Empties #4

Saturday, March 12, 2016

Dobro jutro želim!

empties, afrodita, bioten, loreal, kantarionovo ulje, freeman maska, dr colic maska, maybelline maskara, avon ulje za kosu, lilliy aceton, ebelin beauty blender, bourjois puder
Moji potrošeni proizvodi 4
Prošlo je dva meseca otkako sam poslednji put pisala post o potrošenim proizvodima (klik ovde), u međuvremenu nakupila sam dosta praznih bočica te smo tako stigli do današnjeg posta Empties #4. Proizvoda ima dosta, stoga neću dužiti već ću odmah preći na stvar.
Becutan vlažne maramice, Dr Čolić maska za lice, Ebelin vata
Becutan vlažne maramice, Dr Čolić maska za lice, Ebelin vata
Becutan vlažne mamarice za bebe. Preporučene su i za odrasle sa osetljivom kožom. Moja koža to nije, ali rado koristim Becutan proizvode, pa sam tako slistila i ove maramice. Uglavnom ih koristim za brisanje swatcheva sa ruke, skidanje karmina sa usana i sl... Imaju onaj bebeći mirišljavi šmek koji volim. Pakovanje od 72 kom. Cena: trenutno na sniženju u DM-u oko 150,00rsd.
Ebelin vata. Sredstvo za skidanje laka, kao i šminke (kada ne koristim tufere). Poprilično je mekana vata. Količina: 200gr. Cena: oko 100, 200 dinara, ne sećam se tačno.
Dr Čolić Beauty Therapy maska za lice sa kolagenom. Prva Dr Čolić maska koju sam probala i moram joj se ponovo vratiti. Ovo je jedna od onih maski koje nam dolaze u vidu natopljene „maramice“, prilagođava se svakom licu i drži se 20 minuta. Sadrži kolagen i redovnom upotrebom trebalo bi da se dobije zategnut izgled. Nakon držanja, lice mi zaista bude zategnutije i osveženo. Sigurno ću je ponovo koristiti. Količina: 1kom, 25gr. Cena: oko 300,00rsd.

Bioten losion za telo, Afrodita kremasti gel za tuširanje, Fruits of Paradise losion
Bioten losion, Afrodita gel za tuširanje, Fruits of Paradise losion
Bioten Silky radiance losion za telo. Losion za telo koji sadrži kakao puter i ulje makadamije, kao i predivan miris. Meni miriše na kolače :) Odlično mi je poslužio tokom hladnijih dana, koža mi je bila nahranjena i mekana, plus ima specifičan, gurmanski miris. Sve preporuke. Količina: 250ml. Cena: na tadašnjem sniženju u Lilliju – 219,00rsd.
Afrodita Vanilla cream kremasti gel za tuširanje. Pisala sam o svim Afroditinim kremastim gelovima ovde. Polako ih tamanim, jednog po jednog :)
Fruits of paradise, pomme de grenade losion za telo sa narom. Kupljen u nekom megamarketu, u setu sa gelom za tuširanje i kupkom. Losion sam prvi potrošila jer mi se svideo sam miris a i kremast je. Zamerka što mu treba više vremena da se razmaže. Količina: 200ml.

Avon vruće ulje za kosu, Loreal šampon
Avon vruće ulje za kosu, Loreal šampon
Avon Heavenly hydration vruće ulje za kosu. Rado isprobavam različite proizvode za negu  kose, pogotovo krajeva. Tako sam i probala ovo Avonovo vruće ulje – zagreje se u posudi jedan minut, nanese na kosu i nakon jednog minuta se ispere i nastavi redovno sa šamponiranjem. Doprinosi da kosa bude glatka i mekana, kao i da se ne mrsi. Sam miris je mediteranski i blag. Količina: 60ml, dosta dugo mi je trajalo.Cena: redovna cena iznosi 650,00rsd dok je na sniženju u aktuelnom katalogu 349,00rsd.
L'oreal Elseve Total repair extreme šampon za kosu. Šampon za izuzetno oštećenu i suvu kosu. Kupila sam ga jer mi je sama kosa ove zime delovala beživotno nakon pranja. Ovaj šampon mi se veoma dopao jer nakon upotrebe omekšava kosu koja više nije kruta. U kombinaciji sa dobrim balzamom ili maskom, šampon je pun pogodak. Količina: 250ml.Cena: 289,00rsd na tadašnjem sniženju.

Freeman maska za lice crni ugalj, Loreal pena za ciscenje
Freeman maska za lice, Loreal pena
Freeman piling maska za lice sa aktivnim ugljem i crnim šećerom. Moja najomiljenija maska za lice! :) Aktivni ugalj izvlači nečistoće iz pora, dok krupne granule šećera rade jači piling. Savršena kombinacija, lice nakon upotrebe postaje čisto i glatko. Trenutno koristim druge maske, a već mi je žao što ovu više nemam. Količina: 150ml. U DM-u je trenutno (do kraja marta) na sniženju 499,00rsd dok je na sajtu Teatar kozmetike na sniženju po ceni od 488,16rsd (klik ovde).
L'oreal Sublime fresh pena za čišćenje lica. Ooodlična pena za čišćenje lica – peni taman koliko i treba, punoća pene se ne gubi u dodiru sa licem, nežna je i što je najbitnije – učinkovita. Količina: 150ml.Cena: 469,00rsd na tadašnjem sniženju.

