Empties #2

Wednesday, November 25, 2015

Dobro jutro želim!

Balea, kokosovo ulje, Essence hajlajter, Bourjois korektor, Loreal bronzer, Kate Moss karmin, Sleek rumenilo
Moji potrošeni proizvodi #2
Polako smo stigli do drugog posta o proizvodima koje sam potrošila u proteklom periodu. 
Samo da napomenem da neću postavljati redovne proizvode više puta u Empties postove, tačnije stvari koje jednom pomenem (kao što su kokosovo ulje, Balein Aqua serum, nevenova mast) a stalno koristim i trošim, neću stavljati više od jednog puta u post o smeću.
Isto tako, kreme za ruke koje potrošim neću stavljati u potrošene proizvode jer bi mi zauzimale dosta mesta, a svaku ću pomenuti u postovima o Mojim kremama za ruke. Uskoro ću objaviti treći, zimski deo.

Sada kada je to dogovoreno, možemo da počnemo. 
kokosovo ulje, balein tecni sapun
Kokosovo ulje; Balein tečni sapun mango& mleko od putera
Kokosovo ulje, nadaleko čuveno i poznato. Mislim da nema potrebe da navodim sve njegove benefite i koliko ume da utiče na kosu, lice i telo, na internetu se mogu pronaći stručnija mišljenja. Ali mogu reći da ga redovno koristim, najčešće kao masku za kosu, a neretko ga umasiram u lice, ponekad ga koristim i u ishrani. Sjajna stvar prirode koju stalno kupujem. Ovo pakovanje ima 310gr i košta oko 700,00rsd, u zavisnosti od mesta prodaje.

Balea kremasti tečni sapun papaja i mleko od putera. Preferiram tečne sapune u odnosu na regularne i volim da isprobavam nove mirise. Balea ima dobar izbor tečnih sapuna koji dolaze u ovakvim kesicama od 500ml, te zaista dugo traju. Ovaj od papaje sam uzela krajem leta i okej me je poslužio, lepi voćni miris papaje ali nije previše voćni zbog kombinacije sa puterom. Cena: oko 180,00rsd.
Bourjois Happy Light korektor; Avon Luxe puder
Bourjois Happy Light korektor; Avon Luxe puder
Bourjois happy light korektor. 23 beige dore beše moja nijansa. Dosta težak korektor, prekrivna moć mu je odlična ali nije najbolji izbor za sakrivanje podočnjaka. Ocrtava svaku linijicu i boricu ispod oka. Kao savet navedeno je da se može naneti kao baza za senku. Međutim, u mom slučaju ne odgovara mi kao baza jer imam masne kapke a sam korektor je težak.  Zato je odličan za sakrivanje bubuljica i nepravilnosti na licu. Cena: 460,00rsd na sniženju.


Avon Luxe silken puder, nijansa beige linen. Srednje prekrivne moći, nije toliko postojan na licu i umela sam brzo da prosijam. Jeste luxe tj. luksuzan što se tiče pakovanja ali bočica je baš teška što me je sprečavalo da ga negde ponesem. Ne znači čim je nešto luksuzno da je bolje od običnog, probala sam i jeftinije Avonove pudere koji su odlični. Cena u trenutnom katalogu: 850,00rsd.
 
Loreal glam bronze duo; Essence Sooo glow! hajlajter

 L'oreal glam bronze duo. Ovaj bronzer nažalost nije preživeo, što se i da videti. Ne pamtim kada sam toliko jedva čekala da potrošim neki proizvod, kako sam nespretna, pao mi je i polomilo se pakovanje tako da nije imao poklopac za zatvaranje i dosta se sušio, samim tim i sporo trošio. Imao je dva dela, bronzer i hajlajter koji mi se svideo kao dodatak celokupnoj šminci na celom licu. Bronzer je bio mat, više se ne sećam u kojoj nijansi, ali znam da se lepo nanosio i blendao. Isto tako se ni cene najbolje ne sećam, čini mi se da je bio negde oko 1.000,00rsd ako ne grešim. 

