ESSENCE mat rumenilo / Essence matt touch blush

Saturday, December 03, 2016

Dobar dan želim! Hello everyone!
Essence jeste jedan od mojih omiljenih drogerijskih brendova i moram priznati da mi je i samoj čudno koliko dugo nisam pisala o Essence proizvodima. Vreme je da to ispravimo, pogotovo kad ima proizvoda o kojima vredi pisati J
Essence is one of my favourite drugstore brands so I do have to admit it is strange to me I haven’t written about Essence products in so long. It is time to change that, especially because there are products worth mentioning :)
Essence matt touch blush
Essence matt touch blush
Essence je u svoju ponudu uvrstio dve vrste rumenilasatenske i mat završnice. Odlučila sam se za mat rumenilo u nijansi 30 Rose me up – postoje još dve nijanse – 20 Berry me up i 10 Peach me up. Ova nijansa jeste najneutralnija od ponuđenih i savršena je za svaki dan.
Essence offers two types of blushessatin and matte. I’ve decided to get a matte one, in shade 30 Rose me up. Two more shades are available – 20 Berry me up and 10 Peach me up. The shade that I got is more neutral which makes it perfect for everyday use.
Essence matt touch blush
Rumenilo se nalazi u klasičnom, providnom Essence pakovanju, i ima po sebi zanimljivu šaru koja se naravno korišćenjem briše. Poklopac se fino zatvara i rumenilo je kompaktno i zgodno za poneti.
Blush arrives in classic, transparent Essence packaging. It has an interesting pattern that gets erased by regular use. The lid is closed securely which makes the blush travel friendly.
Essence matt touch blush
Iako nisam velika ljubiteljka rumenila, ovo me je baš privuklo. Svidelo mi se što je mat pošto rado koristim hajlajtere i nekada ne volim da se “sudare” sjajne čestice iz hajlajtera i satenskog, šimerastog rumenila na mom licu.
Although I’m not a huge blush lover, I was drawn to this one. I immediately liked it is matte because sometimes I don’t like shimmer highlighter and satin, shimmer blush getting on top of each other on my face. 
Essence matt touch blush
Druga stvar koja mi se dopala jeste sama boja ovog rumenila. U pitanju je jedna svedena, neutralna nijansa koja pruža tako prirodan efekat na koži. Obožavam je!
Second thing I like about this blush is the colour. It is such a muted, neutral colour which provides a neutral effect on the skin. I truly love it! 
Essence matt touch blush
Što se tiče same teksture rumenila, i tu stiže jedan plus za Essence. Rumenilo je premekano, kremasto, divno na dodir. Lako se pokupi četkom (tada ume da se trusi) i pigmentacija je odlična! 
Još jedna pohvala ide na račun postojanosti – rumenilo ne bledi tako brzo sa lica J
As for the texture of the blush, Essence gets one more plus. Blush is sooo soft, feels creamy, melting when touched. You can easily pick it up by brush and the pigmentation is really great! 
One more plus goes for blushing not fading away from the cheeks that quickly :) 
Essence matt touch blush
Generalni utisak?
Ovo rumenilo brzo je postalo moje omiljeno (sreca sto nemam puno izbora haha)! Boja je baš onakva kakvu bih želela za svakodnevno korišćenje, tekstura kremasta i nežna, pigmentacija je prisutna i naravno moram pomenuti i pristupačnu cenu - 5gr košta 339,00rsd.. Sve pohvale!
Overall impressions?
This blush has easily become my favourite one (luckily I don’t have that many choices lol). Colour is just the way I would want it for everyday use, texture is creamy and soft, pigmentation ise great and I have to mention the affordable price (as always when it comes to Essence) – 5grams is a bit less than 3€! I vote YES! 
Essence matt touch blush
Da li više volite rumenila mat ili satenske završnice? Do you prefer matte or satin blushes?
Hvala na čitanju i svako dobro! Thanks for reading and take care!

You Might Also Like

7 comments

  1. Ovo rumenilo izgleda jako dobro, za svaki dan idealno, a kako treba da kupim jedno svakodnevno rumenilo, dala si mi odličan predlog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam ga uzela za svakodnevno korišćenje, stvarno je divno! :)

      Delete
  2. Prelepo je, tako ga je lagano uklopiti u svaki make up, moram da ga kupim :) I ja vise volim mat rumenila sa highlighterom ako mi je do sjaja :)

    ReplyDelete
  3. Essence rumenila su moja omiljena i često ih koristim i na sebi i na mušterijama, bolja su od mnogih znatno skupljih koja posedujem. Ova nijansa je baš lepa, ne znam kako mi je promakla. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Verujem da bi ovo rumenilo mnogima odgovaralo :) Ne deluje nešto primamljivo, tako ga i ja nisam primetila ranije ali jeste super :)

      Delete
  4. Identicno misljenje imamo o ovom rumenilu i o rumenilima uopce, sjajan proizvodod Essence i prvi put da istinski uzivam u ovom tipu proizvoda!

    ReplyDelete

Next

Part of the next blogger network