Moje kreme za ruke - IV deo

Wednesday, February 03, 2016

Dobro jutro želim!
U prethodnom trećem postu pisala sam o kremama za ruke koje koristim  tokom zimskog perioda (klik ovde). Nadovezaću se na taj post i pomenuti isto kreme koje hidriraju a pritom i štite ruke od spoljnih uticaja tokom hladnijeg vremena (iako je već dosta otoplilo proteklih dana). Za danas tu su Eveline, Balea, Afrodita i dve Avonove kreme za ruke.
Avon, Avon planet spa, Eveline, Balea, Afrodita
Avon, Avon Planet Spa, Eveline, Balea, Afrodita

1. Eveline, Extra Soft podmlađujuća krema – maska za ruke i nokte. 5 u 1 – momentalno regeneriše suvu kožu, ublažava iritacije, neguje i hidrira, intenzivno podmlađuje i neguje nokatnu ploču. Sadrži arganovo ulje, pantenol, ureu i kompleks vitamina A, E i F. Miriše na žvaku od narandže i trenutno je jedna od kremi koje često koristim. Gusta je ali dovoljno kremasta da se brzo razmaže i momentalno upije u kožu. Ruke postaju glatke i divno mirišu. Kao krema koristi se u tankom sloju, dok se kao maska može naneti u većem, debljem sloju. Zgodna mi je za poneti jer se odmah upije i mogu da je stavim gde god da sam a da ne ostane lepljivi trag. Količina: 100ml, cena:189,00rsd.
Eveline krema za ruke
Eveline Extra soft 5 u 1
2. Avon, krema za ruke sa kakaom i lotosovim cvetom. Ovo je četvrta krema iz Avon Naturals linije ( prva jeste sa vanilom i sojinim mlekom – klik ovde, druga sa mlekom i medom – klik ovde, dok je treća najnovija sa trešnjinim cvetom i nju još nisam probala). Miriše baš čudno – oseti se i kakao i lotosov cvet i to je kombinacija sa kojom se do sada nisam susretala a ne mogu baš da potvrdim da mi se posebno dopada. No, miris nije jak tako da nemam problema sa njim. Dosta je kremasta i gusta, a nakon što se upije koža ostaje dosta zategnuta tj. oseti se da ima sloj kreme. Nije moja miljenica. Količina: 75ml, cena: na akciji trenutno 169,00rsd, dok je redovna cena 400,00rsd.
Avon krema za ruke kakao i lotosov cvet
Avon kakao i lotosov cvet
3. Afrodita, obnavljajuća 2 u 1 krema za ruke i nokte. Sadrži ekstrakt nevena, jedne od najlekovitijih biljaka i miriše na isti. Menja se sa Afroditinom kremom od badema na prvom mestu, nekad mi se više dopada ova, nekada badem (klik ovde). Afroditine kreme imaju posebnu teksturu u odnosu na ostale, više su masnije ali mi se dopada što su ruke zaštićene i negovane, a o mirisu da ne govorim. Količina: 75ml. Cena: 185,00rsd, trenutno na sniženju u Liliju 145,00rsd.
afrodita krema za ruke neven
Afrodita 2 u 1 neven
4. Avon, Planet Spa Amazonian Treasuers intenzivna krema za ruke i stopala. Sadrži braziske akai bobice koje su poznate po svom antioksidantnom dejstvu. Ima slatkasti voćni miris, meni baš prijatan. Veoma je masna i kremasta, kožu ostavlja mekanom i sjajnom. Više je upotrebljavam za ruke iako bi zbog teksture same kreme logičnije bilo da se koristi više za stopala. Količina: 75ml (sporo se troši). Cena: na tadašnjem sniženju 439,00rsd.
Avon planet spa akai bobice
Avon Planet Spa akai bobice
5. Balea, 2 u 1 krema i maska za ruke. Sadrži ulje makadamijinog oraha i šea puter  i prvo sam se radovala mirisu jer volim miris makadamije. Međutim, miris nije intenzivan, štaviše, vrlo je blag i više neprimetan. Krema je prijatna i ostavlja ruke sjajnim (zbog glicerna u sastavu). Kao maska treba da se izdašno nanese i ostavi 30 min da deluje jednom nedeljno. Nisam je koristila kao masku do sada, valjda ću se nekad setiti ali za svakodnevnu upotrebu prilično je dobra. Količina: 100ml. Cena: 179,00rsd, na sniženju je do 14. februara po ceni od 139,00rsd.
Balea 2 u 1 krema za ruke
Balea 2 u 1 ulje oraha makadamije
Od svih navedenih, moram reći da me je posebno iznenadila Eveline Extra soft 5 u 1 krema za ruke, te mi je ona miljenica. No, sve aktivno koristim dok ne dođe vreme da se priprema sledeći post Moje kreme za ruke. :)
Balea, Afrodita, Avon, Eveline
Da li ste probale neku od ovih?  
Hvala na čitanju i svako dobro! 

You Might Also Like

10 comments

  1. Jesam tu Baleinu i spasila mi je ruke od svakodnevnog pranja čaša :D

    ReplyDelete
  2. Balea i Afrodita od nabrojanih su se meni najbolje pokazale :)

    ReplyDelete
  3. Meni su Avonove kreme iz Care linije najdraže tako da njih uvijek i iznova kupujem :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Avon ima ogromnu ponudu zaista, treba ih isprobati sve :D

      Delete
  4. Avonove kreme za ruke obozavam, i Afroditine nisu lose. Drago mi je da nisam jedina koja je zaludjena kremama za ruke :)

    http://jfashionlover.blogspot.rs/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago je i meni, niko me ne razume kada u nekom lokalu ili gradskom prevozu izvadim kremicu iz torbe i mažem ruke :))

      Delete

Next

Part of the next blogger network