Essence Sooo Glow! Hajlajter u nijansi 02 Bright up your life. Vrhunski hajlajter, presijava se na roze, kremast je a na licu prelazi u puderast, lako se razmazuje i daje blistav izgled a ne ističe proširene pore. Definitivno ću ga ponovo uzeti, cena je smešna za ovako dobar učinak, oko 400,00rsd. 
Sleek blush, Sleek rumenilo, Kate Moss karmin, Kate Moss 102
Sleek rumenilo; Kate Moss karmin
Evo još jednog proizvoda koji sam uspela da polomim :D Ali to me nije sprečilo da ga i dalje koristim. U pitanje je Sleek rumenilo u nijansi Antique, ima svoju recenziju (klik ovde).

Rimmel Kate Moss karmin. Odlična linija Rimmelovih karmina za sve one koji vole fine, hidratantne karmine standardnih boja. Moja nijansa bila je 102, svetlija roza boja. Cena: 349,00rsd na sniženju.
Essence get big lashes, Balea urea krema za stopala
Balea urea krema za stopala; Essence Get BIG! lashes maskara

Balea krema za stopala sa ureom. Krema za stopaliće koju baš volim. Fantastičan miris uree, baš poseban, sama krema je gušča od one za ruke. Koristila sam je uveče pred spavanje - namažem stopala, sačekam malo da se upije kremica i dobijem kao rezultat mekane i glatke stopaliće.Cena: oko 200,00rsd.
 
Essence Get BIG! lashes maskara. Na nagovor drugarice, a znajući kako su Essence maskare jeftine a dobre, isprobala sam i ovu. Meni nije toliko legla, umela je da mi razdvoji trepavice i malo ih produži ali je više za već prirodno guste i dugačke trepavice.Cena: 309,00rsd.
Balea urea, Essence highlighter, Avon luxe puder, Bourjois korektor, Rimmel karmin, Essence maskara
Polako smo stigli do kraja. Koristite li neki od ovih proizvoda i koji su vaši potrošeni proizvodi? 
Hvala na čitanju i svako dobro!

You Might Also Like

15 comments

  1. Odlican post! ja imam Essence so glow 10 look on the bright side i sad sam ga se sjetila kada sam procitala tvoj post, totalno sam ga zanemarila, uslijed Aure, a stvarno su obe nijanse super. I da, kokosovo ulje, odlicno!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti! Aura je napravila opštu pometnju! :)

      Delete
  2. Super post. Hoćeš li pisati više o namjeni kokosovog ulja?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam imala u planu ali naravno da mogu! :) Zahvaljujem!

      Delete
  3. Super post. Hoćeš li pisati više o namjeni kokosovog ulja?

    ReplyDelete
  4. Koristim ovo kokosovo ulje i Kate ruž :) Odlični su :)

    ReplyDelete
  5. Kokosovo ulje sam i ja nedavno potrošila i odlično mi je za kosu!

    ReplyDelete
  6. Ne koristim nista od ovog, mada kokosovo ulje planiram da kupim odavno i svaki put zaboravim...Moracu da nabavim taj hajlajter. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja ga uzimam u zdravoj hrani i neretko se i meni desi da zaboravim. Hajlajter je top! :)

      Delete
  7. Odlicno! Bas bih volela da probam kokosovo ulje! :) <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! Probaj, samo pozitivne utiske ćeš imati! :) <3

      Delete
  8. Svaka ti cast :) bas si dosta proizvoda potrosila :) sad si me podsetila da moram da kupim novo kokosovo ulje :) obozavam ga :) <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zahvaljujem, zahvaljujem :D Uživam da kupujem ali volim i da trošim :) Jasno mi je zašto, odlično je! :) <3

      Delete

Next

Part of the next blogger network