Nove Blush četkice za oči - 65a, 65b, 65c i 10e

Tuesday, September 22, 2015

Dobar dan želim!


Novitete u Aleksandru koje sam odmah poželela da isprobam jesu četiri Blushove četkice za oči od prirodne dlake. Prvo sam kupila dve i  kako sam bila zadovoljna njima, kupih i druge dve. 


Blushove četkice za šminkanje dosta koristim, najviše imam četkica za lice. Smatram da su u rangu drogerijskih proizvoda, odličnog kvaliteta za povoljnu cenu. Ovim novim četkicama za oči sam posebno oduševljena zato što su od prirodne dlake te su izuzetno mekane i dobre za rad.

Prva četkica jeste 65A. Na sajtu je navedeno da je to “četkica od prirodne dlake srednje dužine za nanošenje senke.” Odmah sam se zaljubila u nju. Koristim je za nanošenje senke preko celog kapka i odlično radi svoj posao. Mekana je, nije grupa i grabi taman dovoljno proizvoda.  Cena na sajtu: 380,00rsd.*

Sledeća četkica je 65B. Opis na sajtu je isti kao i za prvu četkicu. Ova četkica je koso sečena i zato je savršena za pregib kapka. Cena na sajtu: 310,00rsd.*

Treća po redu je 65C. Na sajtu piše: „četkica sa dužom prirodnom dlakom za blendovanje (mešanje) senki i postizanje prirodnog prelivanja boja na kapcima.”Odmah nakon prvog pranja ove četkice, izvukla mi se jedna dlaka. U toku narednih pranja nije bilo problema, videću ubuduće. No, ako i budu ispadale dlake, za cenu od 380,00rsd koliko je na sajtu*, zaista ne mogu da se bunim.


Poslednja u nizu jeste četkica 10E. Isti je opis kao i za 65C. Izgledom podseća na MACovu 217 i Sigminu E36. Dlake su guste i duge ali i dosta krute. Preostale tri četkice imaju baš mekanu dlaku dok to sa 10E nije slučaj. Na prvi dodir sa kapkom, vrhovi dlake umeju da bocnu malo. Mislila sam da će mi ova biti favorit ali ipak nije. Fino blenda ali ništa posebno, najmanje je koristim. Cena na sajtu: 345,00rsd. *


Utisak? I više nego zadovoljavajući. Za ovu cenu zaista ne znam mogu li se pronaći bolje četkice od prirodne dlake. Pošto jesu od prirodne dlake, lako kupe senke u prahu i nežne su na očima. Brzo se peru – lako se skine proizvod sa njih, i nakon pranja umeju malo raskupusano da izgledaju što je odlika svih četkica sa prirodnom dlakom koje imam. Jedina bojazan jeste da li će ovim četkicama te dlake ispadati. I da dodam da bi 10E mogla biti mekša za moj ukus. Ali sve u svemu, meni se zaista dopadaju, ovde kvalitet pobeđuje cenu jer su pristupačne svima a odlične su.


*Navela sam iznose na sajtu Aleksandra  a ja imam upisano da sam platila drugačije, izgleda da je došlo do brzinske korekcije cena. No, razlika u ceni je 80,00rsd i sa ovom novom cenom stvarno su jeftine. 


Jeste li imale prilike da isprobate ove nove četkice I kako se vama dopadaju?

 Hvala na čitanju i svako dobro!

You Might Also Like

21 comments

  1. Baš sam htjela ovu 10 E, jer sam je gledala uzivo, ali je nisam mogla pipati, jer je zapakovana svaka... hm... sad se dvoumim!!! Ove bijele mi se cine boljim! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bele su mnoogo mekše, drugačija je dlaka :D

      Delete
  2. Koliko god da košta dlake treba da ostanu na mestu,a to potvedjuje i essence kojima je čektkica bila oko 200 din.pa mi ni jedna dlaka nije ispala.
    Uglavnom sam zadovoljna Blush četkicama,ali mi se desio i fijasko,možda si pročitala,ako nisi imaš kod mene slike svih B.četkica koje imam i šta se desilo sa jednom.
    Ala se raspisah :D
    Ljubac! :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se ali kada je reč o četkicama sa prirodnom dlakom, meni se dešavalo da ispadaju više nego sintetičke, bez obzira na cenu :/
      Sad se podsetih tvog iskustva na blogu, ja do sada ni sa jednom Blushovom četkicom nisam imala problema sa ispadanjem dlaka, drago mi je da su to rešili :)
      I da, ove se najbrže suše do sada! :)
      Samo ti piši! :D Ljub, ljub <3

      Delete
  3. Prelepe cetkice i jako dobre i kvalitetne :)))

    ReplyDelete
  4. Super su cetkice :) odnos cene i kvaliteta je i vise nego dobar :)

    ReplyDelete
  5. Odlicno izgledaju, cena je u odnosu na kvalitet super. :)
    Nisam ih probala, ali nameravam nakon tvog posta da ih potrazim. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cena je zaista super za četkice od prirodne dlake :) Probaj, probaj pa javi utiske! :)

      Delete
  6. Jako dobre četkice za male pare. Lepo napisano, samo nastavi tako :-) :-*

    ReplyDelete
  7. Nisam ih kupila ali moraću.. Baš me mame da ih probam... :D

    ReplyDelete
  8. 65c izgleda fantastično :-D Nikada dosta četkica :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daa, super blenda :) Četkcicee, četkicee, hoćemo četkiceee! :D

      Delete
  9. Naručila sam 65C, jedva čekam da je isprobam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mogu ti reći da je moja nakon 2god upotrebe dosta ogrubela ali za tu cenu služi :D

      Delete

Next

Part of the next blogger network