Empties #3

Wednesday, January 20, 2016

Dobro jutro želim!
Post o potrošenim proizvodima koristan je kao način da iskažemo opšti utisak o  dosta raznovrsnih proizvoda odjednom, kratko i jasno. Evo proizvoda koje sam potrošila ove zime. 
Afrodita, Balea, Nikel, Lycia, Kallos, Labello, Rimmel, Maybelline, DM, Avon, Aura
Moji potrošeni proizvodi #3
Kallos keratin maska za kosu. Ovo je staro pakovanje, izbacili su i novo a uzeću ga kada bude prilike jer trenutno drugu Kallosovu masku isprobavam. Ova maska mi je trajala maltene godinu dana što je ujedno i rok trajanja od otvaranja. Količina je 1000ml, a ima i manje pakovanje od 375, međutim ovo je isplativije (iako je cena povoljna da povoljnija ne može biti :)). Veoma sam zadovoljna ovom maskom, namenjena je suvoj, oštećenoj i hemijski tretiranoj kosi, sadrži keratin i mlečne proteine. Moju je momentalno oporavljala, postajala je svilenkasta na dodir, bez čvorova, mrsenja, krute i suve dlake. Za cenu od 220-250,00rsd (za koliko može da se pronađe na Kvantaškoj pijaci u Novom Sadu) zaista je iznenađujuće fantastična.

Afrodita čičkovo ulje za kosu. Dugo mi je trajalo jer je dovoljno malo ulja da se nanese. Namenjeno je svim tipovima kose, miriše biljno (zdravo) i žute je boje. Fino se upija ali ukoliko se više stavi, ostavlja krajeve  masnim (koristila sam ga samo na krajevima). Količina: 50ml. Cena:oko 200,00rsd.

Krauterhof, konjski balzam sa ekstraktom toplote - crveni. Jedan od proizvoda koji uvek imam u kući. Pomaže kod masaže, cirkulacije i zagrevanja kože. Jeste jak i ume da pecka kao da gori ali meni ne smeta tj. volim taj osećaj. Pogotovo kada se izmasira problematični deo ovim balzamom. Ovo pakovanje je od 250ml, imam i manje od 100ml. Cena:oko 500,00rsd.
Kallos, Afrodita cickovo ulje
Kallos keratin maska, Afrodita čičkovo ulje, Krauterhof konjski balzam
 
Balea losion za telo sa 5% uree. Dosta proizvoda iz Baleine kolekcije koja sadrži ureu (balzam za usne, kremu za ruke – klik ovde, stopala – klik ovde, losion za telo...) sam probala i nijedan me nije razočarao! Dakle, isto je i sa losionom, mojoj koži je prijao,  hidratantan je i ostavlja lep miris. Namenjen je veoma suvoj i zategnutoj koži i pravi je izbor za zimski period. Količina: 400ml.  Cena:oko 400,00rsd.

Afrodita kremasti gel za tuširanje od pistaća. Najomiljeniji gel za tuširanje prethodne 2015. godine. Recenziju kremastih gelova možete pročitati ovde, a ovaj moj miljenik od pistaća ću definitivno ponovo uzeti.
Balea urea losion, Afrodita pistaci gel
Balea urea losion za telo, Afrodita kremasti gel za tuširanje od pistaća

Lycia trake za depilaciju lica namenjene osetljivoj koži. Inače koristim Lycia trake za depilaciju nausnica (Perfect touch) i zadovoljna sam njima te sam rešila da isprobam ove namenjene osetljivoj koži misleći da će biti blaže a učinkovite. Jedva sam čekala da ih potrošim, vosak se slabo grejao, slabo je i skidao dlačice i neću ih ponovo uzimati. U pakovanju ima 20 trakica. Cena: između 200-300,00rsd.

DM krema za lice i telo sa mirisom narandže i nara, limitirano izdanje. Ako ćemo iskreno, ovu kremu sam kupila na dečijem odeljenju u DM-u isključivo jer me je vizuelno privukla. Svidela mi se princezica, slonče, kao i nacrtano voće (kasnije i sam voćni miris kreme). Dugo mi se vukla po kupatilu jer koristim druge kreme, a ova nije ništa posebno da bih je intenzivno koristila. Masnija je i umela sam da prosijam veoma brzo nakon nanošenja. Količina: 100ml. Cena: 209,00rsd na tadašnjem sniženju.
Lycia trake za depilaciju
Lycia trake za depilaciju osetljive kože, DM krema za lice i telo

Balea aqua serum. Redovno ga koristim samo što sam sada tokom zime prešla na ulja za lice (o L'orealovom sam pisala ovde). Recenziju seruma možete pročitati ovde

Nikel Bio odstranjivač šminke sa očiju. Proizvod koji je došao do mene putem julskog PurityBoxa. Radovala sam se upotrebi kada sam videla da sadrži ricinusovo ulje jer je Nikel poznat kao brend koji vodi računa o mušterijama koristeći prirodne sastojke za negu, a ricinusovo ulje inače često koristim. Uljani je (što volim) i veoma blag na očima. Svakodnevnu šminku je skidao u celosti, jedino nije uspevao potpuno da skine teže maskare/ajlajnere ali opšti utisak je zadovoljavajući, pogotovo što je u pitanju proizvod koji i neguje trepavice pored skidanja šminke. Količina: 100ml.  Cena: 1.323,00rsd na trenutnom sniženju.
Balea aqua serum, Nikel odstranjivac sminke oko ociju
Balea Aqua serum, Nikel odstranjivač šminke sa očiju

Avon baza za senku. Nadaleko poznata i voljena od strane većine. Odlična baza za senku, radi upravo to što treba – produžava trajnost senke na očima i sprečava nakupljanje u pregibu kapka. Kremasta je, malo me podseća i na mousse, i stoga se brzo troši. Jedino što mi se ne sviđa jeste pakovanje – donji deo je staklen (poklopac je od plastike) i dosta je težak te nepraktičan za putovanja. Količina: 3gr. Cena: na trenutnom sniženju 399,00rsd.  

