Alverde puter za telo sa uljem oraha makadamije i šea puterom

Thursday, April 14, 2016

Dobar dan želim!

Alverde puter za telo
Alverde puter za telo sa uljem oraha makadamije i šea puterom
Veoma suva koža traži posebnu, dodatnu negu. Traži da je za nijansu više hidriramo i štitimo. Tu nam se pridružuje Alverde puter sa uljem oraha makadamije i šea puterom kao odlično sredstvo za negu izrazito suve kože.
Alverde puter za telo

Kada sam uradila recenziju Afroditinog putera za telo iz 100% SPA kolekcije (klik ovde), dobila sam pitanje o poređenju ova dva putera. Reših onda da i ovom puteru posvetim posebnu recenziju jer to i zaslužuje.
Alverde puter za telo

Puter se nalazi u standardnom okruglom pakovanju, bele boje sa poklopcem boje karamele. Kada se otvori poklopac dočekuje nas zaštitna folija, pravi znak da niko pre nas nije otvarao proizvod. Zatim stižemo i do cilja – samog putera :)
Alverde puter za telo

Puter je bele boje, kao gušća krema. Miriše na makadamiju, lagano a istovremeno bogato i orašasto. Miris nije toliko intenzivan ali je veoma prijatan i stvara još bolji ugođaj prilikom koriščenja. Sam puter je izuzetno kremast, guste i bogate teskture. Ostaje beo prilikom razmazivanja dok se skroz ne razmaže i ne upije u kožu. Nakon upijanja, koža ostaje negovana, dobije divan sjaj i postaje glatka. Ulje dobijeno iz oraha makadamije pomaže u hranjenju kože, kao i šea puter koji sprečava isušivanje kože zbog svojih hidratantnih i nutritivnih svojstava.
Alverde puter za telo

Alverde kao prirodna kozmetika, pogodna je vegeterijancima i veganima zbog upotrebe prirodnih sastojaka, bez sintetičkih boja, mirisa, konzervansa i sastojaka na bazi mineralnih ulja. Pakovanje sadrži 200ml, a rok trajanja jeste do 2018. godine.
Alverde puter za telo

Generalni utisak? Ovo je i više nego odličan puter za telo. Svideće se osobama koje vole bogatu negu, guste i kremaste putere koji nakon upijanja kožu ostavljaju mekom i sjajnom. Deluje masno ali se sasvim lepo upije i zaštiti telo. Odgovara svakodnevnoj upotrebi – sporije se razmazuje od klasičnih losiona i mleka za telo, ali zato pruža hranljiviju negu osetljivoj i suvoj koži. Neretko ovaj puter koristim pred spavanje kao masku za stopala – namažem u većoj količini, ostavim da se upije i ujutru su stopala nežna i glatka. Obožavam mirise orašastih plodova, tako da mi je i ovaj miris, iako ne toliko intenzivan koliko zanosan, veoma dopada.
Cena Alverde putera jeste 489,00rsd. Vredi i više :) A na sniženju je ceo asortiman Alverde kozmetike 20% do 24. aprila 2016.

Da li ste probale Alverde puter?

Hvala na čitanju i svako dobro!

You Might Also Like

6 comments

  1. Baš guglam putere za telo, za moju suvu kožu, ovaj deluje idealno, verujem da je miris zadivljujuć. :)

    frauleind.blogspot.rs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odličan je, verujem da će ti se dopasti :)

      Delete
  2. Maslac izgleda divno. Isprobala sam Balein pa ću vjerovatno i ovaj jer su povoljni, a odlični. :)

    ReplyDelete
  3. Obožavam kada se neki Alverde proizvod pokaže odlično! :) Rado koristim njihove proizvode i retko kad me neki od njih razočara. Ovaj puter nisam probala, ali setiću ga se sigurno na jesen. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni je drago kada vidim još nečije pozitivne utiske! :) Dobro će doći za jesen! :)

      Delete

Next

Part of the next blogger network