Finish 5 by Cinco de Mayo

Tuesday, January 20, 2015

Dobro veče želim, ili bolje dobro jutro! :) 

Svi proizvodi



Nisam izdržala i morala sam da se priključim i drugom tagu koji je usledio nakon "Potroši 7 do proleća" samo što sam ja ubacila 10 proizvoda pa sam, nažalost, morala pet da izbacim :/  Ovaj tag mi je još više dopada jer ima dooosta vremena do maja da završim neke proizvode (ili mi se tako čini? ). Ubacila sam isključivo one proizvode koje neredovno trošim. Evo ih sledećim redom: 


Still čokolada i med, pakovanje za kosu sa keratinom

Still pakovanje za kosu sa keratinom. „Za negu suve i oštećene kose, nadoknađuje izgubljene proteine, vraća kosi jačinu, elastičnost, bujnost i sjaj“ kaže proizvođač. Ja se slažem. Med i čokolada. Helooou, med i čokolada?! Miris fantazija, na moju kosu deluje pozitivno, nakon korišćenja je divno sjajna, svilenkasta, nije više suva i miriše na čokoladu, mmm! Obožavam ovo pakovanje, godinama ga s vremena na vreme koristim.
*Ono što sam primetila jeste da na srpskom uputstvu piše da se ispere vodom nakon 5minuta a na makedonskom nakon 10-15minuta?! :D


Količina: 500ml / ostalo ¾



Balea piling za pranje lica sa mirisom maline

Balea piling za pranje lica sa mirisom maline. Koristi se ujutru i uveče na vlažnoj koži lica i vrata, blago se umasira i zatim ispere. Inače sam obožavateljka jačih pilinga i volim krupnija zrnca što sa ovom Baleom nije slučaj. Međutim, prilično mi se sviđa, rekla bih, gel za umivanje jer je gelaste strukture a zrnca su sasvim malena. Dobro odradi posao a miris je posebno lep, divna malina.
Količina: 150ml / ostalo ¾


Bademovo i ricinusovo ulje

Zatim slede dva proizvoda kupljena u apoteci „Janković“. Bademovo i ricinusovo ulje. Bademovo koristim na krajevima kose, ne budu suvi a i ne lepe se kao kod drugih ulja.
Ricinusovo ulje koristila sam na trepavicama, obrvama i temenu glave za rast dlake, međutim ulenjih se po tom pitanju. Pošto se rok trajanja i jednom i drugom ulju bliži kraju, i to baš u maju, reših da se potrudim i da ih ubuduće češće koristim. Nalepnica ricinusovog ulja se skoro skinula jer ga zagrevam u većoj posudi sa vodom kako bi se otopilo pošto je inače dosta gusto i teško se nanosi. Sticajem prilika kupih ih u apoteci "Janković", inače ih ima i u drugim apotekama. 
Količina: 50ml / ostalo ricinusovog ulja manje od pola, bademovog nešto više od pola 


Essence All about matt! fixing compact powder

Za kraj, tu je Essence all about matt! fiksirajući kompaktni puder. Verujem da ste sve upoznate sa ovim izuzetnim proizvodom, ako ne iz prve ruke, ono bar iz komentara. Odličan je u matiranju, beli prah je prozračan na koži, ne može lako da se "zabeli" lice tj. bio bi potreban povelik sloj pudera tako da nema bojazni od prejakog nanošenja, meni matira večito masnu T zonu, praktično je pakovanje... Obožavam Essence kozmetiku - odnos cene, kvaliteta i količine proizvoda imaju kao nijedan drugi brend. Ovaj puder nikako da potrošim i sada ću nastojati da ga ubacim u svakodnevno korišćenje. 
Količina: 8gr /ostalo manje od pola 



To bi bilo sve što se tiče mojih odabranih proizvoda. Nadam se da će disciplina učiniti svoje :) Nisam baš entuzijastična što se tiče ulja jer se sporo troše ali videćemo. Kako se vama čine ovaj tag i odabrani proizvodi? Srećno svima u trošenju!

Svako dobro! 


You Might Also Like

5 comments

  1. Kako su ti se pokazala ova ulja, rade li nesto? Svidja mi se ovaj piling bas, nemam DM u svom gradu i patim kad god vidim nesto Baleino, ovu Stil masku nikako da uzmem a odavno planiram. :) Srecno. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bademovo mi je ok za krajeve a što se ricinusovog tiče... hm, znaš kako.. Ja inače imam izuzetno slabe obrve i nisam očekivala da će od ulja rasti kao lude ali jesam primetila poboljšljanje! Da napomenem da ulje nije napravilo čudo tako da mi nisu rasle tu gde i inače nema dlaka ali jesu bile gušće, zato i želim da nastavim sa mackanjem. A za kosu mislim da je potreban malo duži period da bi mogla krenuti da raste nova :) U svakom slučaju prirodno je i ne škodi...
      Šteta što nemaš DM, verujem kad odeš da onda nakupuješ i šta ti treba i šta ne treba :) Mada, to svi radimo :)
      Obavezno uzmi Stillovu masku, 287,00rsd sam ja platila 500ml :)
      Hvala ti! <3

      Delete
  2. Šta god da je čokoladno ja moram da kupim, imam tu Stillovu masku :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Već sam i zaboravila na nju, haha :D Zaista je odlična, moraću je ponovo uzeti nekadaaa :D

      Delete

Next

Part of the next blogger network