Avon True Colour četvorobojne palete senki - Stone Taupes, Mocha Latte, Nearly Naked, Sultry Emerald

Wednesday, March 18, 2015

Dobar dan želim! 
Avon True colour palete senki
Jedni od najdražih proizvoda iz Avona koje imam i kojima se često vraćam zbog šarolikog izbora nijansi odličnog kvaliteta a pristupačne cene, jesu Avon True colour četvorobojne palete senki.
Predstaviću vam četiri paletice:
Avon Stone Taupes
Stone Taupes
Avon Mocha Latte
Mocha Latte
Avon Nearly Naked
Nearly Naked
Avon Sultry Emerald
Sultry Emerald
Palete dolaze u praktičnim crnim kartonskim kutijicama u kojima ih i dalje držim. 
Avon True Colour palete senki
Na poleđini kutija piše naziv i ima zgodna slika putem koje je objašnjeno gde bi trebalo na kapku koja senka da se nanese. Numerisane su 1,2,3 i 4. Naravno, to je okvirno, ja se i ne vodim baš tim vodičem.
Avon True Colour palete senki
Kutijice sa gornje strane ima napisano ime određene palete što je prilično korisno kad se poslažu jedna na drugu kako ih ja držim, i po tom natpisu znam koja je paleta u pitanju, ne moram da otvaram kutiju i samu paletu.
Avon True Colour palete senki
Same palete su crne boje sa urezanim AVON slovima na prednjoj i navedenom nijansom na zadnjoj strani. Preko cele gornje strane nalazi se ogledalo, a u paleti se nalazi i sunđerasti aplikator sa dva kraja.  Količina: 5gr.
Avon True Colour palete senki
Prva po redu jeste paleta Stone Taupes. U skladu sa imenom, preovladavaju taupe sive nijanse.
Avon Stone Taupes
Stone Taupes
Velika sam ljubiteljka taupe nijansi, volim njihovu hladnoću i što su mi one nekako najprimerenije za svakodnevno korišćenje. 
Senka broj 1 jeste blede roze mat boje sa puno šimera u sebi. Kada se razmaže, dominiraju sitne šljokice. 
Senka broj 2 jeste prljavo roze boje isto sa puuno šljokica u sebi kao i hajlater samo što nije mat već sedefasta. 
Avon Stone Taupes
Levo: dnevno svetlo, desno: sa blicem
Treća senka, moj favorit, predstavlja hladnu sivu nijansu sa nekim plavim podtonom, dok je četvrta senka tamnije siva sa braonkastim notama.  Fotografije ne mogu da dočaraju količinu šljokica u ovim senkama :)
Avon Stone Taupes

Sledeća koju imam jeste najpoznatija i najprodavanija True Colour paleta – neprevaziđena Mocha Latte. Ne čudi me zašto je to tako, ova paletica svakoj ženi koja voli neutralne nijanse može odgovarati, nema minusa.
Avon Mocha Latte
Mocha Latte
Senka broj 1 tj. hajlater je bežikasta nijansa sa šljokicama, veoma nežna. 
Druga po redu jeste kapućino nijansa, odlične pigmentacije, mat. Nju nekad upotrebljavam za crtanje obrva, kada želim da budu svetlije.
Avon Mocha Latte
Senka pod brojem 3 u sebi ima svega i smeđih, crvenih, uglavnom tih zemljanih tonova bogatih šljokicama. Ova senka mi se najviše sviđa ali najslabije je koristim. Hmmm. 
Zatim sledi ona koju najviše koristim, broj 4, klasična mat braon boja. Ovih dana njome iscrtavam obrve jer sam potrošila Nyx puder za obrve a ova nijansa mi se trenutno dopada za tu svrhu. Postojanost, pigmentacija, ma ničega ne manjka.

Avon Mocha Latte
Gore: dnevno svetlo, dole: sa blicem
Najnovija u mojoj kolekciji jeste Nearly Naked paleta koja sadrži preslatke nežne pink nijanse. I naravno Džej, četvrta nijansa koja se provlači lagano kao taupe (tj. barem je ja tako vidim :) ).

Avon Nearly Naked
Nearly Naked

Prva senka je svetle šampanj boje, isto sa šljokicama. Prosto ne znam kada ću potrošiti sve ove hajlajtere. Ali dobro je da ih ima, kada koristim ove palete ne moram da se opretećujem i traženjem hajlatera, znam da je tu. 
Senka broj 2 jeste jako blaga bejbi roze boja sa diskretnim šljokicama. Divna je.
Avon Nearly Naked
Treća nijansa, okupana šljokicama jeste moj favorit. 
Potom ide i jedina mat u ovoj paleti, hladna siva sa plavim podtonom. Ili plava sa sivim podtonom? Hah. Najviše je pigmentisovana od ovih navedenih četiri. 
Avon Nearly Naked

I dolazimo do Sultry Emerald, moje najomiljenije palete od navedenih.
Avon Sultry Emerald
Sultry Emerald
Broj 1 jeste jedini hajlater od ovih koje imam, da je mat, ujedno i jedina mat senka u ovoj paleti. 
A broj 2 jeste najveće iznenađenje, srebrna boja odlične pigmentacije. Nisam očekivala ni ovoliku jačinu niti pigmentaciju, obožavam je. 
Avon Sultry Emerald
Sultry Emerald sam naručila i najviše sam se radovala broju 3, diiiivnoj zelenoj boji sa šljokicama. Ispunila je očekivanja. 
Poslednja u nizu jeste senka najjače pigmentacije, tamna ljubičasta sa šimerom - na oku deluje još tamnije.
Avon Sultry Emerald
To bi bile True Colour četvorobojne palete senki koje ja posedujem. Planiram da uzmem još i još, super mi je što izbor boja u jednoj paleti nije ograničen na najsvetlije do najtamnije nijanse jedne boje već ih ima različitih. Sada ima u ponudi 15 paleta senki, pravo malo raznoliko carstvo.
Avon True Colour palete senki
Suma sumarum, senke su zaista kvalitetne, pigmentacija je dobra, veoma lako se blendaju, sporo se troše  a izbor boja je obilat. Puna cena im je 880,00rsd a uglavnom su na raznim akcijama u Avonu, trenutno po ceni od 569,00rsd što je isplativo za ovakve palete.
Kako se vama dopadaju i da li vi imate neke?
Avon True Colour palete senki
Hvala na čitanju!Svako dobro!

You Might Also Like

3 comments

  1. Mislim da nema osobe koja nema Mocha Latte :D

    ReplyDelete
  2. Ako bih od svih paleta koje imam (a imam ih mnogo) morala da izaberem samo jednu to bi bila Mocha latte. Najomiljenija.

    ReplyDelete

Next

Part of the next blogger network