PurityBox - januarska božićna kutija 2016

Thursday, January 07, 2016

Dobar dan svima!

Prošle godine u januaru moj prvi post bio je na temu Glamboxa i mojim utiscima o datoj beauty kutiji (možete pročitati ovde). Ove godine u januaru započinjemo priču sa Purity Boxom, sličnom pričom kao i Glambox ali ipak totalno drugačijom. Januarska kutija jeste božićna tako da je danas pravi dan da vam upoznam sa pričom Purity Boxa i provedem kroz sadržaj ovomesečne kutije.
Purity Box
PurityBox - januarska božićna kutija 2016
Već duže vreme planiram da pišem o Purity Boxu, još kad sam radila recenziju Keimsovog prirodnog pilinga od crvenog čaja, mimoze ćilibara i semena šipka (klik ovde), rekoh da očekujete utiske o samom PurityBoxu a nikako da objavim post. Sada je čini mi se, pravo vreme, poručivanje za ovaj mesec još traje tako da se nadam da ćete isprobati nešto novo (ukoliko već niste) i podeliti utiske sa mnom. 
Purity Box
PurityBox
Purity Box je osmišljen kao povezivanje brendova i kupaca – kroz mesečnu kutiju kupac dobija nekoliko proizvoda (full size i testere) iz sfere nege lica, tela, šminke a ubace i ponešto zanimljivo i kreativno (npr. decembarska  novogodišnja kutija – ukras za jelku i Uređeni haos To do list, novembarska kutija - Rituals peškir za lice i mirisni štapići i sl.). Ono po čemu su posebni jeste što Purity Box sarađuje sa kompanijama koje isključivo nude prirodne proizvode tj. preparate koji sadrže mahom prirodne sastojke. Ranije nisam toliko obraćala pažnju na sastav proizvoda i više sam bila fokusirana na šminku i kupovinu iste ali baš uz Purity Box počela sam da se osvećavam i više vodim računa o preparatima koje koristim. Neki od brendova koji su u ponudi jesu Nikel, Keims, Sophie la Giraffe, Dr. Pasha, Beauty made easy i drugi.
Kako se pretplatiti na Purity Box? Veoma jednostavno, potrebno je:
-izvršiti registraciju na sajtu,
-ostaviti svoje podatke i popuniti upitnik,
-zatim u opciji Članarina izabrati način plaćanja (uplatnicom, pouzećem i karticom)
-izabrati članarinu za jedan mesec, tri, šest ili za godinu dana (tri, šest i 12 meseci imaju popust),
-potvrditi označeno i na mejl stiže potvrda o uspešnom poručivanju. 

Za svaku naručenu kutiju dobija se 10 bodova. 50 bodova se dobija ukoliko se predloži drugarici učlanjenjei, a po 5 bodova stičete za komentarisanje proizvoda koji su se našli u kutiji. Zašto su bodovi bitni? Zato što na svakih 50 bodova dobijate popust od 5eura za kupovinu na sajtu. Isto tako, moguće je obradovati nekog pa mu pokloniti članarinu(e), ili dati poklon bon u vrednosti od 1.000rsd, 2.000rsd ili 3.000,00rsd kojim voljena osoba može da odabere na sajtu ono što joj se dopada i kupi. 
Purity Box

Kutija se naručuje od 23. tekućeg meseca (za naredni) do 23. datuma u narednom mesecu (dakle od 23. decembra do 23. januara za januarsku kutiju). Dostava je besplatna, i to za Austriju, BiH, Bugarsku, Hrvatsku, Mađarsku, Makedoniju, CG, Rumuniju, Srbiju i Sloveniju (veliki plus :)) a cena mesečne kutije jeste 1.400,00rsd

 I za kraj što se tiče svih generalija ono na čemu sam zahvalna jeste što je sadržaj svake kutije dostupan na sajtu i sve kutije su iste ( s tim da postoje različiti odabiri – za žene, muškarce i bebe) tako da uvek znate što vas očekuje u kutiji i na osnovu toga možete naručiti kutiju baš za taj mesec.
Nakon ovih opštih podataka, prelazimo na ovu božićnu januarsku kutiju i njen sadržaj. 


