lepo nahranjena, da mi dođe da ovaj piling koristim svakodnevno i ujutru i uveče (preporučeno je korišćenje 2 x nedeljno za maksimalni rezultat)*. A sa druge strane, bude mi žao da ga koristim, želim da večno traje! 

keims piling za telo, prirodni piling za telo
Za pravljenje ovog neverovatnog pilinga upotrebljeni su sledeći sastojci: 
termalna voda, mimoza, crveni čaj, seme šipka, Uncaria tomentosa, pomorandža, ćilibar, ginko biloba, sikavica, mango, tara, ruža, jasmin, bela rada, morske alge.*
keims piling za telo, prirodni piling za telo
Generalni utisak?
Od mene ovaj piling ima ocenu 10 jer je zaista poseban proizvod u moru ostalih. Pakovanje je od 225ml, a cena mu je 2.190,00rsd te mi je bilo drago što sam ga dobila u Purity Boxu (cena: 1.400,00rsd). Volela bih da mogu da nabrojim 2190 razloga zašto je ovaj piling prava poslastica za kožu. Ali, mislim da je za sada to to od mene :)
keims piling za telo, prirodni piling za telo
Da li ste imale prilike da isprobate ovaj piling i kako vam se čini?

Hvala na čitanju i svako dobro!

 *izvor: sajt Purity Boxa

You Might Also Like

11 comments

  1. Odličan post! Jako me zanima ovaj piling no nažalost, nisam ga imala priliku isprobati.☺

    Ukoliko želiš baci oko i na moj blog. Pusa!!

    http://mybeautyamazon.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pravo je bogatstvo :)
      Hoću, vidimo se tamo :)

      Delete
  2. Odlicno izgleda, nisam ga probala, ali bas mi zanimljivo deluje. :)

    ReplyDelete
  3. Baš podseća na džem... :)

    ReplyDelete
  4. Ja sam imala priliku da isprobam i koristim ovaj piling,jer sam narucila avustovski Purity Box uglavnom zbog tog pilinga. Savrsen je! Ja sam ga koristila bas dva puta nedeljno i trajao mi je jedno dva meseca. Meni bas lici na dzem od smokvi, samo malo tamniji. Miris mu je malo jaci, ali odlican je, sve pohvale. :)

    ReplyDelete
  5. Bas mi se dopao post, a i cini mi se da si mi njega preporucila :-) Joj sad mi se jede dzem i pije toplo mleko :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, da, baš ovaj sam ti preporučila, fantastičan je! Hahaa razumem te :D

      Delete

Next

Part of the next blogger network