Deborah Nude Rose Secrets of the Smokey Eye paleta senki

Thursday, July 30, 2015


Dobar dan želim!
Ovo leto reših da se posvetim trošenju kozmetičkih proizvoda koje imam, što se tiče i preparative i dekorative. Ili barem da pokušam :) Tako je na red došla i Deborina paletica senki Secrets of the Smokey Eye. Kupila sam je zimus ali je uopšte nisam aktivno koristila iako mi se dopala. Prednost su imale druge palete ali dobro, trenutno mi je ova na oku.

Deborah Milano je izbacila (sada već davno :D) četiri nove palete za pravljenje smokey eyes tehnike u različitim bojama: Black Smokey eye – klasične sive i crne nijanse sa jednom plavom, Violet Smokey Eye – ljubičaste nijanse za intenzivniji izgled, Nude Beige Smokey Eye – prirodne nude nijanse, i Nude Rose Smokey Eye – nežne roze nijanse za romantičan izgled. Ja sam se odlučila za poslednju varijantu i nisam zažalila.


Paleta se sastoji od šest senki u pakovanju od 5gr. tako da se zaista ne troši brzo. Pakovanje je crno, plastično i dovoljno malo da stane u neseser. Sadrži ogledalo, što mi se dopada i ne sadrži aplikatore što je ekstra bonus jer ih ionako ne koristim. Na poleđini ima i objašnjenje kako se nanose senke i navodi se da je “paleta rangirana u 6 rozih nijansi od mat do bisernih, za kreiranje romantičnog smokey eyes izgleda“.

 
Prva nijansa (po redu, ne kako su oni naveli) jeste biserno bela boja koju koristim kao hajlajter.  Slabije pigmentacije ali taman onoliko koliko mi treba da se hajlajter lepo izblenda i ipak da dodatni sjaj celom izgledu.
Druga nijansa jeste šimerasto blago roza, sa nešto manje šljokica nego prva,  koja se može koristiti kao baza. Dopada mi se što u paleti postoje i baza i hajlater tako da mogu da se oslonim samo na ovu paleticu kada negde idem, nije potrebno da posebno nosim još dva proizvoda. Mada, ovu baznu senku najmanje koristim, navikla sam na baze van palete.
Treća senka jeste moj favorit – mat taupe boja. Osrednje pigmentovana, volim što je  mat.
Četvrta po redu jeste šimerasto roza nijansa. Rozikasta boja sa ne tako naglašenim šimerom u sebi. Dobra pigmentacija.
Sledeće dve senke jesu najpigmentisovanije u paleti, shodno tome što su ujedno i najtamnije nijanse.  
Peta boja jeste tamne šljive, nju koristim za ugao oka.  
Šesta, najtamnija i najjača boja jeste ljubičasta, koja sadrži blagi šimer, po meni totalno nepotreban. Ali daje celom izgledu jednu romantičnu notu jer su sve senke šimeraste osim treće taupe.


Senke su puderaste tako da se malo truse, dobro se blendaju i zaista su postojane, mogu da traju ceo dan (uvek ih koristim uz bazu).  Taupe nijansu najčešće koristim, u kombinovanju i sa drugim paletama. 
Cena čini mi se da je bila oko 1.500,00rsd u DM i Lilly drogerijama i Jasminu. Odnos cene i kvaliteta je meni korektan,  mala zamerka za pigmentaciju ali boje su baš nežne i jako je lako kreirati taj romantični izgled. Pun pogodak je što se zaista dobija dosta proizvoda zbog tog pravougaonog pakovanja senki. Ja glasam ZA! A vi?

Svako dobro!

You Might Also Like

4 comments

  1. Takodje glasam ZA! Citajuci tvoj blog odlucila sam da ih kupim, i nisam se pokajala! Odlicno su se pokazale!
    <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. E baš mi je drago N, kažem ti ja da valjaju <3

      Delete

Next

Part of the next blogger network