Essence rumenilo iz Cinderella kolekcije

Friday, September 18, 2015


Dobro veče želim!

"01 So this is love" rumenilo
Diznijev studio je prošle godine objavio film „Pepeljuga“ inspirisan klasičnom istoimenom bajkom. Nisam ga pogledala ali zato kad sam videla da je Essence izbacio trend kolekciju „Cinderella“, lako sam se opredelila za rumenilo. 

Pored rumenila, kolekcija sadrži i paletu senki, dve nijanse sjaja za usne, četiri laka za nokte, toper sa šljokicama, hajlater i nalepnice za nokte. Ja sam se odlučila za rumenilo "01 So this is love" (jedina nijansa) i nisam se pokajala. 


Pogledajte samo koliko je ovo pakovanje divno :) Nekad me Essence podseti na Benefit sa tim pakovanjima u vidu kutijica koje se otvaraju. Ovo pakovanje je naprosto dražesno, sadrži animacije sa spoljašnje i unutrašnje strane dok je na poleđini deklaracija o proizvodu. Kutijica se zatvara na magnet (obožavam magneteee), sadrži 8gr. rumenila i rok trajanja je 12 meseci od otvaranja.

Rumenilo je na prvi pogled kada se otvori kutijica, jarke koralno-roze boje sa sitnim gliterom. Kada se nanese više nije toliko intenzivno a šljokice su neprimetne. Pigmentacija je odlična, kao i postojanost. Sporo se troši i zaista je dovoljna mala količina proizvoda da odradi posao. Nije napadno i može lepo da se nanese. S druge strane, da li je moguće preterati u doziranju, meni je uvek moguće kada je u pitanju rumenilo :D U zavisnosti od osvetljenja, umem da se zaigram. Ali ništa strašno što puder za setovanje ne može da ispravi. 


Dopada mi se što ovo rumenilo ume da osveži ceo izgled i da licu vedru notu. Nisam sigurna da li se i dalje može pronaći u DM-u i Liliju pošto svaka radnja ima drugačije kolekcije. Cena mu beše: 449,00rsd. Ja sam baš zadovoljna što imam ovo rumenilo, nekad kad ga ne koristim volim samo da bacim pogled na njega, koliko mi je lepo pakovanje :)
 

Kako se vama dopada ovo rumenilo i da li imate nešto iz Cinderella kolekcije?

 Hvala na čitanju i svako dobro!

You Might Also Like

8 comments

  1. Kupila sam ovo rumenilo manje vise zbog pakovanja, jer ne bih prezivela da nisam :D stoji mi kao ukras, jer imam sad drugih rumenila koje koristim ali nije ni ovo za bacanje, moze lepo da se iskoristi..Ja sam ga ulovila za 129 din na isteku kolekcije :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow! Za 129,00rsd! Al' si dobro prošla! :)

      Delete
  2. Pakovanje je predivno, padam da tako slatka pakovanja. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste, naprosto mami čoveka da ga uzme pa makar i ne koristio :D

      Delete
  3. joj otkad sam ja odlijepila za ovom kolekcijom i to baš za rumenilom,prekrasno je :D

    ReplyDelete
  4. Ne volim toliko rumenila ali mi se svideo dizajn.. :D

    ReplyDelete

Next

Part of the next blogger network