Rimmel Kate Moss Nude kolekcija karmina

Tuesday, November 10, 2015

Dobro jutro želim!

Rimmel Kate Moss nude collection
Rimmel Kate Moss kolekcija karmina
Rimmel u saradnji sa popularnom manekenkom Kejt Mos nam ove godine donosi još jednu kolekciju karmina sa njenim imenom, ovoga puta je u pitanju kolekcija neutralnih nijansi.
Rimmel Kate Moss nude lipsticks
Kako već koristim Rimmel-ove karmine koji nose potpis Kejt Mos i prilično sam zadovoljna njima, obradovala sam se kad je kreirana ova NUDE kolekcija  koja sadrži pet karmina. Kolekcija sadrži i balzam za usne koji nije dostupan kod nas (barem ga ja nisam nigde primetila) a pakovanje (bele boje) mi se baš dopalo i želela sam i njega da isprobam. Večito nemam sreće sa novitetima koji ne stignu u Srbiju, ne znam kako mi se uvek najviše svidi nešto što nije dostupno kod nas. Tj. znam, baksuz sam.
Rimmel Kate Moss nude lipsticks
 No, ipak imamo svih pet neutralnih karmina pa hajmo malo o njima. Pakovanje je plastično, sa kosim poklopcem i Kejtinim potpisom. Dopada mi se kombinacija nude sa srebrnim. Karmini imaju intenzivan miris, baš onaj pravi karminski, meni se sviđa, nekome može biti napadan. Količina: 4gr, rok upotrebe 30 meseci od otvaranja.
Rimmel Kate Moss nude lipsticks
 Treba imati u vidu da su ovo nijanse predviđene za različite tonove kože tako da i neko svetlije puti kao i neko dosta tamnije, mogu pronaći neutralnu nijansu koja im odgovara. 
Rimmel Kate Moss 40
40 veoma blaga breskvasto-roza boja. Meni dosta svetlija od prirodne boje usana. Na mojim usnama podseća me na onaj čuveni period kada je bilo popularno ići u solarijum i nositi što svetliji karmin/olovku. Eh, šta sve postane trend :)
Rimmel Kate Moss 42
 42breskvasto nude boja sa rozim primesama. Na mojim usnama dominira više boja breskve.
Rimmel Kate Moss 43
43- topla bež boja
Rimmel Kate Moss 45
45- nežna muave nijansa. Veoma podseća na 42 samo što ova nijansa sadrži više roze boje u sebi tj. hladnija je od 42. Meni lično najneutralnija i najviše mi leži.
Rimmel Kate Moss 48
48braon sa ljubičastim primesama u sebi. Meni najomiljenija nijansa, nije dostupna svugde tako da mi je drago što je dostupna kod nas. Ova nijansa predviđena je za dosta tamnije boje kože, no dopada mi se kao prava jesenja boja. 
Rimmel Kate Moss nude lipsticks

Svi karmini u kolekciji su izuzetno kremasti i nežni. Nisu mat već se lepo presijavaju, taman koliko treba. Lako se nanose, klize po usnama i pigmentacija im je super. Što se postojanosti tiče, nisu toliko dugotrajni, na mojim usnama izdrže nekoliko sati uz popravku (malo li je). Ne zamerim im to jer mi se dopada veoma kremasta formula i osećaj hidratacije koji pružaju usnama. Moj favorit je 48, onaj koji na mojim usnama nije neutralan ali mi se dopao kao tamniji karmin koje inače volim u ovim hladnijim periodima. Posebno mi se dopalo jer je nekako unikatna boja, nemam nijedan karmin sličan ovome. Izdvojila bih i broj 45, uz olovku za usne, ova nijansa mi je odlična za svakodnevni izgled ili kada želim da naglasim oči. 
Rimmel Kate Moss nude lipsticks

Cena u Liliju je 515,00rsd (inače preporučena cena), žao mi je što nisam uspela da izbacim ovaj post u oktobru kada je Rimmel bio na akciji 20% snižen ali i cena od 515,00rsd je veoma dostupna.

Da li ste probale novu nude Rimmel-ovu Kejt Mos kolekciju i kako vam se čine?

Hvala na čitanju i svako dobro!

You Might Also Like

34 comments

  1. Sve boje su savrsene aliiii ova poslednja, najtamniijaaa mi je ljubav na prvi pogled! Prelepe nijanse za leto! <3

    ReplyDelete
  2. Odlicni su, poslednja 3 su mi vrh :)

    ReplyDelete
  3. Evo i mene kod tebe :). Moram reći da ja ne volim nude karmine nikako a za ove sam čula samo pohvale, pa bi mogla da probam recimo ovaj 45, dopada mi se boja :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dobro mi došla! Ove nudiše (:D) su baš dobri, hidratantni a izbor boja je super. Probaj, probaj :)

      Delete
  4. 45, 48 mi se jako dopadaju. Nisam nešto obožavatelj nude karmina. Moram da pohvalim tvoje slike, koju kameru koristis? Sa kojim programom editujes slicice?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isti ukus imamo :) Zahvaljujem ti! Trenutno slikam telefonom dok ne stigne bolje sredstvo, a editujem slike u PhotoScape-u :)

      Delete
  5. 45, 48 mi se jako dopadaju. Nisam nešto obožavatelj nude karmina. Moram da pohvalim tvoje slike, koju kameru koristis? Sa kojim programom editujes slicice?

    ReplyDelete
  6. Ruževi su predivni, posebno 42 i 48, a ambalaža mi se posebno sviđa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daa, odlični su a i mene je razveselilo ovako lepo pakovanje :)

      Delete
  7. Jako su lepe nijanse ruzeva, bas mi se svidja ovaj najtamniji, mada bi meni mozda najvise odgovarao u broju 42. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Najtamniji 48 je bomba, veoma poseban :) E sad, da li želiš tamniji karmin ili baš nude varijantu, tako ćeš i odlučiti :) :*

      Delete
  8. Gledam i ne mogu da se odlucim :) trebaju mi definitivno sve :D ova prva broj 40 je predobra ali i ostale su super :) <3

    ReplyDelete
  9. Nijansa 45 mi je presavršena! A 48 idealna za jesenje dane :)

    ReplyDelete
  10. A stigli su ovi ruževi! Videla sam najavu, ali posle uopšte nisam obratila pažnju, a isto su mi se baš svideli oni iz prethodne linije. Treba da vidim i uživo, ali 43 bi mogla biti nijansa za mene.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stigli, stigli :) Pogledaj, baš su fini i hidratantni :)

      Delete
  11. Vec dugo sam koristila njihove Lasting finish by Kate Moss i definitivno mogu da se porede sa mnogo skupljim ruzevima. Moram da bacim oko na 42 i 48 prvom prilikom :)

    sparklygoddess.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moram da priznam da sam i ja bila iznenađena kvalitetom :) Pogledaj, vrede :)

      Delete
  12. Prethodna Kate linija je bila super, a vidim i ova izgleda dobro :) Na prvi pogled favoriti su 45 i 48 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I više nego dobra! Vidim da su 45 i 48 većini primamljivi :)

      Delete
  13. ne bih se bunila da ih sve imam. :) :)

    ReplyDelete
  14. Ja koristim nijansu 42 i veoma sam zadovoljna. Veoma je prijatan i ne isušuje usne. Odličan je za neki neutralni make up.

    ReplyDelete

Next

Part of the next blogger network