Avon svetlucavi losioni Winterberry i Warm Spice

Sunday, January 17, 2016

Dobar dan želim!
Danas pominjem proizvod koji možete osvojiti (pored ostalih poklona) u darivanju organizovanom povodom prvog rođendana mog bloga, igramo se do 20. januara :) (klik ovde). Reč je o svetlucavom Avonovom losionu za telo sa toplim začinom i vanilom. U ovom postu pominjem i drugi losion iz ove Avon Naturals body care kolekcije, a to je svetlucavi losion za telo sa zimskim bobicama i šea puterom. 
Avon svetlucavi losioni Winterberry i Warm Spice
Avon svetlucavi losioni Winterberry i Warm Spice

Ovo su moja dva omiljena Avonova losiona, što zbog mirisa, što zbog šljokica koje sadrže. Stižu nam u pakovanju od 150ml i ne troše se brzo tj. nije potrebno puno proizvoda jer se lako razmazuju. Njihova specifičnost pored samog šimera a i božanstvenog mirisa, jeste što su dvobojni – oba losiona imaju krem i rozi deo koji su puni šimera. Kada se pomešaju oba dela, na koži ostavljaju prelep, suptilan sjaj. Dopada mi se što je šimer diskretan, lepo se presijava a ipak je dovoljno primetan.
Avon winterberry losion

Avon winterberry warm spice losioni
A šta reći o mirisima? Teško je odlučiti se za favorita. Moram blagu prednost dati losionu sa toplim začinom i vanilom, toliko mi odgovara za zimu i podseća me na zimu čim ga pomirišem. Kao da osećam miks cimeta i bogate vanile, volim ovakve gurmanske mirise. Drugi miris zimskih bobica i šea putera je za nijansu više  osvežavajući ali je i dalje slatkast. Oba mirisa su mi baš zimska, dok zbog šljokica ove losione koristim i leti. 
avon winterberry warm spice lotion
Što se tiče samo teksture losiona, dosta su tečni i zato se brzo razmažu po telu. U kratkom roku ih koža upije i ostaje svetlucava i mekša. Navedeno je da  sadrže šea puter, vitamine C i E, kao i da pružaju dugotrajnu hidrataciju. Ne mislim da su ovi losioni namenjeni posebnoj zaštiti i nezi kože ali na koži se ponašaju sasvim solidno. Evo i sastava: 
Puna cena ovih losiona u katalogu jeste 490,00rsd no, uvek su na nekoj akciji – trenutno se mogu naručiti po ceni od 379,00rsd. Rok trajanja od otvaranja jeste 12 meseci i pravo da vam kažem, uvek imam zalihe ovih losiona jer su mi zaista dragi. Nisu losioni koje koristim svakodnevno ali s vremena na vreme ih namažem na telo kada želim da uživam u divnom mirisu i suptilnom sjaju.
Avon winterberry warm spice losioni
Da li volite proizvode za telo koji sadrže šljokice?
Hvala na čitanju i svako dobro!

You Might Also Like

8 comments

  1. Moram probati :) Volim sve što sija :D

    ReplyDelete
  2. Volim Avon, ima super stvarcica! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se sa tobom, i što se tiče dekorative i preparative :)

      Delete
  3. Ove losione nisam jos uvek probala, ali deluju super <3

    ReplyDelete
  4. Nisam probala ovo, ali mislim da ću ih probati :)

    ReplyDelete

Next

Part of the next blogger network