Maybelline Color Drama olovke za usne - 140 Minimalist, 130 Love my Pink, 630 Nude Perfection i 420 In with coral

Sunday, September 06, 2015

Dobro veče želim! 

Maybelline Color Drama Intense Velvet olovke za usne


Čini mi se da opsesija za ovim olovkama ne jenjava otkako su stigle kod nas prošle godine. Maybelline Color drama Intense Velvet olovke za usne su jedne od onih odličnih a pristupačnih proizvoda. U kolekciji ima ukupno 9 nijansi, ja posedujem 4 – 140 Minimalist, 130 Love my Pink, 630 Nude Perfection i 420 In with coral.



Olovke su u drvenom pakovanju sa nazivom i brojem na poklopcu. Na samom kraju olovke odrađena je boja date nijanse i prikazuje je dosta verodostojno. Više mi se sviđaju deblje olovke za usta od tanjih jer se ponašaju kao karmin tj. lako se nanose – u manje poteza i kremastije su. Ove mirišu kao nekada kako su karmini mirisali, meni ok.


Prva jeste 140 Minimalist. Blaga roza nijansa, jedina iz kolekcije koja u sebi sadrži šimer. Od navedenih četiri, ova mi se najmanje dopada. Najmanje je kremasta i nekako imam osećaj da mi suši usta. Plus, prikazuje svaku brazdu na usnama.
140 Minimalist

Druga nijansa jeste divna 130 Love my Pink. Izuzetno kremasta, lako se nanosi, pigmentacija boli glava dobra :) Mislim da može lepo stojati osobama i sa tamnijim i sa svetlijim tenom jer je prava pink boja, dovoljno intenzivna  a opet ne previše jarka.
130 Love my pink

Treća olovčica je 630 Nude Perfection, ujedno jedina nude boja u ponudi. Nju najviše i koristim, zaljubljena sam u ovu boju! Na mojim usnama bude braon, kremasta je, ma božanstvena! 
630 Nude Perfection

Poslednja koju – za sada, imam jeste 420 In with Coral. Jarka drečava koralna nijansa. Najkremastija od ove četiri. Totalno vesela boja, baš upadljiva. 
420 In with coral

Zamerka je postojanost, moraju da se popravljaju i umeju da se skupe na usnama, a jelo teško mogu da izguraju. Veoma su kremaste dok se nanose  (osim Minimalist) a na usnama su potom ok. Druga stvar koja je minus jeste što se zarezuju ali ne klasičnim zarezačem. I to ne ni onim dvojnim za obične tanke olovke i one deblje već je potreban još širi zarezač (govorim o klasičnom dvojnom zarezaču za olovke za pisanje). Ja koristim Calin dvojni iz Aleksandra po ceni od 243,00rsd. Kako su kremaste, dok se zarezuju umeju da naprave nered tj. da se razmažu i da nešto srca olovke ostane u vrhu zarezača. 

Evo i swatcheva na ruci: 


Cena ovih olovki je 249,00rsd a ja sam ih ugrabila na sniženju u DM-u za 185,00rsd! Da li bih ih ponovo kupila? Apsolutno da (osim Minimalist), cena, kvalitet, kremasta tekstura, izbor boja, odlična pigmentacija su i više nego dovoljni razlozi za to :)
Kako se vama dopadaju? 
Hvala na čitanju i svako dobro!

You Might Also Like

15 comments

  1. Mislim da mi je neophodna ova nude prefection! :D

    ReplyDelete
  2. Ja imam ovu pink za sada, ali definitivno cu uzeti jos neku. Super su :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. O da, Maybelline nas je zaista pozitivno iznenadio :)

      Delete
  3. Imam tri nijanse i jako sam zadovoljna. Nije savršen ruž, ali kada se uzme u obzir cena, više je nego sjajan.
    Već neko vreme merkam In with coral, swatch mi izgleda lepo, ali mi je teško da zamislim nijansu na usnama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tačno tako, zaista su isplativi :)
      In with coral je još intenzivniji na usnama, boja je prelepa ali ga ne nosim toliko često, treba se odvažiti. Njegov plus je što da punoću usnama, meni izgledaju vizuelno za nijansu veće :)

      Delete
  4. Prekrasne nijanse, definitivno moram probati!

    ReplyDelete
  5. Prekrasne nijanse, definitivno moram probati!

    ReplyDelete
  6. Nude boja me podseća na jesen :D

    ReplyDelete
  7. Letos sam uzela jednu nijansu,i prosto sam odusevljena 😍 neka kao ciklama,toliko je prakticna me extra...i sad kod tebe videh jos dva favorita koje moram da kupim 130 i 420 😃

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ufff, prave nijanse! Ja ih i dalje imam jer češće nosim sada neutralnije boje ali jedva čekam proleće da ih ponovo mackam! :D

      Delete

Next

Part of the next blogger network