Novo Golden Rose kremasto rumenilo u stiku - nijansa 105

Monday, June 20, 2016

Dobro veče želim!

Pominjala sam vam novi Golden Rose tečni hajlajter za oči o kojem sam pisala nedavno, kao proizvod koji koristim i za hajlajtovanje lica. U tom maniru, i novom kremastom GR rumenilu u stiku našla sam još jednu namenu. U daljem tekstu možete videti kojje to namena i kakvi su moji utisci o novitetu iz Golden Rose-a.
Golden Rose kremasto rumenilo u stiku
Golden Rose kremasto rumenilo u stiku
Rumenilo razbuđuje jednoličnost šminke i pruža koži zdraviji, prijatniji izgled. Kada konturišem lice, i nakon toga mu bronzerom podarim topliji izgled, ipak tek nakon posezanja za rumenilom, mogu da kažem da sam zadovoljna celokupnim izgledom. Bez rumenila, šminka mi deluje “ravno”, jednolično.. Rumenilo koristim svakodnevno i moram priznati da nisam prilično izbirljiva. Od svih proizvoda za ulepšavanje koje upotrebljavam, rumenila mi se najsporije troše i stoga ne volim da ih gomilam. Zato me je baš interesovalo da li će mi odgovarati novo GR kremasto rumenilo u stiku.
Golden Rose rumenilo u stiku

Šta kaže Golden Rose? Mekano i kremasto rumenilo u stiku za zdrav sjaj. Lagana i kremasta tekstura nežno i lako se blenda na koži za mekani, plišani finiš koji se prema željenoj pokrivenosti može pojačati. Savršeno za sve izglede u bogatih šest nijansi. Nosivo samostalno ili preko pudera. Naneti na jagodice obraza i potom prstima nežno izblendati. Laka aplikacija i fantastični rezultati!

Golden Rose rumenilo u stiku
Pakovano u crnu mat kutijicu sa zlatnim slovima, i samo rumenilo nalazi se u mat crnom pakovanju. Poklopac se skida I rumenilo se odvrće, lako za upotrebu. Postoji šest nijansi, ja imam nijansu broj 105, predivnu popularnu mauve nijansu sa sitnim šimerom. Sitne svetlucave čestice se presijavaju na koži.
Golden Rose rumenilo u stiku
Samo rumenilo na dodir je mekano i “plišano”. Glatko se razmazuje pod prstima. Može da se izblenda veoma blago ili da se “nadogradi” do željene jačine. Ovakva boja lepo stoji kada se intenzivnije nanese u toku jeseni. A za ovaj letnji period odgovara mi svetlija – laganije naneta. 

Ovo rumenilo ima i drugu funkciju – može se koristiti i kao karmin tj. ja ga koristim i na taj način! Boja mi se baš dopala, te sam morala da je isprobam i u ulozi karmina na usnama. Nanošenje je lako iako je samo rumenilo veće od površine usana. Boja je lagana te je lako naneti i uokviriti usne bez greške. Na usnama stvarno ima taj “plišani” osećaj, veoma mekano.
Golden Rose rumenilo u stiku

Na slici ispod izgleda za nijansu svetlije nego što je u prirodi na usnama. Moram priznati da češće ovo rumenilo koristim kao karmin! I to u situacijama kada mi na brzinu treba osveženje, u dva poteza dobijem divnu boju, šimer nije toliko primetan. Kad se nanese, na usnama je više osećaj nanetog labela nego “karmina”. Nije dugotrajno na usnama, niti izdržava jelo/piće, ali za brzinsko rešenje meni jeste odličan izbor.
Golden Rose rumenilo u stiku

U sastavu ovog rumenila nema parabena. Rok trajanja od otvaranja jeste 12 meseci a količina proizvoda jeste 10.5gr što nesumnjivo izdašno može potrajati. Cena u Liliju jeste 550,00rsd.
Golden Rose rumenilo u stiku
Generalni utisak? Zaljubljena sam u boju ovog rumenila! Utapkavanjem u kožu, nežno se izblenda i moguće je pojačati intenzitet boje po želji. Iako je kremasto i razmazuje se prstima, ne pomera prethodno nanetu šminku. Prava mauve boja divno izgleda na koži, a još više mi se sviđa na usnama. Kao karmin, rumenilo je veoma lagano i mekano na usnama. Skida se ravnomerno i bez problema. A usne ne isušuje već im pruža kremast osećaj. 2 u 1 proizvod, u mom slučaju :)
Golden Rose rumenilo u stiku
Kako se vama čini ovo novo Golden Rose kremasto rumenilo u stiku?
Hvala na čitanju i svako dobro!
Ovo je PR dobijeni proizvod, što ne utiče na objektivnost moje recenzije.

You Might Also Like

6 comments

  1. Ja sam u poslednje vrijeme probala par GR proizvoda i sve i jedan me odusevio :D Odlicno izgleda na usnama, super ti stoji :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moram se složiti i reći da i ja nemam zamerki :D Oh, zahvaljujem! :D <3

      Delete
  2. Odlična ideja nisam se setila toga a nijansa mi nije odgovarala kao rumenilo pa sam ga poklonila :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, hvala, u tome i jeste čar šminke, da je isprobamo i koristimo kako nam odgovara! :)

      Delete
  3. Baš je neobična nijansa! Bežala sam od kremastih i tečnih rumenila, a danas mi takva najbolje stoje :-)

    ReplyDelete
  4. Mnogo je lepsi kao karmin, bas ti pristaje ta boja. :)

    http://frauleind.blogspot.rs/

    ReplyDelete

Next

Part of the next blogger network