Essence All about roses i All about bronze palete senki

Monday, October 26, 2015

Dobar dan želim!
Essencove senke za oči (i mono i paletice)rado koristim, tako da kada sam videla da je Essence izbacio pet novih All about... paleta senki za oči na jesen, jedva sam dočekala da dođu kod nas.
I naravno, pošto sam baksuz, u Srbiju su stigle četiri palete,  a peta, Vintage, koju sam najviše iščekivala, nije dostupna kod nas (iako je dostupna u regionu, šmrc). Ne da sam baksuz nego... 


U nedostatku Vintage palete, razmišljala sam za koju da se odlučim i izbor je pao na All about roses.  Pored standardnih nude boja, sivih i bronzanih, izabrala sam roze. Potom sam otišla u Lilly i nakon isprobavanja testera, shvatila sam da će sve biti moje. U nastavku biće jasno i zašto. 

U ovom postu predstaviću All about roses i All about bronze palete. Dostupne imamo i All about greys i All about nudes o kojim će isto biti recenzija. Biće čim pronađem All about nudes, pošto nema ni u jednom Lilliju niti DM-u u Novom Sadu u kojima sam ja bila (a obišla sam preko 7! radnji).  Ovim putem apelujem na bolju snabdevenost jer su se All about nudes palete bukvalno razgrabile.

Palete stižu u pravougaonom, providnom pakovanju i sadrže 8 senki, količinski 9,5gr. Lake su za rukovanje, praktične za poneti, jedino umeju da se umusave od čestog pipkanja. Dizajn je jednostavan i dopada mi se što je prostor pametno iskorišćen. 
Ono što me je oborilo sa nogu kada sam prvi put swatchovala ove palete jeste pigmentacija. Odlična pigmentacija za proizvode jeftinog cenovnog ranga. Sada malo reči o svakoj paleti posebno.
All about roses
All about roses je bila moj prvi izbor. Paleta za postizanje nežnog, romantičnog izgleda, a ima i tamnijih nijansi za večernji look.  Prva nijansa u prvom redu jeste metalik ledeno bele boje. Druga je kao blaga lila boja. Zlatno-ljubičasta je treća boja, jako lepa nijansa, a četvrta tamno-ljubičasta .Sve senke u ovom redu sadrže šljokice i sedefaste su.
Prvi red
Drugi red ima mat bebi rozikastu boju sa sitnim šljokicama, odlična je kao hajlajter. Sledeća na redu je blaga roza boja sa šljokicama koju koristim i kao hajlajter na obrazima jer se lepo presijava i reflektuje sjaj. Treća nijansa je moja omiljena, mat ljubičasta, ona je najslabije pigmentovana. Nju najčešće koristim kao baznu senku, pa se u pregibu igram sa ovim tamnijim ljubičastim nijansama. Poslednja u paleti je braon sedefasta, vrhunske pigmentacije. 
Drugi red
Druga paleta koju sam uzela da mi ukrasi i zasija ove jesenje dane, jeste All about bronze. Metalik braon nijanse, kao stvorene da ovoj jeseni daju tu toplu notu i začine je sjajem. Sve senke su metalik, što je ujedno i zamerka ovoj paleti. Mislim da bi bolje bilo da su ubacili i koju mat nijansu, izgled koji se kreira ovim senkama može da bude napadan za dnevnu varijantu zbog puno šimera i sjaja u sebi. Sa mat senkom kao baznom npr. i hajlajterom, to bi izgledalo dosta svedenije. Ovako, koristim ovu paletu u večernjim satima. 
Prva nijansa u prvom redu jeste bežikasta boja. Druga na redu je prljavo zlatna nijansa. Treća jeste braon-zlatna, a četvrta je intenzivna braon.  
Prvi red
U drugom redu tu je beli-krem hajlajter, zlatna boja, sledeća je smeđe-zlatna i na kraju je prava braon nijansa. Prosto ne znam koju bih senku izdvojila kao favorit, toliko mi se stapaju i idu jedna uz drugu da ne znam koja je bolja. Sve senke osim hajlajtera u drugom redu su metalik, presijavaju se i pune su šimera.
Drugi red
Obe palete su odličnog kvaliteta, meni su izdržale i više od 8h sa bazom, divnih boja  koje se lako kombinuju. Malo se truse ali to je nešto što im ne zameram za cenu od 549,00rsd. Nisam očekivala tako dobru pigmentaciju za te novce, mada moram napomenuti da se na očima boje nisu toliko upadljive, što je i plus jer ih je lako nadograditi i blendati.
Kako se vama čine ove palete i imate li neku od njih?
Jedva čekam da uhvatim Nude nijanse pa ću napisati mišljenje o tim i Grey nijansama. Sa desne strane bloga imate opciju da se prijavite u Moje čitaoce pa možete biti obavešteni o narednim pisanjima :) 

