Novitet iz Sephore - Maska za ruke sa avokadom

Thursday, May 26, 2016

Dobar dan želim!

Sephora maska za ruke

Azijska kozmetika i načini ulepšavanja postaju sve popularniji i na našim prostorima, te nam tako Sephora donosi novitet napravljen u Koreji po ugledu na azijske proizvode za negu masku za ruke u rukavicama.
Sephora hand mask
Pored kremica, koncentrata, pilinga za ruke.. sada nam stiže i maska za ruke u rukavicama. Maske za ruke dostupne su u tri varijante: argan za borbu protiv starenja kože, aloe veraizuzetno hidrirajuća maska i avokado, maska o kojoj vam danas pišem – maska za negu i oporavak ruku.
Sephora hand mask
Navodi se da ova maska obogaćena prirodnim ekstraktom avokada pruža intenzivnu hranljivost suvoj koži, kao i da neguje i omekšava grube ruke. Sadrži glicerin, ureu, ekstrakt avokada koji obnavlja kožu, ulje šafranike i ekstrakt anisa koji obiluju vitaminima (C, A, K, E) baš za negu suve kože.
Sephora hand mask
Upotreba: rukavice se navuku na ruke, zatvore i ostave 15min. Kada se skinu, nema potrebe za ispiranjem već je dovoljno ostaviti masku da se osuši na rukama i upije skroz
Veoma je zgodno što rukavice imaju sa strane čičak za lepljenje, te miruju na rukama sve vreme držanja.
Sephora hand mask
Maska prijatno miriše na avokado koji inače volim u bilo kom obliku. Meni rukavice ne smetaju tokom 15 minuta - da maska sama treba da stoji 15minuta na rukama verujem da ne bih izrdržala kao što ni piling za ruke ne koristim duže od nekoliko minuta, nekad jednog :D (o Evelinovom pilingu za ruke pisala sam ovde ). Ovo je tretman koji se ne koristi svakodnevno i zaista treba da pruži taj osećaj ugađanja, da malo vremena posvetite sebi.
Sephora hand mask
Kada se skinu rukavice i osuši preostala maska na rukama, dobija se izuzetno nežan i mekan osećaj. Nijedna krema za ruke ne može da deluje ovako. Verovatno zato što se maska drži duže i daje koži dovoljno vremena da je upije.

Generalni utisak? Ugađanje sebi postalo je lakše uz Sephorine maske za ruke... makar i na 15 minuta. Ako želite da odmorite umorne i grube ruke, vratite im mekoću i nežnost, ovom maskom to je moguće postići. Interesantno je isprobati nešto novo, a Sephora nam osim ovih maski za ruke, donosi i maske za usne - očekujte recenziju i njih :) 
Pošto ne piše na pakovanju koliko puta može da se upotrebljava, pretpostavljam da maska služi za jednokratnu upotrebu. Koristila sam je tri puta - dokle god je bilo proizvoda u rukavicama :) Cena maske za ruke jeste 500,00rsd.
Kako se vama čini?
Hvala na čitanju i svako dobro!

You Might Also Like

4 comments

  1. Super post!Probala sam masku cim se pojavila,kao i masku za usta i meni su obe fenomenalne!
    Divan blog,novi sam clan!Volela bih sa ti pogledas moj blog i uzvratis ako zelis!
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepo je isprobati nešto novo, je l da! :) Zahvaljujem, uzvratiću ti posetu, naravno :)

      Delete
  2. Odličan post! Ova maska mi se baš dopada i ovakav proizvod mi baš treba jer su mi ruke suve i osetljive! :)
    Ako želiš pogledaj moj blog i zaprati me, uzvraćam!
    Vesna - Home Chic Club
    http://vesna-kreativnostidrugesitnice.blogspot.rs/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno! Javi ako isprobaš! :) Posetiću i ja tebe! :)

      Delete

Next

Part of the next blogger network