Sephora Sun disk bronzer - limitirano izdanje

Thursday, September 24, 2015

Dobar dan želim!

Sephora bronzer
Sephora Sun disk bronzer

Sećam se kako sam komentarisala drugarici „Hoćemo li dočekati više da se otvori Sephora u Novom Sadu?!“ i eto, leta 2015. godine mi dočekasmo :) Pored mnogih brendova visokog kvaliteta i cene, Sephora i sama kao brend nudi obilje šminke i opreme za šminkanje. Putem interneta, sajtova stranih i domaćih pratila sam postejeće klasične kolekcije, kao i najave i dolaske novih. Svakog leta Sephora izbaci po jedan bronzer iz limitirane serije. Ovo leta to je Sun Disk bronzer, najveći bronzer koji sam ikad videla :) . Znala sam da moram da ga imam :)


Bronzer dolazi u ogromnom, crnom, plastičnom, okruglom, glatkom pakovanju. Plastika se presijava tako da ostaju ostisci prstiju i prašina ali pošto je glatka, brzo se obriše. Otvara se podizanjem gornjeg poklopca sa čije unutrašnje strane se nalazi ogromno ogledalo. Zaista je iskoristivo. Miris me podseća na stariju šminku, onako parfemski miris prilično intenzivan ali samo kad se pomiriše.
Sephora bronzer
Na poleđini je opis i deklaracija na srpskom. Rok trajanja je 30 meseci. Što je i malo obzirom da bronzer ima neverovatnih 30gr! Da mi je ovo jedini bronzer i da ga koristim svakodnevno godinama, ne znam koliko bih uspela da potrošim :D Pogotovo što nije potrebno puno proizvoda.
Sephora bronzer
  Bronzer je napravljen kao animal print, zebrasti dezen. U njemu postoje tri nijanse koje daju celovit, bronzani ten. Prva nijansa jeste kajsija, druga topla zemljana nijansa sa neupadljivim šljokicama dok je  treća svetlija braon.  Na swatchu sam pokušala da prikažem kako izgledaju:
1.   Prva, kajsija nijansa
2.  Braon nijanse zajedno 
3.   Sve tri nijanse pomešano
 
Zbog oblika linija, ipak nije toliko moguće nanositi svaku boju posebno što se vidi kod prve boje na swatchu – prisutne su i braon nijanse blago okolo boje kajsije. 
Sephora bronzer

Sam bronzer sadrži dosta zemljanih tonova i ume da vuče na narandžasto. Više volim hladnije tonove ali za Sunce i leto ovaj bronzer mi se čini odičnim. Kajsijasta nijansa mu daje određenu živost i svežinu i ublažuje efekat toplih boja. Bronzer je postojan, nije napadan na licu – ako se ne pretera sa doziranjem :), ne trusi se i lagano se blenda.Pigmentacija je super  tako da je dovoljno malo da se četkom pređe po površini i proizvod se već pokupi. 
Sephora bronzer
Na sunčevoj svetlosti
Cena u Sephori je 2.290,00rsd što je i te kako isplativo za 30 (slovima: trideset) grama proizvoda! Iako je limitirano letnje izdanje i dalje ga ima u prodaji i biće ga dok se ne rasproda. Mana velikog pakovanja jeste što nije praktičan za poneti, ja ga još nijednom nisam nosila negde – masivan je a i težak.
Sephora bronzer
Evo kako izgleda u šaci tj. pokušaj da stane :)
Nisam ljubiteljka toliko bronzera koji vuku na narandžasto ali ovaj mi se zaista dopao. Kada sam videla šaru, a potom i cenu, oduševila sam se.  Znam da ga neću u toj meri koristiti (preko leta dosta i jesam), ali neka ga, nek stoji. Barem mu je rok upotrebe 30 meseci :) 
Sephora bronzer

Kako se vama dopada ovaj bronzer? 
Hvala na čitanju i svako dobro!

You Might Also Like

12 comments

  1. Odlicno izgleda, sara je predobra, a ima i 3 nijanse sto je super. :D

    ReplyDelete
  2. Ovaj bronzer je super, bas mi se dopada.. Pobaj da ga koristis kao senku, uzimaj ga nekom tanjom cetkicnom ;) <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno na predlogu, baš ću probati tako! :) <3

      Delete
  3. Svakako je vrlo isplativ, jedino što je za moj ten ipak pretaman, avaj...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sto ljudi, sto ćudi! :) Meni je preko leta lepo naglašavao boju, sada kako sam opet bleda težim ka hladnijim tonovima.

      Delete
  4. I ja sam jedva dočekala Sephora prodavnicu u NS i generalno volim baš njihove proizvode. Ovaj izgleda lepo i deluje da se nikada ne može potrošiti :) !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samo mi je žao što nisu tako dobro opremljeni kao radnja u Beogradu, i što im akcije nisu iste :/ Mislim da ću biti zadovoljna i ako polovinu potrošim, obzirom koliko koristim i druge! :D

      Delete
  5. Flormar ima fenomenalan bronzer od 30 g, a košta5 puta manje od Sephorinog :D reljef je divan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Znači ima ih još velikana na tržištu :D Jeste, ugodan je oku :))

      Delete
  6. Je li ti to kombinuješ nove nokte sa bronzerom? :D

    ReplyDelete

Next

Part of the next blogger network