Labello, puter za usne od borovnice. Odlično mi je poslužio ove zime, usne nikad ispucane i suve. Više o njemu i ostalim Labello puterima za usne koje imam možete videti ovde. Trenutno su Labello puteri za usne na sniženju u DM-u, mogu se pronaći po ceni od 199,00rsd do kraja januara.
Avon baza za senku, Labello lip butter blueberry
Avon baza za senku, Labello puter za usne borovnica
 
Rimmel Lasting finish 25h tečni puder u nijansi 23, true beige. Planirala sam recenziju ovog pudera ali vreme prolete i ja ga već potroših! Kada ga uzmem ponovo (trenutno druge isprobavam) recenzija sigurno sledi, u drogerijskom rangu ovo je jedan od boljih pudera koji sam probala. Nije težak a ima ooodličnu pokrivnu moć, lice deluje prirodno, neizveštačeno, a sam puder je dugotrajan. Količina: 30ml. Cena: na tadašnjem sniženju platila sam ga 815,00rsd.

Aura tečni iluminator, nijansa GlamGlow. Jesenas kada je naše tržište postalo bogatije za nove Aurine proizvode, iluminatori su bili oni koje sam neizostavno morala da pazarim. Ovaj u nijansi GlamGlow sam svakodnevno koristila a Sunlight sam prosledila drugarici kojoj se svdeo jer je u pitanju  toplija, zlatna nijansa a ja preferiram hladnije, srebrne. GlamGlow je meni poslužio više nego odlično, dopada mi se ledena, roza boja, ne sija kao disko kugla već zaista ističe regije koje želite da naglasite. Definitivno ću ga ponovo uzeti. Količina: 10ml. Cena:729,00rsd.

Maybelline Color drama olovka za usne, nijansa 140 Minimalist. Potrošila sam i nude nijansu - 630 Nude perfection, samo što je negde zagubih. O Maybelline olovkama pisala sam ovde
Rimmel lasting 25hours, Aura iluminator glamglow, Maybelline olovka za usne minimalist
Rimmel Lasting Finish 25h, Aura iluminator, Maybelline olovka za usne

Ovo bi bili moji potrošeni proizvodi ove zime. Koristite li neke od njih? 
Hvala na čitanju i svako dobro!

You Might Also Like

19 comments

  1. Koristila sam dosta skuplje proizvode sa ureom koji i nisu radili posao,ali ovaj balein za male pare je odlican.Generalno,dobra 'marka' za pristojan novac!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažemo se! Moram reći da sam zadovoljna svakim proizvodom iz Baleine kolekcije sa ureom. Odnos cene i kvaliteta je i više nego odličan :)

      Delete
  2. Ja imam Serical latte pakovanje, traje mi 100 godina :D ali stvarno prija mojoj kosi. Obozavam ove Afrodita gelice, Avon bazu, Aura iluminator... :)

    ReplyDelete
  3. Nadam se da ovaj Kallos ima i u HR, voljela bi isprobati ovu masku! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Videla sam da postoji FB stranica za Hrvatsku, pokušaj tu! :)

      Delete
  4. Meni je taj Rimmel puder savrsen sto se tice pokrivenosti i izgleda koji daje,nosila sam ga letos i za moju masnu kozu je bio savrsen :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Opasno je dobar! Drago mi je što i tebi odgovara! :)

      Delete
  5. Lepo si trošila :) Koristim Lycia tračice i Pistaći gel :)

    ReplyDelete
  6. I moja Avon baza je pri kraju :/ Izgleda da sam jedino ja ta koja nije probala afroditine gelove za tusiranje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dosta brzo se troši baza, moram primetiti. Nije kasno da se pridružiš našim pozitivnim utiscima, nećeš se pokajati, ooodlični su! :)

      Delete
  7. Moram probati taj Afroditin gel, volim miris pistaca :)
    Novi post na: http://beautyrebel09.blogspot.ba/2016/01/avon-ultra-beauty-lip-stylo.html

    ReplyDelete
  8. Lepe proizvode si potrosila :)

    http://jfashionlover.blogspot.rs

    ReplyDelete
  9. Fino si troškarila, imamo neke i zajedničke potrošene bočice :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trudim se! :) Drago mi je što imamo isti ukus :)

      Delete
  10. Lepe si proizvode koristila. :)I ja sam potrosila taj gel od pistaca, mogu da kazem da divno mirise. :) Koristim i Lycia trake, takodje za osetljivu kozu, ali za noge, meni su te dobre. Nikel odstranjivac sminke sa ociju sam takodje dobila jos letos u Purity Box- u i jos uvek nisam ni pocela da ga koristim, nikako da dodje na red. Avon baza za senku sutra treba da mi stigne, bas se radujem. :)

    ReplyDelete

Next

Part of the next blogger network