Eveline 8u1 piling za ruke

Wednesday, November 18, 2015

Dobar dan želim!

Dosta obraćam pažnju na negu ruku, pa me je tako i privukao ovaj Eveline 8u1 piling za ruke sa arganom i vanilom, obogaćen hijaluronskom kiselinom. Nakon što sam ga prvi put isprobala, odmah sam znala da ćemo se družiti i dalje.
Eveline piling za ruke
Eveline 8u1 piling za ruke

Ono što mi se posebno dopalo jeste kada sam videla šta formula ovog pilinga sadrži: ulje argana, šea puter, med, limun, vanilu, slatko bademovo ulje, kokos, vitaminski kompleks A+E+F.
Pakovanje deluje luksuzno i ne može da se ne primati na rafovima u drogerijama. Zlatno sa kombinacijom crnog, veoma privlačno. Miris vanile je fantastičan, zadržava se na rukama i nakon ispiranja! Miriše prefinjeno i slatkasto. 
Eveline 8u1 piling za ruke
Sam piling je žute boje sa zrncima. Nanosi se na blago vlažnu kožu i treba da se nežno utrljava 3 minuta i nakon toga ispere vodom. Moram da priznam da nikako da steknem običaj da nanosim piling 3 minuta, i za kraće vreme on odlično deluje. Moraću da počnem da poštujem vreme. :)
Eveline 8u1 piling za ruke
Kada se ispere pilng, ostaje miris vanile i ruke izuzetne mekoće. Još kada se nanese krema nakon, to postaje dobitna kombinacija. Preporučeno je korišćenje 2 -3 puta nedeljno, što je i sasvim dovoljno da rukama pružimo negujući tretman.
Eveline 8u1 piling za ruke
Pakovanje ovog pilinga jeste od 75ml, i rok trajanja je 12 meseci od otvaranja. Cena je nešto više od 300,00rsd. Meni se ovaj piling dopao, mislim da je odličan, pogotovo za grube i ispucale ruke. Kako se vama čini? 
Hvala na čitanju i svako dobro!
Eveline 8u1 piling za ruke

You Might Also Like

2 comments

  1. Ovo moram isprobati! Ambalažica je savršena, odlične slike! ☺️

    fandbportal.blogspot.com

    ReplyDelete

Next

Part of the next blogger network