 Hvala na čitanju i svako dobro!

You Might Also Like

29 comments

  1. All About Roses je skroz slatka,. druga stvar što ne smem ni da pomislim na kupovinu senku u narednih nekoliko godina :)

    ReplyDelete
  2. Zainteresovala si me, bice isprobane! :)

    ReplyDelete
  3. Na All about bronze sam bacila oko, definitivno moje boje. Kupujem obavezno! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boje su ludilo! Tako idu jedna uz drugu, davno mi se nije desilo da mi se sve boje u paleti jednako svide :) Uzmi, uzmi! ;)

      Delete
  4. Roze verziju imam i prezadovoljna sam njome ali mi je tiha patnja ova bronzana :D prelepa je i ona :) <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Čujem pohvale za palete sa svih strana :D Obe su superiška, nego šta :) <3

      Delete
  5. Imam All about Nude i kupila bih još jednu varijantu, greota je ne kupiti :) !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blago tebi, ja ne mogu da dočekam da je nađem :D I slažem se, za ovu cenu vredi uzeti još koju! :)

      Delete
  6. Imam all about roses i odlicna je :)

    ReplyDelete
  7. greota ih trositi jer su bas predivne senke . :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pošto su jeftine, ja ih bogami dosta koristim ali razumem te :)

      Delete
  8. Prelepe! Ja imam ovu All about Bronze i odusevljena sam! Definitivno cu probati da nabavim i ovu Roses, jer su boje prelepe. Kad sam ja kupila ovu Bronze, u Liliju, bilo je nekoliko All about Nudes, ali mene nesto te boje ne privlace...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Auh, najnoviji update jeste da ja ni u Beogradu nisam našla Nude nijanse :D Valjda će im stići više nova tura robe :) Vidim da su Bronze i Roses uglavnom favoriti, jasno mi je što si i ti oduševljena! :) :*

      Delete
  9. Iznenadjena sam kako izgledaju, zaista pigmentacija im je vrh..:)Zainteresovala si me za njih ovim postom..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Essence nas je sve iznenadio kako je dobro odradio posao! :) Probaj, nećeš pogrešiti! :)

      Delete
  10. Ma, nestvarno je koliko su im dobre ove palete :-) Isto sam šmeknula negde Vintage, i još se čudim što nigde ne mogu da je nađem..:-( Ah, zadovoljićemo se sa ovima :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tačno tako! :) Žao mi je zbog Vintage ali to ne umanjuje oduševljenje ostalima :)

      Delete
  11. Imam ovu Roses paletu i zadovoljna sam. Odabrala sam je po sistemu eliminacije - ono kao imam puno sivih pa mi Gray ne treba, a smeđe tonove nosim rjeđe pa sam se tu pecnula po prstima :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dobar ti je sistem eliminacije! :) Ja umem to da pretvorim u čitavu filozofiju "Ali baš ovakvu jednu nijansu NEMAM" i opravdanja sama stižu :)))

      Delete
  12. Imam Roses paletu, a za Vintage sam se radovala kao malo dete, ali dzabe kad kod nas nije dostupna :( Super post :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni je tako krivo zbog Vintage :/ Ali Roses je stvarno fenomenalna :)
      Hvala ti! :)

      Delete
  13. Ja sam u potrazi za Nude nijansama a nisam ni znala da ima bronze, sad želim obe palete :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sada kada znaš i želiš, red je da obe postanu tvoje! :)

      Delete
  14. Imam Rose i Nude palete. Oduševljena sam,

    ReplyDelete

Next

Part of the next blogger network