Balea mleka za suvu i oštećenu kosu - kokos i breskva/mango i aloe vera

Tuesday, October 18, 2016

Dobar dan želim!

Negovanje kose provlači se kroz mnogo koraka. Počevši od odabira odgovarajućeg šampona za kosu, preko regeneratora, maske, ulja, spreja, ampula, češlja... Ima tu dosta stvari na koje valja obratiti pažnju ukoliko želimo negovanu i zdravu kosu. Naravno, uz umešane prste genetike i naše tretiranje kose različitim hemijskim sredstvima, zavisi i koliko ćemo sreće imati tako da (ne) moramo puno da se posvetimo nezi.
Balea mleka za kosu kokos i mango
Balea mleka za kosu kokos i breskva/mango i aloe vera

Što se mene tiče, često sam voljna da isprobavam nove preparate za kosu za koje čujem dobre preporuke a da mi ne ostave novčanik u stanju plakanja. Kada je u pitanju DM-ova marka Balea, automatski znam da će proizvod biti pristupačan i ostaje samo da vidim da li će pružiti dobar rezultat :) Tako sam se odlučila za Baleina mleka za suvu i oštećenu kosu od kokosa i breskve, i manga i aloe vere
Balea mleko za kosu mango i aloe vera
Balea mleko za kosu mango i aloe vera

Prvo sam uzela mleko sa ekstraktom manga i aloe vere. Kako sam bila zadovoljna, uzela sam i drugu verziju, kokos i breskvu. Čini mi se da nažalost mleko sa mangom više nije u prodaji, i pakovanje kokosa je promenjeno tako da sada ima narandžasti poklopac. Pisaću o oba mleka jer im je osim drugačijeg mirisa učinak isti.
Balea mleko za kosu kokos i breskva
Balea mleko za kosu kokos i breskva

Oba mleka dolaze u plastičnim pakovanjima sa pumpicom, veoma zgodnom za korišćenje. Pakovanja su od 200ml i sporo se troše. Piše da štite od toplote tokom feniranja i olakšavaju češljanje. Tvrdnju da nešto štiti od toplote nikad nisam umela da potvrdim/negiram jer ne mogu da primetim rezultate. Ali zato kada govorimo o češljanju, tu stvari jesu kako piše tj. nakon nanošenja ovih mleka kosa se ne mrsi i lakše ju je raščešljati. Oba mleka krase divni mirisi koji se, na moje veliko zadovoljstvo, zadržavaju dugo u kosi. Mleka su bele mlečne boje, prilično tečna, ne sadrže silikon i nanose se ravnomernim masiranjem u vlažnu kosu. Nekad ih nanesem i na suvu kosu i nisam primetila da je slepljuju niti maste. Navedeno je da mleka neguju kosu, čineći je mekšom i sjajnijom. Tako i jeste, kosa ne bude kruta i dobije na živostiMoja kosa se brzo masti na temenu a krajevi su suvi, nekad oštećeni, te ova mleka koristim od sredine dlake kose do kraja.

Balea mleko za kosu kokos i breskva

Generalni utisak? Ova mleka nisu neki revolucionarni proizvodi za negu kose ali meni su odlična: rade svoj posao kako treba, miris se zaista zadržava u kosi koja postaje mekana na dodir i lako se raščešljava, cenovno su pristupačni svima, i pakovanje mi se dopada. Žao mi je što više ne mogu da pronađem mango ali zadovoljiću se kokosom i breskvom :) 
Cena jeste 385,00rsd a trenutno se može pronaći na sniženju po ceni od 309,00rsd
Balea mleko za kosu kokos i breskva

Da li ste probale Baleina mleka za kosu?
Hvala na čitanju i svako dobro!

You Might Also Like

8 comments

  1. Nikad nisam probala Baleine proizvode iz post,ali mislim da su jako kvalitetni!Predivna recenzija,sve si nam jako lepo prikazala! :)

    anastasjastyles.blogspot.ba

    ReplyDelete
    Replies
    1. Balea (tj. DM) ume za nisku cenu da pruži dobar kvalitet :) HVala ti :)

      Delete
  2. Koristila sam ovaj od kokosa i breskve. Jako lijepo mirise, ali stavljala sam ga na kosu iako nisam ni primjetila da mi je kosa nesto drugacija poslije. Jedino mozda zbog mirisa, a ostalo nista.

    Charming Coco

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma da, ne može kod svakog delovati isto. Meni odmah postane mekanija kosa i mogu da je raščešljavam bez muke, inače je to mukotrpan proces :D
      <3

      Delete
  3. Nisam koristila nikad ovakve proizvode, ali deluju mi primamljivo :)
    Šminke nikad dosta

    ReplyDelete
  4. Nikad ih nisam probala ali baš imam želju, nadam se da i hoću uskoro.
    Prvi put sam na tvome blogu i imaš moj follow, nadam se da ćeš uzvratiti.
    http://lillysecret.blogspot.ba/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pristupačni su a dosta dugo traju pa se isplati. Nadam se da će i tebi odgovarati. Takođe se nadam da nisi ovde samo da bih uzvratila praćenje već te interesuje sadržaj bloga :)

      Delete

Next

Part of the next blogger network