Balea puter za telo sa lešnikom

Friday, December 04, 2015

Dobro jutro želim! 
Balea puter za telo lesnik
Balea lešnik puter za telo

Danas malo pričamo o nezi tela i fantastičnim mirisima. U pitanju je Balein puter za telo sa lešnikom. Hladnije vreme nam je stiglo, a tu su i mirisi i boje koje vezujemo za hladne dane. 
Balea bodybutter nuss

Inače sam ljubiteljka putera za telo, dopada mi se što su gušći i bogatiji od običnih krema ili losiona. Ovaj Balein puter nam dolazi u okruglom, narandžastom pakovanju, tačnije poklopac je narandžast. Narandžasta boja mi je trenutno omiljena, baš mi je jedna od pravih jesenjih tako da ne moram naglašavati posebno koliko mi se dopalo pakovanje. A poklopac? Lešnici, veverica, sunce, reči „love!; soft skin, nuts yeah, hazelnut, krack“, svega slatkog ovde ima.  Na poleđini se može pronaći sastav.
Balea bodybutter nuss

Dve osnovne karakteristike ovog putera koje mi se dopadaju jesu miris i gustina. Za osobe koje vole lešnik, ovaj miris je fantazija, miriše na kolače, lešnik, slatko, uh, predivno miriše. Miris nije jak i ne zadržava se dugo ali dok je tu zaista je izvanredan.
Balea bodybutter nuss

Što se tiče samog putera i njegove teksture, bele je i izuzetne gustine. Međutim, ta gustina ga ne sprečava da se lepo i lako nanosi, puter se topi od topline kože i sasvim lako razmazuje. Ne ostavlja tragove na koži već joj podari sjaj. Koža postaje elastična, sjajna i mekana a suvoća sasvim nestaje.
Pakovanje putera jeste od 200ml i rok trajanja je do 2017. godine. Jedina stvar koja se možda neće dopasti ljubiteljima kozmetike prirodnih sastojaka jeste sam sastav. No, to je na svakoj osobi da pojedinačno odluči šta će da nanosi na svoju kožu, ovaj puter kao puter za negu tela od lešnika opravdao je svoje ime. Cena: 399,00rsd u DM-u.
Balea bodybutter nuss
Da li koristite ovaj Balein slatkiš i kako vam se čini?
Hvala na čitanju i svako dobro!

You Might Also Like

9 comments

  1. Jaooo ovo zvuči kao prava divota! Obožavam miris lješnjaka :)

    ReplyDelete
  2. nisam probala ali mi deluje predobro. :)

    ReplyDelete
  3. Narandzasta je moja omiljena boja za sva vremena :-) Ja u Kragujevcu nisam naisla na ovaj butter, ali mi deluje prilicno "jestivo " :-)

    ReplyDelete

Next

Part of the next blogger network