Golden Rose prajmer za lice sa blistavim efektom

Thursday, May 12, 2016

Dobro jutro želim!

Na prvi pogled može delovati da prajmeri predstavljaju samo još jedan dodatan korak u rutini šminkanja. Na svu sreću, ipak nije tako i prajmeri jesu zaista značajni i za naredne korake u šminkanju. Prajmera ima različitih – neki pružaju mat efekat, drugi blistav, neki su na bazi silikona, drugi su na bazi vode... ali sve prajmere vezuje jedna ista stvar – svi prajmeri jesu podloge za šminkanje i kao takvi ujednačavaju nepravilnosti i pomažu puderu da se bolje i lakše primi na lice.
Golden Rose prajmer
Golden Rose podloga za lice sa blistavim efektom

Danas govorimo o karakteristikama novog Golden Rose prajmera sa blistavim efektom! Kada sam dobila Golden Rose novitete, prvo sam isprobala tečne mat karmine (recenzija ovde), a zatim i ovaj novi Golden Rose prajmer. Budući da nažalost, u drogerijskom rangu nemamo na tržištu prisutan veći izbor prajmera, veoma me je zanimalo šta nam je to Golden Rose pripremio. Utisci su se slegli i vreme je da ih podelim sa vama :)
Golden Rose navodi da je ovo podloga za šminkanje koja daje prirodan izgled koži bez izazivanja masnog izgleda, kao i da maskira pore i prave linije. No, hajmo redom.
Kao i obično, krećemo od pakovanja. Kutijica u kojoj se nalazi prajmer jeste modernog, mat dizajna sa GR srebrnim slovima. Sam prajmer dolazi nam u tubi od 30ml, praktičan je za poneti, i ima pumpicu uz koju je doziranje lako. Jedan pritisak pumpice dovoljan je za površinu celog lica.
Golden Rose prajmer
Prajmer jeste biserno bele boje, maltene neprimetnog voćkastog mirisa (podseća me na voćni miris Bourjois Healthy mix pudera). Dovoljno je gust da se ne razliva, a opet i dovoljno tečan da ga je lako u trenutku razmazati po koži. Razmazuje se kao krema ali ipak pod prstima ima i taj neki gelast i svilenkast osećaj -zbog silikona. Koža ga brzo apsorbuje i spremna je za nanošenje pudera.
Golden Rose prajmer
Pošto imam kombinovani tip kože sa večito masnom T zonom, zanimalo me je kako će se ovakav prajmer ponašati na mojoj koži tj. da li će doprineti prosijavanju ili kako Golden Rose tvrdi, neće izazivati mastan izgled.  
Ovaj prajmer definitivno osvežava kožu i pruža blistav izgled!  Može se koristiti i pre nanošenja pudera, a može se i pomešati sa puderom za još blistaviji izgled. Kada se koristi pomešan sa puderom (BB kremom) daje efektniju blistavost. Što se tiče pomenute večito masne T zone, GR prajmer mi nije zadavao muke. Ukoliko ne setujem celokupni izgled transparentnim puderom u prahu, uvek to uradim na T zoni.
Golden Rose prajmer
Popunjavanje pora i linija. Kada je reč o toj funkciji prajmera, mogu reći da je solidan - u prevodu ništa posebno. On ujednači lice tako da cela površina bude glatka i spremna za puder, ali ne popuni baš skroz pore kao što to npr. radi Maybelline Instant pore eraser prajmer (recenzija ovde).  Ovom prajmeru to i nije primarna funkcija pošto postoji i drugi Golden Rose prajmer – prajmer za matiranje i popunjavanje pora – baš i namenjen normalnoj ka kombinovanoj i masnoj koži.
Golden Rose prajmer
Golden Rose savetuje da se prajmer može koristiti i za posvetljivanje izgleda tj. kao hajlajter ispod obrva i na jagodicama. Ispod obrva ga nisam koristila jer je tečan, a na jagodicama kada se utapka pruža biserni odsjaj -najsličniji efekat imaju Aurini iluminatori.
Golden Rose prajmer
Inače u sastavu nema parabena, i rok trajanja od otvaranja jeste 12 meseci. Okvirna cena jeste oko 800-900,00rsd, zavisno od prodajnog objekta.
Golden Rose prajmer
Generalni utisak? Proleće nam je stiglo, a sa njim i taj sveži, blistav izgled! Golden Rose prajmer to zaista može da pruži – reflektuje biserni sjaj, lice izgleda zdravije a nanošenje pudera je olakšano! Smatram da je ovo odličan proizvod, za sve one koji vole blistavost i pristupačne proizvode. Ja ga koristim i kada ne nanosim puder, stavim ga na lice i dobijem taj osvežavajući izgled (izbegavam T zonu). Za sve one koji očekuju popunjavanje porica, ovom prajmeru to nije primarna funkcija. Kada isprobam i drugi Golden Rose prajmer kome to jeste zadatak, javljam utiske u vidu recenzije, naravno :)
Golden Rose prajmer
Kako se vama čini ovaj prajmer?
Čitamo se u narednoj Golden Rose recenziji hajlajtera za oči/lice :) 
Hvala na čitanju i svako dobro! 
*Ovo je PR proizvod, što ne utiče na objektivnost moje recenzije. 

You Might Also Like

2 comments

  1. Jako me zanimalo kakav je,a s obzirom na to da imamo isti tip koze,definitivno cu ga probati :) u poslednje vrijeme sve vise volim taj glowy,dewy izgled :)

    ReplyDelete
  2. Jako me zanimalo kakav je,a s obzirom na to da imamo isti tip koze,definitivno cu ga probati :) u poslednje vrijeme sve vise volim taj glowy,dewy izgled :)

    ReplyDelete

Next

Part of the next blogger network