Byphasse tonik za lice sa ružinom vodicom

Sunday, February 28, 2016

Dobro jutro želim!

Byphasse tonik za lice
Byphasse tonik za lice sa ružinom vodicom
Prošlo je mesec dana otkako sam objavila recenziju Byphasse micelarne vode (klik ovde) i pošto su moji utisci veoma pozitivni, rekla sam da ću uskoro uzeti tonik, kao i gel za umivanje. Tonik sam brzo uzela, isprobavanje se pretvorilo u svakodnevnu upotrebu, te eto i povoda za današnji post.

Byphasse tonik za lice

Kako i u drugim sferama života, pa tako i u onoj vezanoj za negu i kozmetiku, uvek je zanimljivo kada se na našem tržištu pojavi nešto novo. Pogotovo ako je to brend o kojem čujete samo pohvale. A kada se još i lično uverite da su te pohvale sa razlogom, pa nema ništa lepše :) 
Tonik za lice privukao me je iz tri razloga. Prvi jeste jer ne sadrži alkohol. Byphasse navodi da tonik, kao i ostali njihovi proizvodi, ne sadrži alkohol niti veštačke boje, te da je zato pogodan i za najosetljiviju kožu. Moja koža nije posebno osetljiva ali ipak izbegavam alkohol kad god mogu. Evo sastojaka:
Byphasse tonik za lice
Sastojci

Drugi razlog je što ima ružinu vodicu. Ružina vodica od davnina predstavlja prirodno sredstvo za negu kože. Umiruje kožu, čisti je od prljavštine i masnoće, istvremeno i hidrira. Tonik kao sredstvo koje osvežava kožu i čisti od nečistoća prethodno nanetih preparata na kožu, i ružina vodica zajedno jesu stvarno pun pogodak.
A treći razlog jeste enormno pakovanje tonika. Boca od 500ml, teško da može bolje od ovoga :) Jedino što nije praktično za putovanja ali i tu sam se snašla.
Byphasse tonik za lice


Kao što pomenuh, tonik dolazi u ogromnoj boci od 500ml, baš me interesuje koliko će mi trajati i kada će se naći u Empties postu - neće skoro, to je sigurno. Kada se odvrne čep, dočekuje nas divan miris ruža. Tonik koristim ujutru nakon umivanja i uveče nakon skidanja šminke micelarnom vodom. Ujutru osećam kako mi je lice osveženo i nežno, dok uveče na tuferu uvek primetim ostatke pudera jer nekako puder oko ivica lica nikada dobro ne skinem micelarnom. Tonik je blag, ne ostavlja lepljiv fil na licu i izuzetno lepo miriše. Miriše na ruže, divno i istovremeno osvežavajuće.

Byphasse tonik za lice

Generalni utisak? Jasno je zašto je ovaj tonik tako brzo postao popularan. Kombinacija tonika i ružine vodice je fantastična, neguje kožu, ostavlja je svežom, glatkom i čistom. Tonik je blag na licu, miriše bogovski i pruža licu svežinu. Količinu proizvoda da ne pominjem, zaista se dobije dosta proizvoda. Jedina mana jeste što tonik nije praktičan za putovanja. Ali toliko mi se dopada, da mi nije teško da ga prespem u malenu bočicu. Da pomenem i povoljnu cenu, ja sam ga platila na sniženju u DM-u 319,00rsd. Malo više od 300 dinara za 500ml tonika? Povoljnije od toga ne može.
 
Veoma sam oduševljena ovim Byphasse tonikom. Jeste li ga isprobale?

Hvala na čitanju i svako dobro!

You Might Also Like

8 comments

  1. U petak ga gledam i gledam, čitam sastav i premišljam se bi li ga uzela, ali mislim da nakon ovog posta ipak hoću!

    Follow kolegice blogerice? http://redheads-diary.blogspot.hr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago, javi utiske :)
      Zapratiću te :)

      Delete
  2. Nisam, ali bih volela da ga isprobam. Posebno mi se svidja sto ne sadrzi alkohol. :)

    ReplyDelete
  3. Kupljen čim se pojavio kod nas, i mama je počela da ga koristi, obe prezadovoljne, druga boca se troši uveliko ;)
    Sve preporuke, fantastičan proizvod!
    Jelena

    ReplyDelete
    Replies
    1. Najlepše je čuti kad i drugi ljudi dele oduševljenje! :)

      Delete
  4. Posjedujem ga i sviđa mi se, jedino što ne lajakam jest miris iako nije jak, meni ne odgovara :/
    Inace sve ostale volim na njemu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dobro je što nije jak miris, ne možemo svi iste mirise voleti.. :) A drago mi je što ti se bez obzira na miris dopada! :)

      Delete

Next

Part of the next blogger network