Sephora Color Wishes - praznična kolekcija 2015

Sunday, December 06, 2015

Dobar dan želim!

Sephora Color Wishes
Sephora Color Wishes palete senki
Bliže nam se praznici a već dve nedelje u Sephori su u prodaji limitirane praznične kolekcije koje poznati brendovi dostupni u Sephorinim radnjama, osmisle i puste u prodaju ulepšavajući nam hladne dane. Ja sam se odlučila za dve Sephorina praznična izdanja – Wishes come true  i Color wishes paletama senki za oči. O Wishes come true će biti reči u posebnoj recenziji koju pripremam.
Sephora Color wishes
Smatram da je Sephora kao brend ove godine nadmašila sebe kada su u pitanju praznične kolekcije. Uz praznična, snežna, zvezdasta pakovanja, nesvakidašnji izbor nijansi i prelepo osmišljene i kreirane palete, lako je privući kupca i baciti u razmišljanje jer nije jednostavno izabrati. 
Praznična kolekcija u prodaji je od 20. novembra kada sam ja sebe častila ovim limitiranim, prazničnim izdanjima.
Sephora Color wishes
Da pređemo na Color wishes, set od 5 paleta senki po dve boje, dakle 10 senki za oči. Najradije ne bih ništa ni pisala i ostavila vas da uživate u ovim fotkama ali valja se reći i po koja misao o samim senkama, a ne samo da se uživa u divnom prizoru. Mada, ja svakako i dalje uživam, ove paletice mi stavljaju osmeh na lice kada ih vidim, kao da sam malo dete :) 
Sephora Color wishes
Pogledajte vi samo ovu slatkoću. Ovo su najslađe mini paletice koje imam i ne verujem da će se to skoro promeniti. Paletice se nalaze u plastičnom, providnom pakovanju koje ima divnu dekoraciju, rekla bih kao snega i pahuljica bele boje uz šljokice koje dodatno čine pakovanje prazničnim.Na poleđini se nalazi lista sastojaka uz slike kako palete izgledaju.
Same palete su od kartona uz magentizovana vratašca koja se otvaraju. Nižu se u redosledu Želja od jedan do pet i svaka paleta ima svoj naziv. Kada se paletica otvori, sa leve strane se nalazi crtež i predlog kako da se iskombinuju dve boje.
Sephora Color wishes
Wish number 1 - Be a celebrity
Sephora Color wishes
Prva po redu je paletica Be a celebrity. Najneutralnija paletica, samim tim je i najviše koristim. Sadrži dve prekrasne nijanse, mat taupy braon i metalik zlatnu koja u sebi ima odsjaja zemljanih boja. 

Sephora Color wishes
Wish number 2 - Be a Role model
Sephora Color wishes
Paletica broj 2, Be a Role model pripada isto krugu senki koje su lake za kombinovati. Zemljana mat braon sa ljubičastim podtonom, i metalik blaga roza boja su za mene pravi pogodak. 
Sephora Color wishes

Sephora Color wishes
Wish number 3 - Be a Rockstar
Sephora Color wishes
Sledeća paletica, broj 3, Be a rockstar sadrži najzanimljiviju boju od ovih deset. Roza mat bež boja je meni odlična kao hajlajter a njen par u paletici je veoma interesantna metalik zelena. Ova zelena ima četice koje reflektuju zlatnu boju, podseća me na zmijsku kožu i postala je moj favorit.
Sephora Color wishes


Wish number 4 - Be a Hero
Sephora Color wishes
Paletica želja broj 4, Be a Hero, ima isto interesantan odabir nijansi. Prva mat boja meni služi kao hajlajter ispod obrva jer je baš blaga, dok je druga nijansa  nešto između crne i plave sa svetlucavim česticama. U paleti izgleda crno, dok je prilikom nanošenja slabijeg intenziteta. 
Sephora Color wishes
 
Wish number 5 - Be a Queen

I za kraj, tu nam je paletica želja broj 5, Be a Queen, za glamurozni večernji izgled. Prva senka jeste mat ljubičasta sa svetlucavim česticama dok je druga odlična srebrna metalik boja. Ove dve boje pomešane tj.. srebrna preko ljubičaste, daju plavu boju na kapku. 
Mat senke su slabije pigmentacije od metalik nijansi, no kvalitet je generalno zadovoljavajući. Postojanost je dobra, uz bazu za senke (o NYX-ovoj sam pisala ovde) i više nego dobra. Blenda se lako osim kod najtamnijih nijansi (palete želja br. 4 i 5) koje gube na živosti boje u procesu blendanja. Ali i to se da popraviti ponovnim nanošenjem senke. Primetno je i trusenje ali meni ne smeta.

Sephora Color wishes
Ono što je veliki plus kod ovih paletica, jeste što su savršene za putovanje. Ništa lakše nego poneti jednu od ovih paletica ili nekoliko njih, i kreirati izgled po želji. 
Sve u svemu, meni su praznici već stigli :) Pakovanje je za čistu desetku, nikad ništa slađe nisam imala kada su u pitanju senke za oči. Mislim da je ovaj set mini paletica fantastičan za poklon, znam da ih ja nisam uzela, sigurno bih se obradovala da ih dobijem :) Boje su zanimljive, ima i neutralnijih ali i onih za večernji izgled. Dopada mi se i odnos mat i metalik nijansi. 
Cena: 2.000,00rsd. Neći više dužiti, prilažem još koju fotkicu :) 
Sephora Color wishes

Sephora Color wishes

Sephora Color wishes
Sephora Color wishes

Sephora Color wishes
Radujete li se praznicima i da li ćete uzimati neko praznično zadovoljstvo sebi
Hvala na čitanju i svako dobro!

You Might Also Like

18 comments

  1. Paletice su prelepe i fotografije takođe :D Radujem se praznicima, ali još uek ne znam hoću li častiti sebe nečim :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti! Ima još vremena da se promisli pa da padnu poklončići :D

      Delete
  2. Imam ih i najljepse su mi 1 i 2. :) Nisam nesto zadovoljna kvalitetom, ali, sto ti kazes, nista sladje nisam imala sto se tice sjena. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mogle bismo da sedimo i da posmatramo samo koliko su slatke :)

      Delete
  3. Mislim da je ove godine što se tiče poklona Sephora stvarno pobedila. Ovo je presladak poklon i plus imena paletica su savršena. :) Super post! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Obožavam kada su kreativni što se tiče imena! :) Hvala lepo! :)

      Delete
  4. Jaoo kako su divna pakovanja! Ja bih ih samo gledala, bilo bi mi žao da ih otvorim hahah. Role model mi se najviše dopada tho' :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Šteta koristiti koliko su preslatke! :) Role model je fantazijaa, tako svakodnevne a ipak posebne boje :)

      Delete
  5. Replies
    1. Drago mi je da ti se dopadaju, kao i sam post :) Hvala

      Delete
  6. prelepe su a i pakovanje je divno! :)

    ReplyDelete
  7. Bože da li nešto može biti ovoliko neodoljivo :O A mislila sam da su palete too faced-a neodoljive :3

    ReplyDelete
  8. Koliko sam "lovila" ovaj set paletica na kraju ga nisam ni ulovila... :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Šteta! :( Sledeća praznična kolekcija mora biti ovoliko dobra, ako ne i bolja! :)

      Delete

Next

Part of the next blogger network