Prirodna nega - Nikel ulje noćurka za dehidriranu kožu

Thursday, May 19, 2016

Dobro jutro želim!

Ulja za lice predstavljaju moju neizostavnu negu lica, a danas vam donosim priču o potpuno prirodnom Nikelovom ulju noćurka za dehidriranu kožu
Nikel ulje nocurka
Nikel Ulje noćurka
Nikel je poznat kao hrvatski brend, dobitnik brojnih međunarodnih nagrada i priznanja, koji koristi samo 100% aktivne prirodne sastojke u svojim proizvodima. Radovala sam se kada sam prvi put imala priliku da isprobam Nikel proizvode u PurityBoxu (više o PurityBoxu možete pročitati ovde) i zaista se redovno mogu pronaći u PurityBox kutiji, kao i poručiti sa sajta.
Nikel ulje nocurka
Šta kaže Nikel? Sa nekoliko kapi ovog 100% prirodnog ulja vaša će koža postati hidrirana, baršunasto meka i blistava. Obnavlja prirodni zaštititni sloj kože zadržavajući vlagu u njenim dubokim slojevima.
Nikel ulje nocurka
Ulje noćurka korisno je jer sadrži esencijalne masne kiseline i preporučuje se kao dodatak prehrani. U kozmetici, upotrebljava se protiv upala, čuva vlažnost kože, štiti je od spoljašnjih uticaja i koristi se protiv bora. Može se koristiti na normalnoj, mešovitoj, suvoj koži, koži sklonoj perutanju, crvenilu, aknama..dakle, trebalo bi da odgovara svim tipovima kože! 
Nikel ulje nocurka
Ulje noćurka dolazi u simpatičnoj i prepoznatljivoj Nikelovoj ambalaži koja neodoljivo podseća na apotekarska pakovanja. Poklopac se odvrće i dolazimo do onog čepića kroz koji kaplje ulje. Količina jeste 30ml i izuzetno sporo se troši. Preporuka jeste da se nekoliko kapi ovog ulja nanese na lice i vrat pre kreme. Ja ga koristim isključivo pre spavanja, nekad pre kreme a nekada samostalno bez kreme. 
Nikel ulje nocurka
Ulje divno miriši na blagu narandžu, srednje je gustine (gušće je od L'orealovog – recenzija ovde,  i Avonovog – pominjala sam ga ovde). Brzo se upija i ne ostavlja mastan trag na koži. Lice odmah postaje mekano i nežno. 
Nikel ulje nocurka
U svom sastavu sadrži:  
ulje jojobe, 
ulje pasiflore, 
ulje noćurka, 
vitamin E, 
slatko ulje narandže, 
ulje ruzmarina, 
prirodni konzervans limonene dobijen iz prirodnih eteričnih ulja
Verujem da i osobama koje ne obraćaju pažnju na sastav proizvoda, ovo pruža jednu vrstu sigurnosti da će koža biti negovana na pravi način.
Nikel ulje nocurka
Generalni utisak? Ništa kao priroda! Nikelovo ulje noćurka pruža prirodnu negu, omekšava kožu, hidrira je i čini blistavom. Iako se navodi da je ulje noćurka za dehidriranu kožu, zbog svog sastava ono pogoduje svim tipovima kože (moja koža je mešovita ka masnoj i nisam imala problema sa kontrolisanjem ulja na T zoni). Osim ulja noćurka u sastavu su dragoceni i ulje jojobe koje pruža hidrataciju suvoj koži a kontroliše proizvodnju ulja masne kože, ulje pasiflore koje čuva vlagu kože i deluje protivupalno, ulje ruzmarina koje daje sjaj koži dok slatko ulje narandže umiruje kožu sklonu iritacijama
30ml sporo se troši jer je nekoliko kapljica ulja dovoljno za celu regiju lica i vrata. Rok trajanja od otvaranja jeste 6 meseci, dok je cena na sajtu PurityBoxa 1.800,00rsd.
Nikel ulje nocurka
Koristite li ulja za lice? 
Hvala na čitanju i svako dobro! 

You Might Also Like

2 comments

  1. Bas mi deluje primamljivo, samo se ja plasim da koristim ulja da mi ne bi zapusila pore. :) Slazem se sa tobom, nista kao priroda! :))

    frauleind.blogspot.rs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni nikad ne zapuše pore, nadam se da neće ni tebi :) O daaa! :D

      Delete

Next

Part of the next blogger network