Labello Lip butters - malina, kokos, original, vanila&makadamija i borovnica

Tuesday, September 29, 2015

Dobar dan želim!

Labello puteri za usne
Danas ću da vam pišem o Labello mackalicama za usne. Stiže nam hladnije vreme pa tako treba i usne zaštititi od hladnoće i vetra. A ovo su jedni od proizvoda koji su ugodni za usne a pružaju odličnu zaštitu. Tokom cele godine moram reći, ne samo hladnijeg perioda :)

Čuveni Labello lip butters dolaze u okruglom metalnom pakovanju različitih dizajna za razlličite ukuse. Pakovanja su čvrsta i dobro čuvaju proizvod. Otkako su izbacili ove putere totalno su izmenili moj pogled na negu usana i balzame za usta. U pozitivnom smislu, naravno. Radije se opredelim za ove mackalice nego za neke druge. Zašto?

-odlična hidratacija

-predivni intenzivni mirisi (osim originala)

-usne postaju mekane i glatke momentalno

-redovno korišćenje sprečava ispucalost usana

-izuzetno kremasti



Kao što se može videti, ja imam sledeće: original, coconut, vanilla&macadamia, raspberry rose i bluberry blush.
Raspberry rose
Puter za usne od maline. Divan miris maline i prozračna blaga roza boja. Svaki od navedenih se lepo nanosi, problem dođe kada proizvod krene da nestaje i kada treba da se nanese a pritom imam dugačke nokte.Tu treba paziti oko higijene. 
Original
Jedini koji ne miriše. Bele boje ali kad se razmaže ostaje providan. Usne istog trena postaju meke i kremaste (valjda zbog glicerina u sastavu).Ovaj mi je najdosadniji jer pored ostalih koji tako dobro mirišu, teško je opredeliti se za original. Ali morala sam i njega da isprobam. 
Coconut
Moj favorit za leto. Kokos, božanstveni kokos. Uživam da ga koristim, i on je bele boje ali na usnama providan. Ovaj ću definitivno nekad tamo u životu ponovo kupiti.Kažem nekad tamo jer proizvoda ima zaista i više nego dovoljno a valja koristiti i druge.
Vanilla&Macadamia
Vanila i makadamija mi se najviše sviđa od ovih koje posedujem. Miris koji ne može da omaši, pominjala sam ga postu "Potroši 7 do proleća"
Blueberry blush
Poslednji u nizu i ujedno poslednji koji sam kupila jeste borovnica. Miris me podseća na sladoled od borovnice, fantastičan je. Ne znam kada ću ovaj krenuti da koristim pored ostalih. :D

Koga zanima, sastojci su sledeći: Cera Microcristallina, Paraffinum Liquidum, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Butyrospermum Parkii Butter, Ricinus Communis Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Aqua, Glycerin, Glyceryl Glucoside, BHT, Aroma, CI 77891(sastojci su isti za sve + svaki osim originala ima dodatne sastojke za aromu tj. miris). 


Pakovanja su od 16,7gr tj. 19ml. Ogromna! I zaista teška za potrošiti i uz redovno korišćenje. Ja ih mackam samo u toplini doma svoga jer se nanose prstima, te zbog higijene nije praktično da ih nosim sa sobom. U kolekciji postoje još puteri od karamele i kakaa. Još njih da pronađem negde i mirna sam.

Inače, kod nas imaju da se kupe original i raspberry rose samo, nažalost. Nadam se da će se to promeniti jer su u pitanju zaista kvalitetni proizvodi koji odlično neguju usne.
Kako se vama dopadaju ove mackalice i da li ste probale neku? 
Hvala na čitanju i svako dobro!

You Might Also Like

15 comments

  1. Probala sam kakao, kokos, malinu, original, vanilu i makadamija i borovnicu. Jos mi samo fali taj od karamele, ne mogu nigde da ga nadjem :D
    I meni je omiljeni kokos, mada ni kakao nije los :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biće i karamele, polako :D Joj, kakao, taman za zimu da mirišiiii :)

      Delete
  2. I ja imam ovih pet i isto mi je favorit vanila-makadamija. :D
    Javi ako negde uspeš da nabaviš karamelu. Ja sam je proletos jurila po Beču, a angažovala sam drugaricu da mi ga potraži u Sloveniji, ali nismo uspele da je nađemo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago da imamo istog favorita :D
      Ni ja nisam našla u Beču, javim čim pronađem! :)

      Delete
  3. Imam samo original i malinu i necu ih nikada potrositi..probala sam i vanilu i makadamiju..Ne volim sto se ovako sporo trose, vec mi je dosadilo i pocinje da me nervira, a takodje ga samo kuci koristim..ali bih svakako volela da probam i ostale , narocito borovnicu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, zaista dugo traju ali su toliko kremasti pa im ne zameram :) Ja moram sada original dokrajčiti da mogu da se posvetim ostalima, idemo redom :D

      Delete
  4. Kokos mi je najlepsi, obozavam miris kokosa tako da mi je on najdrazi. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kokos me je dobro služio ovo leto :D Jeste dobar, uf :)

      Delete
  5. Meni je vanilla favorit. :)
    Poseti moj blog i uclani se ako zelis:
    Fashion and style

    ReplyDelete
  6. Ja sam uzela borovnicu još zimus i dalje mi traje :D

    ReplyDelete
  7. Probala sam malinu,kokos,karamelu i vanilu,svi su odlicni ali favoriti vanila i kokos,a borovnicu trebam da dobijem

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja i dalje vijam karamelu, a trenutno trošim borovnicu, jedino mi ona ostala. Slažem se, stvarno su svi odlični, taman za ovaj hladniji period :)

      Delete
    2. *trošim malinu, pardon :)

      Delete

Next

Part of the next blogger network