Sephora Wishes come true - praznična kolekcija 2015

Saturday, December 12, 2015

Dobro jutro želim!

Priča o prazničnim kolekcijama se nastavlja, danas nas očekuje Sephorina paleta za lice i oči Wishes come true
Sephora Wishes come true
Sephora Wishes come true

Kako Sephora sarađuje, promoviše i u svojoj ponudi nudi različite brendove na tržištu, ume da nam promakne da i Sephora samostalno kao brend ima kvalitetne proizvode.  Ove godine prazničnom kolekcijom mene su apsolutno oduševili tako da nije čudo što sam se odlučila za dva seta – pet mini paletica pod nazivom Color wishes (o kojem sam pisala ovde) i Wishes come true o kojem ću govoriti u nastavku. 
Sephora Wishes come true

Sephora Wishes come true

Sephora Wishes come true
Paleta tj. set nam stiže u predivnom, pravom zimskom plastičnom pakovanju koje doprinosi prazničnom raspoloženju svojim izgledom.Na poleđini nalazi se više podataka o samoj paleti, raspored boja i sastav nijansi.

Wishes come true set za šminkanje sadrži 6 senki za oči, u opciji i mat i metalik senke, jedno rumenilo i dva hajlajtera za lice. Pakovanje je totalno posebno, klizeći se otvara sa obe strane po kojima su zvezdice kao novogodišnje dekoracije, a unutra se nalaze proizvodi. Nalaze se tri mat senke, tri šimeraste senke, rumenilo sa desne strane i na kraju dva hajlatera.
Sephora Wishes come true

Take a selfie, prva senka u setu. Jedan od razloga što sam uopšte i uzela ovu paletu, mnogo mi se dopala. Prljava mat zelena boja, ima i sive u sebi, svidelo mi se što nije klasična boja već baš posebna zelena. Nije baš nešto pigmentisana ali to me ne sprečava da je redovno koristim.
Cafe latte, senka koju najčešće koristim u pregibu kapka. Blaga boje šljive, odlično se utapa u druge nijanse, posebno je zanimljiva kombinacija prve Take a selfie, ove druge boje i preko prve na sredini kapka Pretty pearls koja podari sjaj svojim šljokicama.
Creamy cashmere je treća mat senka. Tipična nijansa za hajlajt ispod obrva. Mekana je, bežikasta.Ona senka koja ne predstavlja ništa posebno ali je značajna za posedovanje u jednoj paleti jer ne mora da se traži i kombinuje drugi hajlajter ispod obrva, već je ceo izgled kompletiran. 
Sephora Wishes come true

Friday night. I po imenu se da videti da je ova boja predviđena za večernji izgled, nekome će verovatno dobro doći za proslavu Nove godine koja nam se bliži. Predivna ljubičasta boja uz mnoštvo čestica svih boja. Pigmentacija je super, kao i taj efekat koju svetlucave čestice pružaju.
Scented candle. Pobednica ove palete. Nenormalno pigmentovana metalik zlatna senka, jednostavno je toliko dominantna da iako nisam nešto privržena bila zlatnoj boji, s obzirom na pigmentaciju moram da je izdvojim kao favorita. Ovo je jedna od onih senki koje se ne zaboravljaju lako.
Pretty pearls. Nakon dominantne zlatne, ova šimerasta srebrna ne može da uđe u trku najboljih senki. Štaviše, uz Take a selfie jedna je od slabije pigmentisanih senki, nažalost. Ostavlja samo šljokice na koži bez postojane srebrne boje. Međutim, i za to postoji rešenje. Ukoliko se pokvasi četkica kojom se nanosi senka, da li sa vodom ili Macovim Fix +, ova srebrna oživljava i ide rame uz rame sa zlatnom kojoj nije potrebna pomoć. 
Sephora Wishes come true

Sephora Wishes come true
Sledeće, imamo rumenilo pod nazivom Feeling pretty. Tipično svetlo roze rumenilo. Ono što se nekome možda neće sviđati jeste što je slabije pigmentacije. Meni upravo zato dosta i koristi, jer ne moram da brinem da li ću preterati. A pošto sam inače više tip za bronzere nego rumenila, ovo rumenilo ume taman da osveži malo izgled i pruži živost i zdrav izgled obrazima. 
Sephora Wishes come true
Najslađe za kraj, tu su nam dva hajlajtera koji se odlično uklapaju u ovaj set i daju završni finiš šminci. Inače viđamo hajlajtere u dve podele – srebrni i zlatni, takav je i ovde slučaj. Prvi hajlajter zove se Nighttime glow i predstavlja srebrnu nijansu, dok je drugi Midnight magnificence zlatna verzija. Nighttime glow meni se više sviđa jer volim takve ledene hajlajtere, savršeni su mi za zimu pošto pružaju licu taj ledeni, hladni, srebrni odsjaj. Midnight magnificence isto je interesantan jer je bronzano zlatni ali nije tipična zlatna boja.
Sephora Wishes come true
Oba hajljatera su veoma kremasta i mekana. Pigmentacija im je vrhunska i zbog njih sam delom želela da kupim ovu paletu. Divno se presijavaju na koži, puni su sitnih šljokica koje nisu napadne ali lepo istaknu obraze
Sephora Wishes come true


Sve u svemu, smatram da je ova paleta pun pogodak. Obožavam palete koje nemaju klasične varijante boja već se razlikuju od drugih i posebne su. Wishes come true je zaista sve samo nije klasična paleta :) Odabir nijansi je odličan, pigmentacija mat senki i rumenila nije na zavidnom nivou ali zato su hajlajteri i šimeraste senke (izuzev Pretty pearls) i više nego dobri. Prve dve nijanse senki, Take a selfie i Cafe latte su mi najdraže za kombinovanje dok sa metalik senkama tek treba da se družim češće u večernjim satima. 

Cena Wishes come true palete u Sephori jeste 1730,00rsd, isplativo kada se uzme u obzir koliko različitih proizvoda se dobija .Na redu je još malo fotkica :) 

Sephora Wishes come true

Sephora Wishes come true


Sephora Wishes come true
Sephora Wishes come true

Sephora Wishes come true
Meni se želja ostvarila kada sam uzela ovu Wishes come true paletu, nadam se da će se i vama želje ostvariti. Koja bi paleta bila vaša praznična želja?
Hvala na čitanju i svako dobro!

You Might Also Like

12 comments

  1. Divna je i ova kao i onih pet malih :-) Pakovanje divno :-) :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apsolutno! Svaka čast Sephori ove godine :)

      Delete
  2. I ova mi se svidjaa :) ja imam male wishes-e :D preslatke su :)

    ReplyDelete
  3. Bome i moje želje bi se ostvarile s ovom paleticom, divna je :)

    ReplyDelete
  4. Divna paletica. Planiram da je kupim. Moze neke lookove sa njom?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Znači da ćeš se i ti radovati kao i ja :) Ukoliko budem radila lookove, biće nekih iz ove palete obavezno, hvala na predlogu! :)

      Delete
  5. Preslatka paletica! Friday night senka i oba hajlajtera su diiivni :D

    ReplyDelete

Next

Part of the next blogger network