Novi Golden Rose tečni hajlajter za oči / lice

Wednesday, June 01, 2016

Dobar dan želim!

Nakon predstavljanja novih Golden Rose tečnih mat karmina – recenzija ovde, kao i novog prajmera za lice sa blistavim efektom – klik ovde, stižemo i do trećeg noviteta koji mi se veoma dopao. Kako Golden Rose kaže, u pitanju je tečni hajlajter u vidu šimeraste senke (highlighter shimmer eyeshadow)  koji se može koristiti na svim predelima lica gde se želi postići posvetljivanje izgleda tj. hajlajtovanje (kakva rogobatna reč :D). 
Golden Rose hajlajter
Golden Rose tečni hajlajter

Maniju senčenja lica i pravljenja kontura zamenila je/pridružila se  igra isticanja tački lica (čelo, nos, jagodice) u vidu posvetljavanja određene regije. Sada već odomaćen izraz hajlatovanje zainteresovao je i ljubiteljke mat izgleda. Hajlajtovanje pruža blistav, zdrav i privlačan izgled i stoga nije ni čudo zašto je postao popularna tehnika širom sveta.
Golden Rose hajlajter
Šta kaže Golden Rose? Novi tečni hajlajter u vidu šimerste senke sadrži inovativnu plišanu i puderastu tečnu teksturu koja se lako nanosi i traje celi dan pomoću svoje vodootporne i veoma lagane formule.  Dostupne su dve nijanse – 01 nežna roza boja i 02 biserna zlatna koju imate prilike da vidite na fotkama.
Golden Rose hajlajter
Pakovanje podseća na tečni ajlajner. Kompaktno je, elegantno, zlatne boje. Količina proizvoda jeste 2,1ml. Četkica mi se toliko ne dopada jer ume da pokupi više proizvoda. Njome nanesem hajlajter na željena mesta a potom ga prstima utapkam po koži. 
Golden Rose hajlajter
Kada GR kaže da ovaj novi hajlajter sadrži inovativnu formulu (kao i dosta novih proizvoda), to zaista jeste tako. Tekstura hajlajtera je neopisivo svilenkasta i „plišana“. Kao da se topi u dodiru sa kožom, veoma nežno. Sama boja je zanimiljiva – nije napadna već suplitnog sjaja daje blistavost. Reflektuje sitan mikro šimer.
Golden Rose hajlajter
Hajlajter se može koristiti u unutrašnjem uglu oka, ispod obrva, na jagodicama, iznad gornje usne.. na svim regijama gde se želi postići efekat posvetljivanja i blistavosti. Koristim ga kada god nosim toplije nijanse a želim suptilan sjaj. Nanesem ga četkicom u unutrašnji ugao oka, iznad gornje usne, na jagodične kosti (nekad i na vrh nosa) i zatim ga prstima blago utapkam u kožu. Veoma je mekan te ga je lako razmazati preko već nanete šminke. Dugotrajan je i ne pomera se kada se stavi.
Na fotografiji nije moglo najbolje da se uhvati to presijavanje ali zaista jeste prisutno.  
Golden Rose hajlajter
Generalni utisak? GR je slobodno mogao da izostavi pominjanje šimeraste senke u imenovanju ovog hajlajtera jer je zaista efikasan na svim delovima lica gde se želi efekast posvetljavanja, a ne samo na očima. Izuzetno je svilenkast i blag, nije napadne zlatne boje već mikro šimer suptilno privlači pažnju svojim presijavanjem. Pogodan je za svakodnevno korišćenje i različite dnevne izglede, upotpunjuje celokupan izgled i daje „to nešto“.

U vidu šimeraste senke ga ne upotrebljavam jer je previše tečan i nedovoljno jak ali zato ga koristim kao hajlajter na celom licu. :)
Rok trajanja od otvaranja jeste 9 meseci, a okvirna cena jeste oko 1.400,00rsd.
Golden Rose hajlajter

Kako se vama čini? 
Hvala na čitanju i svako dobro!
 *Ovo je PR proizvod, što ne utiče na objektivnost moje recenzije.

You Might Also Like

12 comments

  1. Imam ga, vrlo je suptilan! Taman kolko treba! Idealna za suvi tip koze :)

    ReplyDelete
  2. Zanimljiva stvarcica, nisam je jos videla kod mene u drogeriji. :-)

    Frauleind.blogspot.rs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pošto je novitet, verovatno će stići uskoro! :)

      Delete
  3. Jaooo, ovo super deluje 😍

    ReplyDelete
  4. Odlican, bas cu da ga potrazim. Meni je highlighter ko dobrojutro, super je za nekoga u mojim godinama, naravno kada je diskretan, a ovaj mi tako

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stvarno je odličan za svakodnevnu upotrebu, verujem da će ti odgovarati :)

      Delete
  5. Dobro...Na spisku je. SAMO TI PISI 😂😂😂

    ReplyDelete
  6. Izgleda odlicno :) nisam ga primjetila kod nas, ali kada dodje, moracu ga isprobati :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Želim ti da ti se svidi koliko i meni! :D

      Delete

Next

Part of the next blogger network