Purity Box
Kutija je kartonska, krem-ljubičaste boje, priično duboka tako da svašta može da stane unutra. Ovaj put na vrhu kutije nalazi se prava božićna nalepnica, baš lep detalj. Kutija uvek sadrži zaštitni papir a unutra svašta nešto lepo i korisno.Evo i sadržaja:
1.  Gorgeous šoja za čaj. Ovim nisu mogli da pogreše, šolja je toliko slatka da mi je žao da je sačuvam za sebe već ću je proslediti za poklon.
Gorgeous solja za caj
Gorgeous šolja za čaj
2. Dr. Pasha sveća, miris Vanilla spell, količina 135ml. Imala sam prilike da probam već Pashine sveće i veoma mi gode. Napravljene su od 100% prirodnog vojska soje i što je posebno interesantno, kada se istopi sveća, smesa može da se koristi kao toplo ulje za masažu. A da ne napominjem da je miris sveća tako blag a istovremeno opuštajući i slatkast. Nikada mi ove sveće neće dosaditi. Cena: 388,00rsd.
Dr. Pasha Vanilla spell sveća
Dr. Pasha Vanilla spell sveća
3. Sophie La Giraffe cosmetics losion za telo. Sophie La Giraffe kao francuski brend najpoznatiji je po žirafi glodalici za bebe, izuzetnoj popularnoj u Francuskoj, a i širom sveta. Ovaj losion za telo sadrži beli čaj, karite maslac, jojobu i vodicu lavande i specijalno je namenjen bebama, brzo se upija i štiti kožu. Naravno, moguće je da ga koriste i odrasli tako da mi je drago što imam priliku da prvi put probam nešto od Sophie La Giraffe kozmetike. Veoma je negujući i baš se brzo upija. Količina: 150ml. Cena: na popustu 1.824,00rsd (redovna cena 2.280,00rsd). 
Sophie la Giraffe losion za telo
Sophie la Giraffe losion za telo

4. Sabi ručno pravljeni puter za telo, od ulja badema i šea putera
.Najviše sam se radovala ovom puteru, isto se radi o prozvodu koji je organski i prirodan, napravljen od 100% ulja badema i šea putera. Miris mi se veoma sviđa, blag je i prirodni, oseti se badem. Sam puter je bele boje, u dodiru sa toplinom kože pretvara se u tečno, providno stanje i brzo se razmazuje. Kožu ostavlja sjajnom, mekanom i masnom (kada se upije koža više nije masna) tako da je idealan za ove zimske prilike. Moram pohvaliti i ovo metalno pakovanje koje mi je izuzetno privlačno. Količina: 40ml. Cena: 550,00rsd.
Sabi puter za telo, šea puter i badem
Sabi puter za telo, šea puter i badem
 5. Za kraj imamo novogodišnje nalepnice, lep detalj. 

To bi bio sadržaj januarske božićne kutije. Kao što se da izračunati, cena kutije jeste uvek 1.400,00rsd a sadržaj ove januarske premašio je 2.700,00rsd što je izuzetno isplativo. Navela bih još kao primer da je sadržaj decembarske kutije kreirane u saradnji sa Branom sa bloga Brana’s Divine world bio preko 5.000,00rsd. Videli smo da u ovoj januarskoj kutiji nije bilo testera, te ih moram kratko spomenuti. Testeri su obično od 15ml ili 30ml (nekad 5ml) i moram reći da zaista bude dovoljno proizvoda za probu i to više puta, kada je i celo telo u pitanju. 
Moji utisci? Desetka sa zvezdicom! Malo je reći da sam baš zadovoljna:
-samom uslugom, 
-funkcionalnošću sajta, 
-ljubaznim timom Purity Boxa koji će vam izaći u susret ukoliko imate nedoumica ili pitanja, -kreativnošću ljudi koji stoje iza samog koncepta Purity Boxa, 
-odabirom proizvoda i time što stalno imam priliku da probam nešto novo a kvalitetno, 
-da ne zaboravim da napomenem i cenu jer za 1.400,00rsd svaki put dobijem proizvode vredne mnogo više. 
-veliki plus jeste što su u pitanju proizvodi u kojima se koriste organski, prirodni sastojci a ne veštački konzervansi, parabeni i mineralna ulja

Ovaj post mogao bi još da traje i traje ali za kraj ću reći da mi je drago što na našem tržištu postoji nešto dobro, prirodno, vredno pažnje i svakoj od vas želim da čuva svoju kožu i neguje se na pravi način!
P.s. Poručivanje za januar traje do 23. u mesecu, a imate izbor i različitih Prazničnih kutija (od 1.100 do 8.950,00rsd za žene).
P.p.s. Želim vam da uživate u miru u današnjem danu uz porodicu, širite ljubav i budite blagonakloni prema drugima :) 
Da li poručujete Purity Box i kakva su vaša iskustva?
Hvala na čitanju i svako dobro!

You Might Also Like

8 comments

  1. Divan post i vidim da smo obe odusevljene Purity Box-om i ne samo ovom kutijom. Jedino nismo dobile iste svece, kod mene je menta. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, da, primetih da su sveće različite ali bitno je da je ono "glavno" isto :)

      Delete
  2. Divni proizvodi.Odlicna usteda.Bas bih volela da probam nesto od ovih brendova.:-*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste, zaista isplativo i pravi način da se isproba nešto novo :) <3

      Delete
  3. Dr.Pasha proizvode mnogo volim!!!!! A soljica je prekrasnaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. To je lepo čuti! :) Jeste, baš je slatka :)

      Delete

Next

Part of the next blogger network