Maybelline Affinitone 24h korektor

Tuesday, April 19, 2016

Dobar dan želim!

Korektori mi predstavljaju značajnije sredstvo za šminkanje. Bitniji su mi od pudera, rumenila, karmina… Kada imate izražene tamne kolutove ispod očiju tj. plave podočnjake bili naspavani ili ne, postaje vam važno da te podočnjake pokrijete i time se prikažete odmorni i sveži a ne umorni i bolesni. Tamne podočnjake imam otkada znam za sebe, dakle i kao mala imala sam izražene plave kapilare . Kako sam tokom godina ulazila u svet šminkanja, puder mi je dosta pomogao da donekle neutrališem podočnjake i ne izgledam kao hodajuća neispavana katastrofa. Međutim, korektori su tu da – isprave, neutrališu i pokriju nepravilnosti i stoga ih rado isprobavam i tražim onaj savršeni. Prošla godina protekla mi je mahom u znaku paleta senki a ova godina biće posvećena korektorima :) 
Maybelline affinitone korektor
Maybelline Affinitone 24h korektor
Danas vam govorim o Maybelline Affinitone 24h korektoru koji sam neplanski jednog dana uzela u Liliju. Tome se jako obradujem – kada neplanskom kupovinom uzmem proizvod kojim budem zadovoljna. 
Maybelline affinitone korektor

Affinitione 24h korektor dolazi nam u standardnoj sjaj tubici, koja se da videti i kod drugih korektora. Aplikator je kratak, sunđerast i dovoljno ga je jednom umočiti u tubicu za količinu ispod podočnjaka. Za intenzivnije pokrivanje, uradim to dva puta. Sam korektor je tečan, ne toliko vodenkast ni toliko gust, taman srednje gustine za lako nanošenje. Blenda i stapa se sa puderom odlično Nanošenje je lako bilo prstom, bjuti blenderom ili četkom. Preferiram nanošenje prstom jer je tada najbolja pokrivna moć - sunđer za nanošenje sam upije dosta proizvoda, četka ga razmaže dok se prstom korektor da lepo utapkati u kožu.

Maybelline affinitone korektor

Maybelline affinitone korektor
Uvek ga setujem sa puderom u prahu radi duže postojanosti i da ne bi „sjajio“ na mojoj koži (kombinovana ka masnoj). Pokrivna moć mu je srednja, meni odgovara. Dakle, neće pokriti sve nedostatke ali ume da ujednači kožu. Dobro se kombinuje i sa puderima i sa BB kremama. Uspela sam pronaći kod nas samo tri nijanse – moje je 03 Sand i mislim da sam dobru nijansu izabrala. Sam korektor nekako se stopi sa bojom kože tako da ne odudara puno od ostale šminke na licu. 
Maybelline affinitone korektor
Bubuljice pokriva odlično, kao i crvenilo. Dok podočnjake prekriva ali nema snagu da ih skroz zamaskira. Ukoliko ga koristim bez prajmera tj. podloge za šminkanje, nakon nekoliko sati ume da se uvuče u porice ispod očiju, u suprotnom se ne skuplja i ne uvlači u pore. Zato je pre nanošenje bitno hidrirati područje oko očiju.
Dolazi u pakovanju od 7,5ml i prilično normalno se troši. Rok trajanja od otvaranje jeste 6 meseci
Maybelline affinitone korektor
Generalni utisak? Odličan korektor drogerijskog ranga! Ima pristojnu pokrivnu moć, crvenilo i bubuljice sasvim prekriva (u mom slučaju) dok je za izražene tamne podočnjake potrebno nešto jače radi potpune pokrivenosti. Nije težak na licu - što je izrazito važno za područje oko očiju, lepo se stapa sa puderom i deluje prirodno
Cena: na tadašnjem sniženju platila sam ga 499,00rsd u Liliju.  
Koji korektor vi koristite?
Hvala na čitanju i svako dobro!  

You Might Also Like

8 comments

  1. Od korektora sam probala sam Catrice i NYX u teglici i HD, ovaj HD je bukvalno savrsen, vredi svaki dinar iako se bas brzo potrosi. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imala sam HD i uopšte mi nije legao a toliko pozitivnih komentara vidim da ću morati da mu pružim drugu šansu (neutralnoj nijansi) :D

      Delete
  2. Meni je ovo jedan od losijih. :) Bas nisam zadovoljna njime :( mislim da je Aura bolji od njega, a NYX HD mi je zaista super i ide rame uz rame sa MAC-om sto se mene tice :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eto, a meni je super dok mi se Nyx-ov (žuti) nije dobro pokazao. Ponovo ga moram uzeti :)

      Delete
  3. Ovaj nisam koristila, ne znam zasto, jednostavno me ne privlaci. Nyx HD mi je dobar, ali ga je Aurin skinuo sa trona, bar u mom slucaju :) mada ja vjecito vodim borbu sa puderom za fiksiranje O.o

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aurin me čeka za isprobavanje :D Ne drži ti kad fiksiraš?

      Delete
  4. Izgleda zanimljivo i vrijedno isprobavanja!

    ReplyDelete

Next

Part of the next blogger network