Afrodita kremasti gelovi za tuširanje - vanila, pomorandža, pistaći i malina

Tuesday, October 13, 2015



Dobar dan želim!

Nedavno su se pojavili novi Afroditini kremasti gelovi za tuširanje i evo mojih utisaka o njima.

Tuširanje ume da mi predstavlja pravo hedonističko uživanje, pogotovo nakon napornog dana. Voda opušta organizam, za vreme tuširanja misli prepustim lutanju, još ako je tu sredstvo za tuširanje koje fino miriše i lepo deluje na kožu, tuširanje mi uvek bude zabavno. Kada sam videla Afroditine nove gelove, pažnju mi je privuklo šareno pakovanje kao i to što su u pitanju kremasti gelovi za tuširanje koje podosta volim. Odlučila sam da isprobam pistaći, oduševila sam se mirisom i polako kupila i ostale.

Gledajući ovo, lako je ogladneti
Gelovi za tuširanje dolaze u standardnom Afroditinom pakovanju u količini od 250ml. Pakovanja su šarena sa preslatkim slikama. Kada se otvori, šarenilo pakovanja pada u drugi plan a dominaciju preuzima eksplozija mirisa! Svaki miris je bogat, slatkast i snažan. Ne zadržava se na koži nakon tuširanja što mi je sasvim okej jer inače volim da se mackam losionima pa tako ne dolaze u sukob dva različita mirisa a opet ne bih volela da to budu slični mirisi kao npr. gel za tuširanje od vanile i potom losion od vanile. Too much. Sama tekstura (svakog) gela je kremasta sa nežnim česticama kakaa. Više volim kremaste i uljane proizvode za tuširanje tako da mi je ovo posebno svidelo.

Bogata vanila
Krećem od meni najblažeg mirisa. Vanila. Volim je u svim oblicima i vrstama mirisa, navedeno je da je ova vanila burbonska i zaista ima taj jak šmek, nije toliko slatkasta a opet ima bogatu notu. Ovaj miris mi se baš dopada za zimu. Na pakovanju piše: „ Mirisna kremasta tekstura koja vodi u svet opojne burbonske vanile u dodiru sa kožom pretvara se u izuzetno bogatu negujuću formulu koja kožu čini svilenkasto mekanom. Obogaćena nežnim česticama kakaa oživljava telo i duh te osigurava čarobne trenutke pod tušem.“ 

Vesela pomorandža
Sledeći jeste kremasti gel od pomorandže. Mene ovaj miris razveseli istog trenutka kada ga osetim, podseća me na žvake/bombone od narandže! Na poleđini kaže: „Telo uvijeno slasnim mirisom slatke pomorandže! Kremasta tekstura obogaćena kakao maslacem i eteričnim uljem pomorandže donosi toplinu, poboljšava raspoloženje te s nežnim česticama kakaa pruža osećaj sveže, negovane i čiste kože.“ Moram reći da se slažem sa navedenim, tekstura svakog gela je fina i nežna na koži a ovaj posebni miris pomorandže zaista uveseljava :)



Zeleni pistaći
Na redu je moj miljenik – pistaći. Prvog sam ga kupila i kako sam se oduševila mirisom, kupila sam i ostale. Ovaj mi je toliko poseban da znam da ću ga sigurno redovno kupovati (dok ga se ne zasitim malo). Podseća me na sladoled od pistaća, tako je božanstven miris. Na pakovanju piše: „Nežna kremasta tekstura obogaćena dragocenim uljnim kompleksom oraščića, intenzivno neguje kožu i pomaže u zaštiti od isušivanja. Profinjen miris pistaća te vrlo nežne čestice kakaa u dodiru s kožom bude čula i pružaju slatke prijatne trenutke pod tušem."


Slatka malina
I najslađe za kraj. Ali stvarno najslađe. Ovaj miris maline je toliko slatkast da me podseća na miris voćnog jogurta od maline ali x 10 i sa dodatkom dooosta šećera :D Ne znam koliko bi se svima dopao, ali onome ko ima njuh za slatke mirise, definitivno da. Na poleđini je navedeno: „Bogata kremasta formula sa svežim voćnim mirisom nežno čisti kožu i pruža slatko iskustvo nege pod tušem. Obogaćena kompleksom vitamina A, C i E te nežnim česticama kakaa pruža osećaj negovane, mekane i čiste kože.“ 
I više sam nego zadovoljna ovim kremastim gelovima za tuširanje. Vesela pakovanja i slatki mirisi čine tuširanje zabavnijim. Pogotovo sada kada je krenulo dosadnije, tmurno vreme. Cena ovih gelova u DM-u jeste 265,00rsd a na Afroditinom sajtu su trenutno na akciji po ceni od 195,00rsd
Da li ste probale neki od ovih novih Afroditinih kremastih gelova za tuširanje i kako vam se čine?

Hvala na čitanju i svako dobro!

You Might Also Like

24 comments

  1. Imam pistaci, i obozavam ga :)

    ReplyDelete
  2. Orange... Aaa prelepi suuu :D samo njih koristim trenutno, msm da ću i nastaviti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš jesu! :) Samo napred, i ja volim da ih koristim :)

      Delete
  3. Mirisi su fenomenalni iskreno nisam verovala da ce biti ovako predobri. :)

    ReplyDelete
  4. Nisam još kupila ali podhitno moram! :)
    http://verondzaa.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  5. sad sa krema presla na gelove? :D mmm...pistac... ima da ti ga maznem. :) :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bolje da ti ne kažem koliko ih imam :D Mazni dok ga još ima! :) :*

      Delete
  6. Vanilu upravo koristim i obozavam :-) !

    ReplyDelete
  7. Nisam jos isprobala ali moram pothitno jer sam vec citala o njima i kazu svi da su predivne kupkice! :*

    New post: http://marinailes9.blogspot.rs/2015/10/autumn.html

    ReplyDelete
  8. Super post! Imala sam priliku pre par dana da pomirisem pistace i odusevila sam se

    Adela Acanski

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti! Samo kad pomislim na pistaći, odmah se setim tog divnog mirisa :)

      Delete
  9. Ovaj sa vanilom me posebno privlaci! :D

    ReplyDelete
  10. Mene privlači ovaj sa pomorandzom. Pakovanjca su zaista divna

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miris mu je tako slatkast, kao žvakica od narandže :) A za pakovanja šta rećiiiii :)

      Delete
  11. Kako su slatka pakovanja :) moracu da probam malinu obavezno, mada mi je i vanila zanimljiva :D <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teško se odlučiti za samo jedan, jasno mi je! :) <3

      Delete
  12. Nikako da ih probam uvek čekam zalihe da potrošim i onda odem da kupim ovaj i kupim neki drugi jer je na akciji 2 + 1 gratis recimo :). Pistaći i vanila su mi favoriti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. E sada su i oni na akciji u DM-u do 22. novembra, cena im je 199,00rsd! :)

      Delete

Next

Part of the next blogger network