M.A.C. Keepsakes In extra dimension brush kit

Sunday, January 11, 2015

Dobar dan želim!
MAC In extra dimension brush kit

Kako praznično raspoloženje uveliko traje, osim druženja i radovanja sa bližnjima, tu su i poklončići. A čovek na kraju godine nekad i sam sebe da počasti, bilo kao nagradu za uspešno završenu godinu ili kao motivaciju za sledeću. Tako ovaj drugi razlog izabrah ja i uzeh sebi MAC Keepsakes In extra dimension limitirani set putnih četkica.

MAC In extra dimension brush kit


MAC je, čini mi se oko oktobra, izbacio tri limitirana seta četkica – Mineralize brush kit, Studio brush kit i In extra dimension brush kit. Ja se zaljubih u ovaj poslednji crno-beli i gotovooo :)

MAC In extra dimension brush kit



Četkice dolaze u divnom pakovanju –kutiji i torbici crne boje sa milion malih srebrnih i crnih šljokica.  Torbica je oivičena crnim (plastičnim) perlicama i na cibzaru ima medaljon koji se nalazi i na sredini kutije.  S unutrašnje strane medaljona piše MAC. Volim jako detalje i sve ovo mi je delovalo preslatko. Pogotovo što se ispostavilo da je moj manikir (deo, nisu svi noktići) urađen u ovoj crnoj boji sa šljokicama, hihi.

MAC In extra dimension brush kit


Četkice dolaze u zaštitnom pakovanju i ima ih četiri. Označene su brojevima sa dodatkom SE i predstavljaju parnjake četkicama u punoj veličini.  Četkice 127, 128, 234 i 235 u originalnoj veličini su split fibre tj. s jedne strane imaju prirodnu a sa druge sintetičku dlaku. Drška je od lagane, crne mat plastike i fino leži u ruci.

MAC In extra dimension brush kit
  • 127SE četkica za lice
  • 128SE četkica za rumenilo
  • 234SE četkica za blendanje senke
  • 235SE četkica za nanošenje senke
MAC In extra dimension brush kit
127SE četkica za lice



Najmekanija od sve četiri, rekla bih i premekana za moj ukus. Belu stranu ću koristiti za aplikaciju tečnih proizvoda a crnu za puderaste proizvode. Isprobaću je i za rumenilo i za bronzer.
MAC In extra dimension brush kit

128SE četkica za rumenilo


Četkica za rumenilo koja ima dosta malu površinu. Želim da je isprobam i za konturisanje i hajlajting.

MAC In extra dimension brush kit
234SE četkica za blendanje senke

A sad su na redu lepotice. 234SE četkica za blendanje i 235Se četkica za nanošenje senke preko celog kapka su mi dosta interesantnije od četkica za lice. Posebno mi se dopada duo koncept jer ću moći jednu četkicu da koristim za nanošenje dve različite senke.
MAC In extra dimension brush kit
235SE četkica za nanošenje senke preko celog kapka


Četkica jeste dosta velika tako da nekom ko ima mali kapak neće puno odgovarati. Meni se najviše dopada i već vidim da ću je koristiti i za korektor preko podočnjaka.

MAC In extra dimension brush kit

Generalni utisak? Zadovoljavajući. Uglavnom kvalitet setova ne može da se meri sa kvalitetom regularnih četkica ali finansijski gledano, meni je ovaj set isplativ. Za četkice za lice i rumenilo još nisam sigurna kakve će ispasti ali raaadujem se četkicama za oči, pogotovo ovoj 235SE. Torbica je fantazija, prilično velika tako da će još neke stvarčice stati u nju, pored četkica. I kutija je lepa pa mi se ne baca :) Ma, sve je divno, samo da bude funkcionalno koliko je i lepo
MAC In extra dimension brush kit
Kako se vama dopada ovaj praznični set?
Hvala na čitanju i svako dobro!

You Might Also Like

5 comments

  1. Ajooooj prelepo jee, ja sam se zaljubila u neseser i u tvoj nokat, cetkice sam jedva videla :)

    ReplyDelete
  2. Samo kad se setim tvog oduševljenja kad si ih uzela.. :D Hoću opet u Belgiju :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ljubav je to - odgovor i za prvu i za drugu rečenicu :)

      Delete

Next

Part of the next blogger network