Finish 7 by spring - Potroši sedam do proleća

Monday, January 12, 2015

Dobar dan želim!
Sedam proizvoda
 Reših i ja da se pridružim popularnom tagu ovih dana „Potroši  7 do proleća“. Super je tag, svideo mi se i prethodni  „Potroši 7 do Božića“ i svaka čast svim devojkama koje su učestvovale. Sviđa mi se ideja, treba i trošiti proizvode a ne samo ih gomilati. Odabrala sam one koji su većinom bili (ne)pravedno zapostavljeni i red je da ih dokrajčim.
I love... vanilla & ice cream losion za telo
I love... vanilla & ice cream losion za telo. Kako piše, tako i jeste, zaista se oseti slatki miris vanile i sladoleda. U dodiru sa mojom kožom, ovaj miris je umeo nekad da bude dosta zagušujući iako sam mislila da će mi prijati tokom zime. Stoga je pakovanje ostalo skoro puno i eto prilike da ga potrošim. 
Količina: 250ml / ostalo ¾.


Balea piling za tuširanje mandarina i pomorandža, ograničeno izdanje
Balea piling za tuširanje mandarina i pomorandža, ograničeno izdanje. U poslednje vreme izbegavam voćkaste mirise za tuširanje ali ovaj Balein me je oborio s nogu. Odličan miris, nije kiselkast već dominira slatka pomorandža. Nema baš krupne čestice za piling tako da može da vam se svidi ili ne, zavisi kako kome šta godi. Meni ne smeta jači piling, onda imam utisak da se nešto dešava sa kožom i da se stvarno čisti ali i ovaj je dosta dobar. Nemam zamerke, super proizvod.

Količina: 200ml / ostalo ispod oznake Balea. 



Avon coca butter krema za ruke 
Avon cocoa butter krema za ruke. Ovu kremu za ruke sam koristila kod kuće i to kad se setim (retko) iako je  već duže vremena imam, uvek mi je neka druga draža za korišćenje. Uzela sam je zbog kakao putera koji volim, miris je tu ali tekstura kreme mi nije nešto posebno.Nije masna  ali ne upije se skroz tj. baš imam osećaj da imam kremu na rukama (ako razumete šta hoću da kažem)  što me nervira.

Količina: 100ml / ostalo ¼.





Macadamia Deep Repair maska za kosu
Macadamia Deep Repair Masque. Ah, ta Macadamia! Zaista savršena maska za kosu, obožavam je. Kada osušim kosu, koju inače lako raščešljam nakon stavljanje ove maske, imam utisak kao da mi je dlaka bogatija, bolja, ma divota. Svima je preporučujem, nema mane. Hoću da je potrošim jer imam neke druge proizvode za kosu da koristim i rado ću je završiti.

Količina: 100ml / ostalo ¼. 







Nyx eyebrow cake powder
Nyx eyebrow cake powder. Divan Nyx i njihovi proizvodi. Rešena sam isprobam puder za obrve (dosta je bilo olovaka) uzela sam ovaj i nisam se pokajala. Moj dolazi u dve nijanse Taupe/Ash, a inače ima 6 varijanti, zaista velik izbor. Kutijica sadrži i vosak za fiksiranje, kao i dve četkice, jednu kosu za popunjavanje i drugu uvijenu za vosak. Kao što se i vidi, pepeljastu nijansu sam skoro potrošila, sad je vreme na taupe. Vosak ne verujem da ću potrošiti ceo ali potrudiću se.
Količina: 2,65gr, ostalo više od pola Taupe nijanse. 


Labello lip butter vanila & macadamia
Labello lip butter vanila & macadamia. Božanstvena mackalica za usne! Miris, okrugla metalna  kutijica, kremasta tekstura na usnama, mmm, sve mi se dopada kod ovog proizvoda.  Jedino što je pakovanje zaista ogromno a kako je u kutijici, ne koristim ga napolju već samo kod kuće pa je time i smanjena učestalost korišćenja. Moram da ga potrošim jer imam dosta drugih mackalica za usne. Moram i uživaću u tome.
Količina: 16,7g/19ml (ogroman, kažem ja) / ostalo skoro puno 

Avon Little gold dress edp
Avon Little gold dress edp. I za kraj tu je Avonov parfem. Lep miris, oseti se jasmin, i bočica je slatka ali nije toliko postojan za moj ukus. Volim jače parfeme, znala sam da Avon neće ispuniti sobu mirisom kad se nanese ali dopao mi se miris, pravi ženstveni.

Količina: 50ml, ostalo malo više od pola. 

Evo i proizvoda na gomilici, nadam se da će sve uspešno proći. 
Kuckamo se 21. marta da vidimo kako je proteklo :) Da li vam se dopadaju proizvodi? Kako se vama čini ovaj tag? Srećno svima u trošenju!

Svako dobro! 

You Might Also Like

8 comments

  1. Evo sad mene kod tebe u poseti :D
    Lep si odabir napravila :) Mislim da će ti najveći izazov biti da potrošiš Avon LGD a za preparativu ne brinem :) Srećno! L.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dobro mi došla! <3
      Moraću isključivo LGD da koristim, nema mi drugog parfema do marta :D Hvala ti, videćemo rezultate! :)

      Delete
  2. I ja koristim ovu macadamia masku i dobra mi je :) Ostalo mi kao tebi, ali nisam htela da zurim da je potrosim... Kombinujem nju i In Sight :) A ovaj balzam za usne, svaka ti cast ako ga potrosis :D Ja jedno labelo koristim godinu dana :D A i parfem, bogami, i po cipelama da prskas :) Srecno sa trosenjem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da je i tebi dobra :) In Sight mi je na wl :)
      Za balzam šta da ti kažem osim da ga stalno mackam, i sada pre spavanja mi je na usnama pa kad se probudim usnice su meke i nežne :) Moraću da ga koristim i van kuće kako bih stigla, ako je stići uopšte moguće :D Mada, ne bunim se, inače bih kombinovala njih više a trenutno je zaista ovaj top 1 :)
      Što se parfema tiče, verovatno će me do 21. marta ljudi prepoznati po njemu :D
      Hvala ti puno! <3

      Delete
  3. Mislim da ce ti najveci izazov biti Lip Butter, ja ga koristim duze od 6 meseci, nema sanse da predjem pola, drugarica ga ima godinu dana, mislim da je blizu polovine. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kud mi to reče :O Moram se truditi, čekaju me još dva za trošenje :D Veliki plus što mi usne nikad negovanije nisu bile jer ga mackam kad god sam u prilici :)

      Delete
  4. Ajde mali ... troši,troši treba da kupujemo :D
    Ja imam dosta proizvoda koje neću nikako potrošiti, treba sebe da nateram ovako kao što si ti :) :*

    ReplyDelete

Next

Part of the next blogger network