Avon Planet Spa pilinzi za telo

Friday, February 05, 2016

Dobar dan želim!

Danas pričamo o Avonovim Planet Spa pilinzima koje trenutno imam i koristim. Inače sam zaljubljenica u pilinge, bilo da su u pitanju pilinzi za telo, lice, ruke ili noge, jednostavno volim da ih koristim i volim taj osećaj glatkoće koji se postiže nakon korišćenja. Nijedan gel za tuširanje ne može da razbudi kožu i očisti je tako dobro kao piling. Zato ih i valja koristiti jednom do dva puta nedeljno, da pružimo koži mali razbuđujući tretman čišćenja.
Avon piling za telo
Avonovi Planet Spa pilinzi za telo
Avonovom Planet Spa linijom proizvoda sam zaista zadovoljna, te rado isprobavam različite kolekcije i mirise. Danas će biti reči o pilinzima iz sledećih kolekcija: 
India Intensity – sadrži ekstrakt ulja crnog susama i sandalovine
Indulgent SPA Ritual – sadrži afrički šea puter i smeđi šećer
Heavenly Hydration – sadrži mediteransko maslinovo ulje
Fantastically Firming – sadrži ekstrakt kolumbijske kafe
Pa da počnemo pojedinačno o svakom pilingu: 



O prvom pilingu pisala sam u postu o India Intensity kolekciji - pilingu, masci za lice i puteru za telo - klik ovde. U poređenju sa ostalim navedenim, ovaj ima najprimamljiviji, najintenzivniji miris i najmanje je grub, ostali pilinzi su gušći.

Indulgent SPA Ritual piling za telo
Indulgent SPA Ritual piling za telo
Sledeći na redu jeste piling iz Indulgent SPA Ritual kolekcije. Ovaj piling je još malo pa gotov, rado mi padne pod ruku tokom tuširanja. Miriše na smeđi šećer, gurmanski. Miris je blag i nije intenzivan. Sam piling ima krupne čestice i fantastično radi na koži.  Preporučeno je korišćenje 1 – 2 puta nedeljno.
avon piling za telo
Lista sastojaka
avon piling za telo


avon piling za telo
Heavenly Hydration piling za telo
Ne znam zašto ali ovaj piling iz Heavenly Hydration kolekcije, me je baš iznenadio. Očekivala sam slabiji učinak i manje čestice ali nemam zašto da se požalim. Ima taj mediteranski miris, podseti me momentalno na masline, Grčku i talase.  Preporučeno je korišćenje 1 -2 puta nedeljno.
avon piling za telo
Lista sastojaka
avon piling za telo


avon piling za telo
Fantastically Firming piling za telo
I najslađe ostavih za kraj. Ulazi u top 3 mojih najomiljenijih pilinga za telo ikada. Piling iz kolekcije Fantastically Firming, ekstrakt kolumbijske crne kafe, divno delovanje i koža kao preporođena. Nema miris kafe ali ne zameram. Ovo je piling kojem se uvek vraćam, gust je i pruža baš negovanu kožu nakon korišćenja. Preporučeno je korišćenje 2 -3 puta nedeljno.
avon piling za telo
Lista sastojaka
avon piling za telo

Moram priznati da nisam očekivala da će svaki od ovih pilinga biti tako dobar. Najveća razlika među njima je u sastavu i mirisu (miris se ne zadržava nakon tuširanja), a svaki obavlja svoj posao dobro, gusti su. Na nama je da se odlučimo koja kolekcija nam se dopada i da se prepustimo uživanju. Količina je 200ml i traju dosta dugo. Nisu stalno u kataloškoj ponudi, redovna cena im je 800,00rsd  ali često su na sniženju. Pošto Avon ima i druge Planet Spa kolekcije, preostaje mi da i njih probam :

avon piling za telo
Koristite li pilinge za telo? 
Hvala na čitanju i svako dobro! 

You Might Also Like

8 comments

  1. Trenutno mi je nestalo pilinga inače koristim Yves Rocher :) ^^ ali takodje volim i AVON pilinge :)

    ReplyDelete
  2. Koristim redovito pilinge i uvijek mi je bar jedan Avonov na tapeti :)

    ReplyDelete
  3. Dobro si me podsetila, da osim koze lica postoji i koza tela. Bas zabusavam u zadnje vreme, sva sam se okrenula licu i mozda bi trebalo probati neki od tih pilinga

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je što te podsetih, umem tako i ja da se posvetim jednoj regiji samo :) Polako, neće nega nigde pobeći! :D

      Delete
  4. Trenutno imam poslednja dva i jedan iz poslednje kolekcije herbal steam bath, svi su mi odlicni. najdrazi mi je iz ljubicaste kolekcije, mislim da je Egyptian secrets, tako nesto :)

    ReplyDelete

Next

Part of the next blogger network