Freeman glinena maska za lice sa avokadom i ovsenom kašom

Monday, May 09, 2016

Dobro jutro želim! 

freeman maska avokado
Freemanova maska sa avokadom i ovsenim pahuljicama
Freeman ima impresivnu ponudu maski za lice, a danas vam donosim priču o zelenoj  glinenoj masci – namenjenoj prvenstveno normalnoj i kombinovanoj koži.

Navodi se da ova maska dubinski čisti zapušene pore i otklanja nečistoće i masnoće lica. Posebno se preporučuje normalnoj ka kombinovanoj koži. Pošto moja koža pripada kombinovanom tipu a maska sadrži avokado koji volim, rado sam je isprobala.
Avokado je poznat kao jedna od najzdravijih voćki. Obiluje vitaminima i mineralima, preporučuje se za ishranu, a rado ga koriste i kozmetičke kompanije. Avokado obnavlja kožu, hraneći je i negujući, vraća koži zdravi sjaj.
Freeman maska avokado
Maska jeste mint zelene boje i mirisom podseća na avokado. Glinena je, zbog čega se lako nanosi i razmazuje – uvek to radim četkicom za masku jer ujednačeno nanesem masku na celu regiju lica i vrata. Nakon dva do tri minuta maska počinje da se suši i zateže kožu. Za desetak minuta maska se sasvim osuši na licu – naravno, zavisno od toga u kolikom sloju ste je naneli (ja je nekad ostavim i po 20minuta na licu). To je faza mimike bez, lice je zategnuto i teže je pomerati mišiće. U slučaju čestog pomeranja, maska puca na koži i izgleda kao izbrazdana zemlja :) Nakon ispiranja lice ostaje čisto i suvo. Sasvim ukloni masnoću i nečistoće sa kože.
Freeman maska avokado
Sastojci:
Water/Aqua/Eau, Bentonite, Titanium Dioxide, Kaolin, Propylene Glycol, Colloidal Oatmeal, Tocopherol, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Disodium EDTA, Sodium Polyacrylate , Magnesium Aluminum Silicate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Fragrance (Parfum), Yellow 5 (CI 19140), Blue 1 (CI 42090).

Putno pakovanje sadrži 15ml i dovoljno je za dva do četiri korišćenja. Ja sam u sredini, meni ovakva pakovanja traju tri puta, s tim da ravnomerno i prilično izdašno nanesem masku.
Standardno Freeman pakovanje ima 175ml i zaista traje li, traje. Cena putnog pakovanja na sajtu Freeman kozmetike jeste 179,67rsd, dok je cena redovnog pakovanja od 175ml snižena sa 610,20rsd na 488,16rsd - klik ovde.
Freeman maska avokado
Generalni utisak? Za normalnu ka kombinovanom tipu kože, ovo je odlična maska! Ne znam kako se ponaša na suvoj koži ali kombinovanoj koži ona zaista očisti masne delove i hidrira ih uz pomoć vitamina i minerala iz avokada. Lice nakon upotrebe ostaje meko i čisto. Smatram da je posebno pogodna ovom toplijem periodu i letu koje nam dolazi kao odlična kontrola ulja na licu :) 
 
Jeste li probale ovu masku sa avokadom?
Hvala na čitanju i svako dobro!
*Ovo je PR proizvod, što ne utiče na objektivnost moje recenzije

You Might Also Like

5 comments

  1. Super deluje 😆 Ulazila sam na sajt pre par dana i gledala koju bih mogla da porucim.😍

    ReplyDelete
  2. Probala, odusevila se, cekam novo pakovanje! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Opa! :D Drago mi je što i tebi odgovara! :)

      Delete

Next

Part of the next blogger network