Byphasse micelarna voda

Thursday, January 28, 2016

Dobro jutro želim!

Byphasse micelarna voda
Byphasse micelarna voda
Kada se nedavno španski kozmetički brend Byphasse pojavio na našem tržištu, zanimalo me je šta može da nam pruži. Danas vam donosim priču o micelarnoj vodi, a uskoro ću probati tonik i gel za lice, te vam preneti moje utiske. 
Byphasse micelarna voda
Byphasse tvrdi da predstavljaju brend drugačiji od drugih koji nudi širok spektar kvalitetnih proizvoda po niskim cenama, elegantnog ali jednostavnog pakovanja, u velikim količinama.
Prvo što upada u oko kada je u pitanju njihova Byphasse micelarna voda (kao i kod drugih Byphasse proizvoda) jeste količina samog proizvoda! Micelarna voda dolazi nam u pakovanju od 500ml što je zaista pohvalno. Ambalaža je jednostavna, providna sa rozim čepom, i deluje pristojno. Ova micelarna pogodna je osetljivoj, suvoj ili koži sklonoj iritacijama. Pripadam kombinovanom ka masnom tipu ali ipak sam se odlučila da isprobam ovu micelarnu. 
Byphasse micelarna voda
Navodi se da ne sadrži alkohol, parabene, sapune ni boje, kao i da ne ostavlja mastan trag na licu. Tečnost je providna, a miris, nalik alkoholu, ne oseti se na koži. Kada se pritisne čep, pojavljuje se mali otvor kroz koji je lako moguće kontrolisati količinu micelarne koja nam je potrebna. Nekad zna da mi se desi da zaboravim da pritisnem tj. zatvorim čep, ali inače je upotreba baš praktična. Evo i sastava:
Byphasse micelarna voda
Sama micelarna voda mi odgovara i zadovoljna sam njom. Trenutno sam mogla da je uporedim sa Mixinom micelarnim i dajem joj blagu prednost - učinkovitija je od Mixine, brže i bolje skida šminku. Pogotovo kada je reč o vodootpornoj šminci, ne treba joj toliko vremena koliko i Mixinoj. Nakon skidanja šminke ostavlja blagi lepljivi fil koji se ubrzo osuši i lice više ne bude lepljivo. 
Byphasse micelarna voda
Dakle, prvi plus jeste što ova micelarna voda odlično obavlja ono što joj i jeste namena, uklanjanje šminke. Sledeći plus jeste količina – pakovanje je zaista ogromno a treći plus ide u korak sa drugim – cena. Cena jeste 599,00rsd u DM-u a do kraja januara jeste na sniženju – 479,00rsd. I bez sniženja, 600 dinara za pola litre micelarne je meni zaista isplativo. Četvrti plus jeste nežnost tj. što micelarna ne nadražuje kožu i područje oko očiju i same kapke čisti bez peckanja ili iritacije. Dizajn pakovanja neka bude peti plus. Sve ovo navodim kao osoba koja ima kombinovani tip kože, ne znam kako je osobe sa osetljivom kožom zaista ocenjuju
Byphasse micelarna voda
Pozitivno iskustvo sa Byphasse micelarnom vodom navelo me je da isprobam još neke Byphasse proizvode. Prvo će to biti tonik za lice i gel za umivanje, tako da ću vam pisati utiske i o njima. Da li ste probale nešto od Byphasse proizvoda?
Hvala na čitanju i svako dobro!

You Might Also Like

19 comments

  1. Jos uvek nisam nista isprobala, ali posto sam upravo potrosila Mixinu micelarnu vodu, imam zelju da testiram ovu :)

    ReplyDelete
  2. Odlican post! Nisam probala ovu micelarnu ali planiram da ih isprobam vise pa da ih uporedim. :) Sada koristim Garnierovu i prezadovoljna sam ucinkom za taj novac, zaista! Ja koristim dvofazno sredstvo uglavnom za oci, ali mi micelarna sve to fino pocisti posle onog masnjikavog traga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti! Garnierova je i meni bila miljenica jedno vreme :) A mogu ti reći da se slažem s tobom za dvofazno sredstvo, i ja ga koristim na očima :)

      Delete
  3. Planiram da je probam cim potrosim Balea miceralnu. Preporucujem Byphasse tonik od srca :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Planiram da probam Baleinu čim potrošim ovu :) Baš se radujem toniku :)

      Delete
  4. veliko je pakovanje. kontam da se iplati. :)

    ReplyDelete
  5. Probala sam plavi gel za ciscenje lica i prezadovoljna sam! Kupih ga slucajno na snizenju za 375 dinara u Dm-u, u pakovanju od 200ml. Odlicno uklanja sminku, ima blag miris i vrlo je nezan za kozu i ne isusuje je!
    Znaci naredna na redu za isprobavanje je micelarna, kad mi se potrosi ova koju sad koristim... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago što čujem pozitivne utiske o gelu! Radujem se isprobavanju :)

      Delete
  6. Vec ju dugo planiram kupiti i to cu i napraviti cim potrosim Balea micelarnu koju trenutno koristim.
    Od proizvoda definitivno preporucujem tonik koji obozavam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je Baleina naredna na spisku :) A tonik ću obavezno probati, hvala! :)

      Delete
  7. Probala sam kremu za ruke i mleko za telo, ovo mi je sledeće na listi :)

    ReplyDelete
  8. Kada potrosim 4 trenutno otvorene, kupujem je sigurno. :) Koristim tonik i predivan je. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Auh, dobra si! :) Nadam se da će se i meni svideti :)

      Delete
  9. Probala ovu micelarnu i tonik od ruze, onaj roye od 500 ml. Micelarna bas kako si je i opisala, a tonik jos bolji. Pozdrav.
    Ana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se dopada, tonik sada koristim i ja i slažem se apsolutno! Pozdrav draga Ana :)

      Delete
  10. Probala sam tonik i gel za umivanje. Tonik je odličan, ali gel mi nije baš odgovarao.

    ReplyDelete

Next

Part of the next blogger network