Lilly uljani aceton, Aura lepak za trepavice
Lilly aceton, Aura lepak za trepavice
Lilly uljani odstranjivač laka za nokte. Inače lakiram samo nokte na nogama jer na rukama imam gel. Za moje potrebe uklanjanja laka sa noktiju na stopalima, ovaj odstranjivač je efikasan i radi svoj posao. Količina: 150ml. Cena: nešto oko 100,00rsd.
Aura lepak za trepavice. Ovo je proizvod koji nisam potrošila do kraja ali vreme je došlo da se pozdravi sa kantom za smeće. Naime, u poslednje vreme slabo sam koristila veštačke trepavice tako da se sam lepak od dugog stajanja razgradio, i postao je skroz vodenkast. Čim uzmem nove trepavice, uzimam i novi lepak. Količina: 7gr. Cena: 359,00rsd.

ebelin bjuti blender, kantarionovo ulje
Ebelin bjuti blender, kantrionovo ulje
Ebelin bjuti blender. Voljeniji je od bilo koje četke za nanošenje pudera (i korektora) :)  Ne može da se uporedi ni sa jednom četkom, pruža prozračan izgled i ravnomerno nanosi puder. Zbog učestalog korišćenja, došlo je vreme da uzmem novi - na svaka tri meseca valjalo bi promeniti bjuti blender zbog higijene i bakterija koje se u blenderu nakupljaju. Cena: na sniženju do kraja marta u DM-u 299,00rsd.
Kantarionovo ulje. Pošto uglavnom koristim vodootporne proizvode za crtanje obrva, volim da ih skidam uljanim formulama. Različite vrste ulja koristim za skidanje šminke sa obrva (gela, pomade, senki, pudera za obrve…). Kantarionovo ulje koristila sam jer, pored ostalih dejstava, eliminiše štetne mikroogranizme na koži. Ovo ulje dobro se pokazalo, brzo (brže od micelarne) i efikasno sam uspevala da skinem šminku. Količina: 30ml. Cena: oko 100 dinara u apoteci, zavisi od proizvođača.

maybelline colossal maskara, Bourjois healthy mix gel serum
Maybelline maskara, Bourjois puder
Maybelline The Colossal volume express maskara. Čuvena žuta Maybelline maskara.  Dovoljno je reći da uvek imam (neotvorene) zalihe ove maskare, te kada potrošim staru, nova je odmah tu. Meni ova maskara izuzetno odgovara, trepavice čini veoma gušćim, bujnijim i dužim. Ume da ostavi trag ispod donjih trepavica dok se ne osuši ali zbog efektivnog učinka, oprostim joj to. Količina: 10,7ml. Cena: 619,00rsd na tadašnjem sniženju.
Bourjois Healthy mix serum gel puder na bazi voćnih kiselina. Nijansa 53 light beige. Spada u kategoriju mojih omiljenih pudera. Jako ga volim, lagan je na koži, ima dobru pokrivnu moć i ne matira već pruža blistavost i daje svež izgled. Draži mi je gel puder od standardnog Healthy mix pudera jer je laganiji i blaži. Više puta sam ga kupovala i sigurno ću ponovo. Količina: 30ml. Cena: oba Healthy mix pudera su trenutno na sniženju u Jasminu po ceni od 1.327,00rsd.

empties, afrodita, bioten, freeman, loreal, bourjois, ebelin, kantarionovo ulje, avon, lilly, dr colic maska
Eto nas na kraju četvrtog dela potrošenih proizvoda. Ovaj post sadržao je dosta proizvoda koje rado koristim, da li su neki od tih i vaši favoriti? 
Hvala na čitanju i svako dobro!

You Might Also Like

14 comments

  1. Aa koristim vecinu od ovih proizvoda, i zadovoljna sam. Odusevljaavas postovima <3

    ReplyDelete
  2. Koristim Healthy Mix i Freeman-ovu masku i u potpunosti se slazem sa gore napisanim :-) iiii zamalo da zaboravim Afroditine kremaste gelove za tusiranje,obozavam ih trenutno trosim od pistaca! :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je što imamo isti ukus :) Pistaći sam prvi potrošila :D

      Delete
  3. Svašta si lepo trošila sve mi se dopada, nešto sam i sama probala :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je što ti se dopadaju proizvodi! :) Uživam u trošenju, šta ću :)

      Delete
  4. Ponekad mi bude užasno žao što i dalje nisam otišla u Srbiju zbog nekih proizvoda koji su kod vas dostupni, a kod nas ih nema! :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Veruj mi da nevezano za državu, uvek želimo ono što nemamo tj. nije dostupno! :( :)

      Delete
  5. koristim vecinu ovih proizvoda i za mene su odlicni neki cak i favoriti koje uvijek iznova kupujem :D

    ReplyDelete
  6. Dosta toga dijelimo :D Dr Colic maske odlicne, pogledaj Balea u DM-u sa algama, odlicna! Elseve sampon i maska su mi postali favoriti poslije 2 koristenja, stvarno prave razliku.Ebelin blender, Aura ljepilo, Colosal maskara, odlicni proizvodi. Samo da mi se docepati ovog Freemana :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baleine maske sam ranije koristila, isprobala sam skoro sve, planiram ponovo kupovinu kada potrošim malo ove što imam :) Drago mi je što nam se mišljenja slažu, nadam se da ćeš probati Freeman maske pa da javiš utiske!

      Delete
  7. Definitivno treba da kupim EBELINOVU spužvicu :D :D
    Baš mi je to Avon vruće ulje zanimljivo,jer mi treba proizvod koji će mi smanjiti mršenje kose. :)
    Svašta si potrošila :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bjuti blender je zaista velika promena u šminkanju :)
      Ulje je sasvim dobro, probaj pa javi utiske! :)
      Više od kupovine volim da trošim stvari, čudno ali tako je! :)

      Delete

Next

Part of the next blogger network